Acaba ?
-
GrayWolf bunu yazdı:
aksam ezani okunduktan sonra butun yasaklar kalkiyormus
ama artik neyle açiyosan ne ediyosan ona gore sevabi varmis.. yani gunah deil ama daha az sevap.. oyle bi durum varmis..
abicim bu nassı tarısma yha.dını degerlerımızı yıkıp gectınız uzerıne bastınız.neyı tartısıyorum sex yapmayımı.sacma,salak ca.lutfen bole seylerı tartısıp da gaflet ve delalete dusmeyelım gozlerımızı acalı dunyaya ıyıce bakalım.cunku cok acımasız oldu ve her an o buyuk bosluga dusebılırız.ınancı olmayan ınsan ıcı bos bır cevız kabuguna benzer.bı bok a yaramaz.onemlı olan ınanctır,bunu tamamen kaybettıgın an o bosluga dusmussun demektır.allah bızı dogru yoldan ayırmasın.gaflet ve dalaletten sakınsın. -
eski inançlarda sex & cinsellik bereketti
sexle niye oruç açılmasın a.q
açan açıyo :)))
-
yaw mantıklı düşün adam akşama kadar aç durmuş ezanı bekleyip direk yatağa mı girecek?
-
girer canım nie girmesin
belki adam azdı yemek yemek veya su içmek istemedi ama canı sex istedi orucu bozabilecek korkusuylada osbir çekmedi
ezan okununca da direk yatağa zıpladı
olamazmı yani

-
yüce muhammetiniz 7 yşında ayşeyi istediğinde ayşenin babası olmaz daha küçük dediğinde muhammet olur olur büyür beklerim dediyse vardır bir bildiği değilmi...
KAYNAK: Muhammetin hayatını anlatan bütün kitaplarda geçer....
-
computerwolf bunu yazdı:
yüce muhammetiniz 7 yşında ayşeyi istediğinde ayşenin babası olmaz daha küçük dediğinde muhammet olur olur büyür beklerim dediyse vardır bir bildiği değilmi...
KAYNAK: Muhammetin hayatını anlatan bütün kitaplarda geçer....
1. konuyla ne alaka2. sanane a.q
-
HolyDemon bunu yazdı:
girer canım nie girmesin
belki adam azdı yemek yemek veya su içmek istemedi ama canı sex istedi orucu bozabilecek korkusuylada osbir çekmedi
ezan okununca da direk yatağa zıpladı
olamazmı yani

ya ne bok yerse yesin bananehem sen nasıl olsa oruç tutmuyondur neyle açılacağından sanane?
-
lan perisan benim oruc tutup tutmayacagımdan sanane a
islam bekçisimisin lan sen
-
HolyDemon bunu yazdı:
lan perisan benim oruc tutup tutmayacagımdan sanane a
islam bekçisimisin lan sen
milletin orucunu neyle açacağından sanane o zamanşeytan yalakası mısın sen
-
şeytan kim a.q
şeytanın a.q
sen nerden biliyon şeytanında oruç tutmayacağını