Acaba Bende Bir Sorun Mu Var ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    r3dros
    r3dros's avatar
    Erkek

selam arkadaşlar hic sormayın yaş 22 oldu ne bir sevgilim oldu nede bir kızın elinden tuttum ünveriste okuyoruz etraf kaynıyor bundan iki hafta önce benim ev arkadaşlarım okul takımındalar veleybool hem kızlar hem erkekler beraber antreman yapıyorlar sıdatta 2 kızla tanışıyorlar ortamda sohbet muhabbet derken kızlar birinci gün bizim eve geliyorlar sakinler felan

dün akşam geldiler bizde kaldılar gece bizim evin üstünde sınıfarkadaşlarının yanına cıkıp indireler ondan sonra baktım  herkes kucak kuca tabi bende boş kaldım :(  ondan sonra millet odaya cekildi banada Pc başında cayla sıgara icmek düştü vede gıcır gıcır sesleri dinlemek

sabaha kadar dedim olum dedim acaba sendemi bir sorun var dedim kızlara dedim kendi kendime bunlar düzgün ayakkabı deil  dağa doğru dürüsüt tanımadıkları cocuklarla yattılar adamlar işi bişirdiler hele hüseyin beni hiç uyutmadı odalarımız yan yana gıcırtıdan uyuyamadım sabah kadar

Arkadaşlar taktik verin 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek
    bilader once kendini biraz tanit istersen bi resim koy sac modeli soyleyelim ne yer ne icersin ne dinlersin

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sk8er
    Sk8er's avatar
    Erkek

hacım valla biraz önce başlamış olman gerekirdi bu işlere

5-6 yaşlarında ilk aşkı yaşadım ana okulu aşkım ada

7-8 yaşlarında ilk kız arkadaşım oldu ilkokul 5'e kadar aynı sırada oturduk begüm'le

12 yaşımda ilk öpüşmemi yaşadım hazal'la

13 yaşının hemen akabininde ilk yiyişmemi yaşadım servet'le

14 yaşında ben artık bir ümit milliydim uzatmalı aşkım servet'e  biraz arkadan xD

15 yaşıma geldiğimdeyse benden iki yaş büyük aşkım gülay'la milli olup gonca ile değişik pozisyonlar deniyodum

yni ufak bi özgeçmiş sana hoca yanlış anlamada erkeklerden bi hoşlantı yok dimi sexcalibur gibi? 

Kefillik işleri için kalite ; 10 yıldır hizmetinizdeyiz , Kefillik 10 lira. Lütfen daha yüksek id"li arkadaşları tercih etmeyiniz. Kefil olduğumuz binlerce kullanıcıya sorabilirsiniz...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek

adam ne demis sen ne demissin hoca.Kimi duduklediniz anlatin demiyo adam soruyo sadece 22 yasina gelipte bu isi yasamayan bi suru arkadasim vardi tr de.Hepside 10 kisiye caktim der gecerdi.

Baba dogru hamleyle aradigin kisiyi bulursun ya ne diyek biraz sert takil bakalim bide oyle dene

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sk8er
    Sk8er's avatar
    Erkek
    hacı ben kısa bi özgeçmiş geçtim yni 22 yaşına gelipte bişi yaşayamamış olmasına itafen bn kendi hayatımı anlattım

Kefillik işleri için kalite ; 10 yıldır hizmetinizdeyiz , Kefillik 10 lira. Lütfen daha yüksek id"li arkadaşları tercih etmeyiniz. Kefil olduğumuz binlerce kullanıcıya sorabilirsiniz...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek

baba her sene 1 kizda az aslinda :D

Babacim konusmayi dene konusmadan olurmu.Kankin felan varsa ondan yardim et dost dostun... nede olsa

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sk8er
    Sk8er's avatar
    Erkek

hacım her sene bi kız değil ilk olanlar bunlar :F

diğerlerinde tecrübe geliştirdim xD

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

cok mikici olmam gerek diyosan konuskan ve dinamik olmalisin. sürekli dir dir dir. bir o kari bir bu kari dirdir yap. etraftaki tanidiklar hep öyle a.q yok efendime söylim ciddi bir kiz arkadas olsun diyosan oldugun gibi görün yada göründügün gibi ol canim kardesim... sabirla Allah hayirli nasibini verir.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    r3dros
    r3dros's avatar
    Erkek

abi anladım ben benim kızlardan yana şansım yok ben bunu seziyorum ....

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    r3dros
    r3dros's avatar
    Erkek
    bu konuda haydar dümene danışsammı diye düşünüyorum sizin bir onayınız alayım dedim önceden  olmasa ona baş vuracam mail cekecem  bakalım o nedeyecek eline devam demese bari..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek
    baba ne haydar dumeni ya dakka 1 gol 1 boyle dusunursen kim baksin sana.ya git kankine deki kanki benim boyle boyle bi sorunum var seni bi gece bi yere gotursun.bi bak bakalim nasilsin performansin nasil ona gore kendine guvenin gelebilir

Toplam Hit: 1706 Toplam Mesaj: 14