Acapella Ve Beat Sentezi
-
Merhaba müridler son bir konu açıp bayram süresince bilgisayar başında olmayacağım :) Evet konuya geleyim bir mp3'ten acapella ve beat sentezini nasıl yapabilirim ? Goldwawe ile yapılan anlatımdan tam randıman alamadım beat konusunda boğuk çıkıyor sesi tam sentezlemiyor. Audition veya başka bir uygulama ile bir yolunu bilen varsa anlatabilir mi ? Şimdiden teşekkürler
Saygılar..
-
allpaçino vs beren saat okudum aq
-
telden yazmsam dl linki vs verirdim ama sana tam yarayacak program Studio7.
-
Fruity Loops müziğin Photoshop'udur, her ne istersen FL ile yapabilirsin.
-
izzmarit bunu yazdı:
-----------------------------
Fruity Loops müziğin Photoshop'udur, her ne istersen FL ile yapabilirsin.
-----------------------------Cubase , adobe audition varken fl hiç bir işe yaramaz anladığım kadarıyla sesi müzikten ayırmak istiyorsun bu nerdeyse imkansız hocam
-
MaTRaX bunu yazdı:
telden yazmsam dl linki vs verirdim ama sana tam yarayacak program Studio7.
-----------------------------Teşekkürler yinede hocam.
-
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------saşldfnm şsdlnişlsdan şl snfşaslnf
-
izzmarit bunu yazdı:
Cubase , adobe audition varken fl hiç bir işe yaramaz anladığım kadarıyla sesi müzikten ayırmak istiyorsun bu nerdeyse imkansız hocam
-----------------------------peki bir müziğin beatını nasıl bulabilirim yada satın alabilceğim sağlam biryer var mı ?
-
beykozlu57 bunu yazdı:
izzmarit bunu yazdı:
Cubase , adobe audition varken fl hiç bir işe yaramaz anladığım kadarıyla sesi müzikten ayırmak istiyorsun bu nerdeyse imkansız hocam
-----------------------------peki bir müziğin beatını nasıl bulabilirim yada satın alabilceğim sağlam biryer var mı ?
-----------------------------genelde youtube gibi yerlerde olur istediğin şarkının sonuna enstrümantal veya instrumental yaz çıkarsa vardır veya googledan arat
-
manhyak bunu yazdı:
ahahauha :D
---
tahribatta bir konuda/mesajda bir murid dolusuyla beat sitesi paylasmisti. bazi sitelerde gercekten guzel beatler vardi. o sitelerin oldugu postu bulursaniz mesud olacagiz :D -
beykozlu57 bunu yazdı:
izzmarit bunu yazdı:
-----------------------------Youtube google rap forumları falan araştır derim