Access Point Önerisi
-
Günaydın
İşletmemizin yeni projesi olan ve kısa süre içerisinde aktif olucak olan 1.250 metre kare alanın wireless bağlantı dağıtımı için önerebileceğiniz access point hangisidir? Access Pointlerin maximum ve minimum wireless dağıtım alanı nedir? bu konuda bilgi verebilecek biri var mı? -
biz hastaneyle semt polikliniğini bağlamak için wireless anten kurdurduk bi firmaya ne kurdular bilmiyorum ama 12 000 tl paramızı aldılar onu biliyorum (aradaki mesefa 9 mt )
-
DAP 1150 iyi bir modeldir tavsiye ederim
-
yayın mesafeleri belli olmaz, alıcı verici kombinasyonu oldugu için..
Ruckus ZoneFlex
-
Sharp bunu yazdı:
-----------------------------biz hastaneyle semt polikliniğini bağlamak için wireless anten kurdurduk bi firmaya ne kurdular bilmiyorum ama 12 000 tl paramızı aldılar onu biliyorum (aradaki mesefa 9 mt )
-----------------------------9 metre içinmi 12000 tl aldılar
-
9 metre dedigin nedir normal access point o isi fazlasiyla gorur
9 km olmasin o.
tek bir anten de isini gorur. maliyeti yuksek gelirse antenlerin.
tp-link'in N serisi access pointlerini kullanin derim. birkac otelde kullanmistim. 4 kat yukardan rahatca girebiliyordum
-
mekan adana ise bu işin uzmanı ile görüstürebilirim sizi.
adam garanti veriyor. mersin sahiline kurarım kıbrıstan yayın aldırırım diyor. yerde farketmez herhalde konustur dersen konustururm sizi.
-
APPaLLoSa bunu yazdı:
-----------------------------mekan adana ise bu işin uzmanı ile görüstürebilirim sizi.
adam garanti veriyor. mersin sahiline kurarım kıbrıstan yayın aldırırım diyor. yerde farketmez herhalde konustur dersen konustururm sizi.
-----------------------------denizde bende yaparım hacım onu :) adam senki kendi mi yapıyor anteni :D
-
SharpShooter bunu yazdı:
-----------------------------APPaLLoSa bunu yazdı:
-----------------------------mekan adana ise bu işin uzmanı ile görüstürebilirim sizi.
-----------------------------denizde bende yaparım hacım onu :) adam senki kendi mi yapıyor anteni :D
-----------------------------yapacan o zaman ben yardımcı olayım dedim arkadasa
-
APPaLLoSa bunu yazdı:
-----------------------------ne yazıkki mekan Forum İstanbul Bayrampaşa (:
-
Profesyonel iş istersen Pmden ulas bana.
Söyledigin alan tek basina birsey ifade etmez. Local olarak gelinip alana bakmak lazim. Sinyalleri engelleyici neler var, mimarisi nasil bunlari tespit edip ona göre access point sayisi ve tipi belirlenir.