Acep Nedendir Bu Cehalet?
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------
Allah korumuş da bilişim dünyasıyla tbt üzerinden tanışmışım :O
-----------------------------festival gibisin, katılmak istiyorum :)
-
yazık be
-
öfff feriştahını,tillahını siktiğimin odunu
-
Royale17 bunu yazdı:
Delphi kim ??
14. yyda Habeşistanda büyük zaferler kazanan bi komutanın adı :F
delphi bi programlama dili. c#, c++ pascal felan vayra bi de delphi var. ama iskoya göre o bi adam :D hatta hayatını bile araştrmış :D -
Royale17 bunu yazdı:
ben delphi yi cizgi film kahramani saniyordum dophin miydi o
sanırım dolphin pokemondu. neyse ak :D -
http://www1.galeriturk.net/getimg.php?img=ads_z2.JPG
hayret bişey yani.
-
Lan Xursi sen böle siteleremi takılıyon felan gibi yorum gelmedi:D
Kimse sormadan ben sölim ..
Net cafede bi arkadaş dedi xursi gel gel süper bişi buldum 5-10 saniyede msn hackliyon siktir dedim dedi al bak adam konu açmış :DGittim baktım aha amk delphi.İskonun babası:D
Lan olum boş işler ne alkaa delphi msn haykıring felan :D SS yide onun oturduğu pcden aldım.(Köşede proagentide açmış ipne:D
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ama hakikattende süper güldüm amk .Forumdada hiç bir şeye yanmıyom yorumlara bakıyom oo kardeş süper bişi hemen indirim. Yaw dosya boyutu çok büyük deneyen sonucu söylesin...vs vs gib çok hıyarca mesajlar atılmış :D
Son olarak topiclere baktım neredeyse tüm topicler bunun gibi şeylerle dolu..Bir ara delphi tarzında şeyler oldumu slyat gösterisi gibim bişi yapcam:D
-
ne cehaleti ?? bunlar aşmışş
adamlar tek pencerelik, mailini yazıp server oluştur diyip server oluşturabileceğin bir keyloggerı anlatmak için 50 tane ss koyuyor. bırak ss yi video çekiyor yine de anlatamıyor.. artık böyle konular açtıklarına göre bi ilerleme var...
-
abi bana heykırlık öğretirmisin??? :P
abi benide heykır yaparmsın? :)
hoca wardom'dan baska ne beklersinki,lamer ordusu sürüsü toplulugu :) -
1-2 yıl öncesine kadar e-kitap paylaşımı en iyi olan sitelerden biriydi ama ne yaparsın üyeleri mal, sahibi ondan mal....