Acer Aspira 5735 Ram Yükseltme
-
Diz üstü kullanayorum.Geçenlerde temizlemek için içini açtığımda boş bir ram yerinin daha olduğunu farkettim.O yüzden bugün 2 gb ddr 2 ram sparişi verdim.Kendi üzerinde de 2 gb ddr 2 var.Ama bi kaç kişi destekliyor mu diye sorunca kafama takıldı.Siparişide verdik artık.. Desteklememesi gibi bir durum olabilir mi ?
-
frekansına baksaydın hacım genellikle bi sıkıntı olmuyo
-
Evet hocam arkadaşın da dediği gibi frekans farkı olabilir.DD2 oldğuna göre 533,667,800 bunlardan birisi olsa gerek bilgisayar üzerinde acaba sen hangisinin siparişini verdin hatırlıyormusun hocam ??
-
SaNaL_AjaN bunu yazdı:
-----------------------------Evet hocam arkadaşın da dediği gibi frekans farkı olabilir.DD2 oldğuna göre 533,667,800 bunlardan birisi olsa gerek bilgisayar üzerinde acaba sen hangisinin siparişini verdin hatırlıyormusun hocam ??
-----------------------------işte takıldığım noktalardan biri hocam... ben 667 mhz siparişi verdim.Nerden öğrenebilirim bunu ? everest, aidata ile anlayamadım.
-
aç gene o kapağı ramin üzernde yazarr
-
Kalaman bunu yazdı:
-----------------------------aç gene o kapağı ramin üzernde yazarr
-----------------------------peki açacam peki frekans tutmazsa ne olacak ?
-
gelen ramle denersin olmazsa iade edip değiştirirsin.
-
Şu an kullandığın ve sipariş ettiğin de DDR2 ise sıkıntı yok. Sadece her iki raminde aynı frekansta olması daha performanslı olacaktır.
-
whoobay bunu yazdı:
-----------------------------Şu an kullandığın ve sipariş ettiğin de DDR2 ise sıkıntı yok. Sadece her iki raminde aynı frekansta olması daha performanslı olacaktır.
-----------------------------Çok seyrek bazılarında sıkıntı oluyo hocam.
-
Arkadaşlar yorumlarınızdan bilgi alarak açtım kapağı söktüm remi ve 667 :)) bende 667 siparişi vermiştim zaten.. Hepinize teşekkür ederim.
-
Kalaman bunu yazdı:
-----------------------------whoobay bunu yazdı:
-----------------------------Şu an kullandığın ve sipariş ettiğin de DDR2 ise sıkıntı yok. Sadece her iki raminde aynı frekansta olması daha performanslı olacaktır.
-----------------------------Çok seyrek bazılarında sıkıntı oluyo hocam.
-----------------------------Kesinlikle hocam hatta ben aynı frekans farklı marka kullandığım dönemlerde bile sıkıntı yaratmıştı.O açıdan bence hem frekans hemde markalarının uyumlu olması gerekiyor