Acer V3-571G- Nasıldır

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biocyte
    Biocyte's avatar
    Erkek

Arkadaşım için üst seviyeye yakın bir laptop almayı planlıyoruz araştırmalarımız sonucu fiyat performans olarak en mantıklı aşağıdaki acer geldi. Daha önce Acer kullandığım için benim içim rahat ancak, yine de fikirlerinizi almak istedim. 

Bilgisayar, oyun ve mühendislik programları için kullanılacak. 

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/acer-v3-571g-736b161tmaii-v3-571g-core-i7-3630qm-240ghz-16-gb-ddr3-1tb-156-4gb-gt730m-gddr5-dvdrw-win8/productdetails.aspx?I_ID=64852

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

o paraya ne masaüstü dizilir diyerekten konuya giiriyorum :D

işlemci ram vs bunlar zaten standarda oturdu yarı yolda bırakmaz

ekran kartıda iş yapar ama ne kadar süre :S

Class 2

destination@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mettoman
    mettoman's avatar
    Erkek
    dell inspiron 5720 diyorum
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biocyte
    Biocyte's avatar
    Erkek

evet bence de çok iyi bi masaüstü toplanır. Ancak ihtiyaç laptop olarak.

Kafamıza takılan şey. Bilgisayar gayet güzel ancak eşdeğerlerinden nerdeyse 400-500 lira ucuz ve üstüne biraz daha başarılı bir ekran kartı var. Sorduğumuz soru neden ucuz? Biraz tasarımdan tasarruf edilmiş olabilir diye düşünüyorun.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

Acer tavsiye etmem bir iki yıla dökülmeye başlıyorlar.Yemişim fiyatını performansını o kadar para vereceksen daha sağlam bişey alırsın.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsane_212
    efsane_212's avatar
    Erkek

Ust seviye bi makine alacaksan http://www.monsternotebook.com.tr buraya bakmadan karar verme derim...

Önemli olan; hayatta "en çok şeye sahip olmak" değil, "en az şeye ihtiyaç duymaktır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biocyte
    Biocyte's avatar
    Erkek
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

ekran kartı en çok kaç var şimdi ? 2 gb ın üzerinde var mı ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    livane bunu yazdı

ekran kartı en çok kaç var şimdi ? 2 gb ın üzerinde var mı ?

Ekran kartının kac gb olduğu performansa öyle pek bir etki yapıyor.

Ayrıca yukardaki laptoplara ithafen söylüyorum, adamlar gt650 ekran kartı koyuyor çözünürlük 1600x900 amk.

Bendeki gt 550m ekran kartı olan asus laptopun bile ekranı 1080p destekliyor.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

asus k veya n serisinide öneririm

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    efsane_212 bunu yazdı

Ust seviye bi makine alacaksan http://www.monsternotebook.com.tr buraya bakmadan karar verme derim...

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
Toplam Hit: 2981 Toplam Mesaj: 12