folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Acı Habere Baba Yüreği Dayanmadı!?!



Acı Habere Baba Yüreği Dayanmadı!?!

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Eylül/2005
    Erkek
    Şırnak'ta görev yapan oğlu Jandarma Astsubay 38 yaşındaki Levent Çevik'in şehit olduğu haberini aldıktan hemen sonra kalp krizinden ölen 59 yaşındaki İbrahim Çevik'in cenazesi, gözyaşlarıyla Antalya'da toprağa verildi. Cenaze töreninde tabuta sarılan eşi Nezihe Çevik, “Yiğidim! Levent'ime selam söyle” diye feryat etti.


    Öte yandan şehit haberinin, prosedüre aykırı olarak aileye telefonla bildirilmesi nedeniyle Jandarma Genel Komutanlığı tarafından soruşturma başlatıldığı belirtildi.

    Beytüşşebap İlçesi’nde evine kapıyı kırarak giren PKK'lı iki teröristin kalaşnikofla açtığı ateş sonucu şehit olan Jandarma astsubay Levent Çevik'in ölüm haberini gece yarısı telefonda alan babası İbrahim Çevik fenalaşmış ve kaldırıldığı Atatürk Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirmişti.

    Köy Hizmetleri'nden işçi emeklisi İbrahim Çevik'in cenazesi, bugün öğle saatlerinde yakınları tarafından Atatürk Devlet Hastanesi morgundan alındı. Ev kadını eşi Nezihe ve 18 yaşındaki lise öğrencisi oğlu Can Çevik, cenaze hastaneden ayrılırken sinir krizleri geçirdi. Gözyaşlarına boğulan Nezihe Çevik'i yakınları güçlükle sakinleştirdi.
    İbrahim Çevik'in çocukluk arkadaşı Nurettin Çiçek, “İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu görevden alınmalı. O bölgeden bakan çıkartılmamalı” diye feryat etti.

    ‘KALK, ŞEHİDİMİZİN CENAZESİNE BİRLİKTE GİDELİM’

    Ağabeyini ve babasını kaybeden Can Çevik ise, “Bitsin artık bu. Her gün şehit haberi duymaktan bıktık. Nedir bu” diye ağladı. Çevik'in cenazesi daha sonra cenaze namazı için Muratpaşa Camii'ne getirildi. Tabutun başına gelen Nezihe Çevik'in feryatları, yürekleri dağladı. Eşini ve oğlunu kaybeden Nezihe Çevik, İbrahim Çevik'in tabutuna sarılarak, “Yiğidim! Levent'ime selam söyle. İbrahim'im, Levent'ime selam söyle. Kalk, şehidimizin cenazesine birlikte gidelim. Bu kadar çok mu seviyordun oğlunu?” diye feryat etti. Uzun süre tabuta sarılıp ağlayan acılı eş, yakınları tarafından uzaklaştırıldı. Ardından oğlu Can Çevik de uzun süre tabutu okşayıp gözyaşı döktü.



    ŞEHİT EŞİ: DİMDİK AYAKTAYIM

    Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi'ndeki evinde PKK'lı teröristlerin Kalaşnikof tüfekli saldırısı sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Başçavuş Levent Çevik, Tokat'ta düzenlenen törenle toprağa verildi. Esra Çevik, eşinin Türk bayrağına sarılı tabutuna dokunarak, “Leventim. Aslanım. Geride iki Levent daha bıraktın. Ben dimdik ayaktayım Leventim” dedi. Esra Çevik, etrafında ağlayan yakınlarını da sakinleştirmeye çalışarak, “Ağlamayacağız, onunla gurur duyacağız” diye konuştu. Şehit eşinin sözleri, törene katılanların yüreklerini dağladı.

    Şırnak'ın Beytüşşebab İlçesi'nde, yüzlerini poşuyla kapattıktan sonra kapıyı kırarak eve giren PKK'lı 2 terörist, 38 yaşındaki Jandarma Astsubay Başçavuş Levent Çevik'i şehit etmiş, 8 yaşındaki oğlu Mete'yi de yaralamıştı. Esra Çevik ve 2 yaşındaki oğlu Efe ise saldırıdan yara almadan kurtulmuştu. Acı haberi alan Astsubay Başçavuş Levent Çevik'in Antalya'da yaşayan babası İbrahim Çevik ise olayı öğrendikten sonra kalp krizi geçirmiş, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

    Eşi Esra Çevik'in isteği üzerine şehit Astsubay Çevik'in cenazesi Tokat'a getirildi. Tokat Devlet Hastanesi morguna konulan cenaze, askeri ambulansla buradan alınarak şehir merkezindeki Alipaşa Camisi'ne getirildi. Burada öğlen namazının ardından şehit Astsubay Çevik için cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Tokat Valisi Erdoğan Gürbüz, Belediye Başkanı Adnan Çiçek, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Onsel, Tugay Komutanlığı Vekili Piyade Kıdemli Albay Nigail Güzey, diğer rütbeli askerler, şehidin yakınları ve vatandaşlardan oluşan yaklaşık 2 bin kişi katıldı. Şehidin olayda yaralanan oğlu Mete ile diğer oğlu Efe ise cenazeye getirilmedi. Dualar okunarak kılınan namazdan sonra bir grup ‘Şehitler ölmez, vatan bölünmez’, ‘Kahrolsun PKK’ sloganları attı. Omuzlarda taşınarak askeri ambulansa konulan şehit Çevik'in cenazesi Erenler Şehitliği'ne götürüldü.

    "ARKADA İKİ LEVENT DAHA BIRAKTIN"

    Erenler Şehitliği'nde düzenlenen törene, şehit eşi Esra Çevik'in sözleri damgasını vurdu. Eşinin cenazesi defnedilmeden önce, Türk bayrağına sarılı tabutun yanına gelip, elini koyan Esra Çevik, “Leventim, Aslanım. Arkada iki Levent daha bıraktın. İki oğul bıraktın. Onlara gözüm gibi bakacağım. Onlar bana senin emanetin. Gözün arkada kalmasın. Ben dimdik ayaktayım Leventim” dedi. Dualar eşliğinde şehidin cenazesi defnedilirken, şehidin yakınları ve silah arkadaşları gözyaşlarına boğuldu. Bu arada törene katılan Vali Erdoğan Gürbüz, şehidin tabutuna sarılan bayrağı ve fotoğrafını eşi Esra Çevik'e verdi. Fotoğrafa gülümseyerek bakan ve eliyle yukarı kaldıran Esra Çevik, bir kez daha “Dimdik ayaktayım” dedi. Çevik, etrafında ağlayan yakınlarını da sakinleştirmeye çalışarak, “Ağlamayacağız, onunla gurur duyacağız” diye konuştu.

    BİR AVUÇ TOPRAK ALDI

    Eşinin cenazesinin toprağa verilmesinin ardından mezarın başına gelen Esra Çevik, mezar tahtasını ve toprağını okşadı. Fotoğrafını elinden bırakmayan Çevik, eşinin mezarından bir avuç toprak alarak mendiline koydu.

    ‘ÇOCUKLAR ÖKSÜZ KALMASIN’

    Şehit astsubayın kayınpederi 59 yaşındaki Faruk Sert, teröre lanet yağdırarak, “Yüreğimiz yandı. Acımızı tarif edemiyoruz. Artık birileri devreye girsin ve bu terörün kökünü kazısınlar. Anaların yüreği yanmasın, çocuklar öksüz kalmasın. Yetkilileri bir an önce bu terörü durdurmaya davet ediyorum” dedi.

    ‘SENİ DAĞLARDA VURMAYA GÜÇLERİ YETMEDİ’

    Şehit Astsubay Levent Çevik'in kuzeni Ali Uğur Kartal ise Çevik'in çatışmada değil de evinde hain bir saldırı sonucu şehit düştüğünü belirterek, “8 sene dağlarda gezdin orada vursalardı ya. Seni dağlarda vurmaya kimsenin gücü yetmezdi. Yiğittin sen, yiğidi dağda vuramazsın. Kalleşçe evinde vurursun. Böyle yiğidi ancak çoluğunun çocuğunun karşısında vurursun, başka türlü vuramazsın” dedi.

    YARALI OĞLUNUN DURUMU İYİ

    Saldırıda yaralanan şehit Astsubay Levenk Çevik'in 8 yaşındaki oğlu Mete Çevik, Tokat'ta dedesi Faruk Sert'in evine getirildi. Mete'nin tedavisi doktorlar gözetiminde evde yapılıyor. Küçük çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

    PROTOKOL CENAZE TÖRENİNDE

    Antalya Vali Yardımcısı Necdet Özeroğlu, CHP Antalya Milletvekilleri Tuncay Ercenk ve Osman Kaptan, Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Salim Olguner ise çok sayıda asker ve vatandaşın katıldığı törende gözyaşı sel oldu. İbrahim Çevik'in en küçük çocuğu 16 yaşındaki Ceren Çevik'in cenaze törenine getirilmediği belirtildi. Evin en büyük kızı Nurdan Çevik de cenaze namazında saf tuttu. Aslen Sivas'ın Yıldızeli İlçesi'nden olan İbrahim Çevik'in cenazesi, Uncalı Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

    Şehit Jandarma Astsubay Levent Çevik'in cenazesinin ise eşi Esra Çevik'in isteği üzerine kendi memleketi Tokat'ta toprağa verileceği belirtildi.

    TELEFONDA ŞEHİT HABERİNE SORUŞTURMA BAŞLATILDI

    Antalya Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Salim Olguner, şehit haberi ailesine telefonla bildirildiği ve kalp- solunum yetmezliği rahatsızlığı bulunan babanın ölümüne neden olunduğu için Jandarma Genel Komutanlığı'nın soruşturma başlattığını söyledi. Albay Olguner, “Kimsenin yaptığı yanına kalmaz. Şu an soruşturması sürüyor. Konu araştırılıyor” dedi.

    Türk Silahlı Kuvvetleri'nin prosedürüne göre, şehit haberi, ailesine bir komite tarafından veriliyor. İl merkezlerinde Merkez Komutanlığı, ilçelerde ise Jandarma Komutanlığı tarafından iki üst rütbeli subay, bir doktor (varsa psikolog) ambulans eşliğinde şehit evine giderek acı haberi veriyor. Ani rahatsızlık ve fenalaşma durumunda aileye müdahale ediliyor, gerek görülürse hastaneye kaldırılıyor.


    Hoop.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReD__DRaGoN
    ReD__DRaGoN's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Ağustos/2006
    Erkek
    Vatan Sağolsun!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnTiSoZeL
    AnTiSoZeL's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Ağustos/2005
    Erkek
    Vatan Sağolsun!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ocak/2006
    Erkek
    b aşlıgı gorunce bu haber oldugunu anladım basımız saolsun

    çocuktum,büyüdüm
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Temmuz/2005
    Erkek
    Hergün Şehit Şehit Şehit....

    İnsan canı bu kadarmı ucuz vatanı koruyan askerin canı bu kadarmı ucuz.

    ALLAH ailelerine sabır versin herkesin dediği gibi VATAN SAĞOLSUN.

    47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaKoRa
    SaKoRa's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Eylül/2005
    Erkek
    Vatan Sağolsun!!

    Kendinin tutulmuş olduğu aynı hastalığa tutulmuş başka bir hastayı iyileştirmeye uğraşan doktor..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Ağustos/2005
    Erkek
    başımızdaki yalakalar gider elbet bize Türk'e yakışır bir lider gelir o zaman bütün musibetlerin kökü kazınır bize gereken sabırdır arkadaşlar

    i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 19/Nisan/2003
    Erkek
    vatn evlatları birer birer gidiyor. Sağ kalacak bir vatanımız olmayacak böyle giderse..
    Birileri dur demeli. Hükümet ne yapıyor, ordu nerede?
    Ordu afganistana, lübnana asker yollamayı düşüneceğine pkk piçlerini ortadan kaldırmalıdır.

    tahribat.com/murid/tugrulbaba
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToxiN
    ToxiN's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Kasım/2003
    Erkek
    İşte sonu gelmeyen we hiç gelmeyecek bi Türkiye gerçeği.....

    Vatan sağolsun!!Mekanı cennet olsun bütün şehitlerimizin!!

    Türkiye TÜRKLERİNDİR!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Eylül/2005
    Erkek
    başımızda tayyip varken bu şekilde şehit vermeye devam edeceğiz..dünyanın görmüş olduğu en pısırık ve tırsak adamı..k.ırak a girip hala temizleyemiyor pkk yı..Allah belanı versin tayyip tek duam budur.

    Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek
    abi ölmek koymuyo da her zaman demişimdir bir o.ç. attığı kurşun tarafından ölmek koyuyo !!! allah sabır versin herkese ...

    Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
Toplam Hit: 2015 Toplam Mesaj: 14