Açık Öğretim Sınavına Hiç Çalışmadım
-
ArduouS bunu yazdımizahi bunu yazdı
Vay anasini. Bosa universite okuduk 7 yil amk
nalaka la
universite hayatim boyunca hic calismadigim butun derslerden kaldim.
universite hayatim boyunca hic "rastgele isaretlesem gecermiyim" gibi bir ihtimalim olmadi. bu alaka iste
-
mizahi bunu yazdıArduouS bunu yazdımizahi bunu yazdı
Vay anasini. Bosa universite okuduk 7 yil amk
nalaka la
universite hayatim boyunca hic calismadigim butun derslerden kaldim.
universite hayatim boyunca hic "rastgele isaretlesem gecermiyim" gibi bir ihtimalim olmadi. bu alaka iste
açık öğretim farklı ya
-
Bende hiç çalışmadım hatta sınavlara nerede gireceğimi bile bilmiyorum diyelim ilk dönemi saçma sapan notlarla kaldık 2. dönem okumaya hak kazanıyoruz mu :(
-
zeybekustasi bunu yazdı
Bende hiç çalışmadım hatta sınavlara nerede gireceğimi bile bilmiyorum diyelim ilk dönemi saçma sapan notlarla kaldık 2. dönem okumaya hak kazanıyoruz mu :(
2. döneme geçersin ama üst sınıfa geçmen için ortalama 2.00 olmalı
-
nolanded bunu yazdızeybekustasi bunu yazdı
2. döneme geçersin ama üst sınıfa geçmen için ortalama 2.00 olmalı
sallayarak bir şşeyler yapabilirim belki birde ayıptır sorması sınav tarihleri ne zaman :(/
-
bende işten güçten çalışamadım ha bugun ha yarın derken sınav günü iyice yaklaştı yarın başlıyacam çalışmaya son semen bitireyim busenede askere gideyim
-
sınav yerlerini nerden öğreniyoruz.
-
biz de çalışmadık, rahat ol
-
bigwave bunu yazdı
biz de çalışmadık, rahat ol
-
FCN bunu yazdı
sınav yerlerini nerden öğreniyoruz.
aöf'ün öğrenci bilgi sisteminde açıklandı.
Hayatımda ilk kez muhasebe, iktisat gördüm. Onlara da daha hiç çalışmadım. Sonumuz ve kafamız hayrolsun.