Açık Yaraya Sprey Yara Bandı Sıktım Çıkmıyor !
-
Bi Mallık Yapıp Açık Yarama Sprey Yara Bandı Sıktım Şimdi Çıkmıyor :D Yara İyileşmeye Başladı Ama İyileşemiyor Çünkü İçinde Bant Var. Aşırı Bir Acı İle Yanıyorum. Sıcak Suda Eritmeye Çalıştım Olmadı. Nasıl Çıkarabilirim Ben Bu Lanet Olası Şeyi Ey Tarikat ?
-
hoca valla aklıma gelmedi :D hemen deneyip geliyorum
Edit: Sabun Da İşe Yaramadı
-
Açık yara bantlanmaz.
Bir daha bantlamazsın vücut orayı kapatırsa o içte cürüyüp dışarı bazı yollarla atılır.
Benimde elime kalem uçu girmişti çıkarmayı unutmuştum orada kaldı bir yolla çürüp vesaire çıkmıştır heralde.
-
nasıl bişey olduğunu görmüş olsam yorum yaparım ancak.
duyduğum kadarı ile o yara bandı su geçirmez..
ya beklicen içinde çürücek
yda keserek! çıkarcan :) (yer mi bilmem piskopatlık katsayının yüksek olmas lazım tabi de keskin bi bistüri, bilinen adıyla neşter)
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------nasıl bişey olduğunu görmüş olsam yorum yaparım ancak.
duyduğum kadarı ile o yara bandı su geçirmez..
ya beklicen içinde çürücek
yda keserek! çıkarcan :) (yer mi bilmem piskopatlık katsayının yüksek olmas lazım tabi de keskin bi bistüri, bilinen adıyla neşter)
-----------------------------Denedim de çok acıdı yarıda bıraktım :D
-
fotoğraf çeker misin?
-
http://img222.imageshack.us/img222/3456/dsc00486bm1.jpg
burda hoca.
o sarımsı yerler sıktığım şeyin izleri
-
Abi iyi güzelde niye sprey yarabandı?Açık yarayı temizler pamuğu basıp bantlarsın normal bantla,sprey bant nedir :| sprey prezervatif çıkarcaklar bide,ulan tıkanırsa nolcak?Porçöz flnmı dökücez içine?Valla su fln işe yaramaz,sabun işe yaramadıysa yağ dene,mümkünse zeytin yağı,iyice yağlansın bandın heryanı sonra çıkarmayı dene,çıkmazsa yapıcak bişeyin yok gibi :D geçmiş olsun ne diyim :)
-
bantladım normal bantla ilk önce. sonra evde duruyodu sprey, dedim "ulan şu boş boş duruyo bi sıkayım bari" sıktım olanlar bunlar :D
-
hoca parmağını "şey etmişsin"...
kes çıkar yaa, azıcık acıyacak ama olsun koy gitsin...
parmak lan :P =)
-
bence wakıt gecmeden bi hastaneye git...