Açıklanamayan Doğa Olayları
-
Clickanddie bunu yazdı:
-----------------------------
Xir bunu yazdı:
Bu kadar bilinmeyen şey varken bu araştırmacılara bilim adamı sıfatı yakışmıyor :-| bunca teknolojiye rağmen daha mavi balinanın nerelerden nasıl göç ettiğini bilmiyorlar, doğum anını bile çekemediler, sonra zebraların üstlerindeki çizgilerin anlamları, veya avcının avı yemeyip yavrusu gibi bakması olayları bunlar derin ilim ister .. demekki herkesin kıdemi 1 yere kadar :-) doğanın bilinmeyenlerini çözmek için doğa üstü güç lazım başka çare yok :-\
-----------------------------Sen bize bunları 1950 den mi yazıoysun? Zebraların çizgileri kamuflaj için. balinaların sırtlarına takip cihazları takılıyor ve nerden göç ettikleri bulunabiliyior. Avcının avı yememesinin nedeni ise avcının o dönemde hamileliğinin son günlerinde östrojen hormonun fazlalığından dolayı annelik iç güdüsü artıyor bu yüzden hassaslaşıp yemiyor. bunar derin ilim istemez. Asıl derin ilim isteyen kimyadır dostum görünmezliği bulmuşlar tankları görünmez yapabiliyorlar ya da askerleri. Işınlanma neredeyse bulunucak duygusal robotlar yapıldı.... teknoloji son derece gelişmiş ve 50 yıl içinde ohiç bir şeyin sırrı kalmıyacak piramitlerin bile. Her şeyin sırrı çözülücek her şeyinnn.... aklınıza gelen bütün problemler çözülücek...
-----------------------------hocam emin konusma o kadar... hiç bişeyin sırrı kalmayacak diosun emn misin!!
SEnce İnsanoğlu 50 yıl içinde evrenin tüm sırlarını çözebilecek düzeydemi
-
CasTeaL bunu yazdı:
Kuranı açın bakın yazıyordur onda

Kur'an'da yazıyor evet evet. Açıp okuyun, zor bişey mi! -
ilkerates bunu yazdı:
CasTeaL bunu yazdı:

Kur'an'da yazıyor evet evet. Açıp okuyun, zor bişey mi!
-----------------------------kuranla alakalı bişey yazmıyor burda arkadaşlar anladık ateist olabilirsiniz ama ne alaka maydonoz :)
-
Clickanddie bunu yazdı:
Xir bunu yazdı:
Bu kadar bilinmeyen şey varken bu araştırmacılara bilim adamı sıfatı yakışmıyor :-| bunca teknolojiye rağmen daha mavi balinanın nerelerden nasıl göç ettiğini bilmiyorlar, doğum anını bile çekemediler, sonra zebraların üstlerindeki çizgilerin anlamları, veya avcının avı yemeyip yavrusu gibi bakması olayları bunlar derin ilim ister .. demekki herkesin kıdemi 1 yere kadar :-) doğanın bilinmeyenlerini çözmek için doğa üstü güç lazım başka çare yok :-\
-----------------------------Sen bize bunları 1950 den mi yazıoysun? Zebraların çizgileri kamuflaj için. balinaların sırtlarına takip cihazları takılıyor ve nerden göç ettikleri bulunabiliyior. Avcının avı yememesinin nedeni ise avcının o dönemde hamileliğinin son günlerinde östrojen hormonun fazlalığından dolayı annelik iç güdüsü artıyor bu yüzden hassaslaşıp yemiyor. bunar derin ilim istemez. Asıl derin ilim isteyen kimyadır dostum görünmezliği bulmuşlar tankları görünmez yapabiliyorlar ya da askerleri. Işınlanma neredeyse bulunucak duygusal robotlar yapıldı.... teknoloji son derece gelişmiş ve 50 yıl içinde ohiç bir şeyin sırrı kalmıyacak piramitlerin bile. Her şeyin sırrı çözülücek her şeyinnn.... aklınıza gelen bütün problemler çözülücek...
Bunları, 1950'den yazmıyorum öncelikle, sana anlatmam gerek, senin balinalara kamera takıp göç ettiklerini biliyorlar diyorsun, tabi bu senin dediğin, kambur balina veya katil balina.. ki onları 1 cihaz takmadanda dalgıçlar yoluyla rahat seyredebilirsin.. görüntüleri mevcut, benim bahsettiğim ki; O'da mavi balina yani, balık değil memeli diye geçer dünyanın gelmiş geçmiş en büyük canlısı, ve bu balığın yaşadığı derinlik ne dalgıç'ın dalabiliceği bir mesafe.. nede basınç odalarıyla takip edebiliceğin bir olay, ve bu balığın daha çekilmiş 1 doğum anı bile yok demişim ki bu doğru eğer varda ben bilmiyorsam, video koyarsın hem cahilliğimi gideririm hemde tatmin olurum.. Zebralara gelirsek O hala kafa kurcalayan 1 olay ve kamufile olayıda sadece bir varsayım yani yüksek ihtimalle düşünülebilicek 1 sonuç ama kesin değil.. Ve senin dediğin östrojen hormonu faliyeti ile alakası olmayan 1 şey, daha yakın zamanda şahit oldum, 2 -3 çita bir antilop yavrusunu aralarına alıp sadece tüylerini yalıyıp öldürmeden bırakıyorlar bu sadece en yakın zamanda gördüğüm, anne maymunu leoparın öldürüp yavrusana dokunmayıp sanki onu annesiymiş gibi bakması, yani bunlar çok olan şeyler ama pek olağan şeyler değil.. östrojenle bunun ne alakası olabilir..? OT yiyen filin gebelik döneminde, hormonu azdımı, gidip çimleri okşadığını gördün mü sen.. bu buna benziyor sanki.. Görünmezlik dediğinde NanoTeknoloji'den bahsediyorsun sanırsam.. Ve o tamamen bir sonuca ermemiş birşey deneyler var görüntüler var ama %100 lük 1 derecesi yok.. -
mynet milliyet falan bu sitelerin ayda 1 dönüp dolaşıp yayınladıkları haberler bunlar çok eski yani :)
bu haberler gibi baya var adamlar kayıtta tutup 1 ayda 1 yayınlııyorlar bide sürekli aynı başlıklarla :)
-
bu mavi güneş olayını hopi kabilesi yıllar önce bir çağın kapanıp bir çağın açılacağına inandıkları 2012 tarihine yaklaşıldığının alemeti olarak gördüklerini geçen bi belgeselde izlemiştim.diğer olaylarıda büyük ihtimal mayalar binlerce yıl önce haber vermiştir : P
-
Bu hareket eden taşlar çok garip :S
-
Prometheus bunu yazdı:
mavi güneş yorumum var
bilirsiniz ışık miktarına göre renk alır mesela sarı güneş, kırmızı güneş, beyaz cüce yıldızlar...
düşünüyorum ki eğer açıdan dolayı atmosfer ışığı fazlaca kırmışsa sarı rengi zayıflatır ve mavi görünür
ek olarak havanın puslu yapısı da ışığı bir derece keserse çok daha mantıklı hâle gelir olay
müdür 23 senedir güneşe bakarım. doğarken batarken ve günün her saatinde. sarı ay gördüm ama mavi güneş hiç görmedim bence ışıkla alakalı değil. belki o bölgelerdeki gazlarla alakalı olabilir. -
ilkerates bunu yazdı:
CasTeaL bunu yazdı:

Kur'an'da yazıyor evet evet. Açıp okuyun, zor bişey mi!Ehehe ne kadar komiksiniz ya hu. Siz Allah bilir başörtüsü Kuranda yazmıyor, zorunlu değil diyenlerdensinizdir.
-
ölüm vadisinde hareket eden taşlar 100lerce kmye ulaşan rüzgarlar yüzünden. açıklanamayan birşey değil.
discovery channel izleyin. ngeo izleyin. kitap dergi okuyun. sonra bu tür şeylere, dine falan inanmayın ;)
konu güzel ama insanlar bunları araştırmıyor ve aa çok acayip falan diyorlar, yapmayın etmeyin.