Açıköğretim Sonuçları Belli Oldu. Sonuçları Görelim:))
-
kaldım galiba muha çok kötü sallamışım ya=)
1001 - GENEL MUHASEBE 40 - - - 1002 - GENEL İŞLETME 53 - - - 1003 - DAVRANIŞ BİLİMLERİNE GİRİŞ 37 - - - 1005 - İKTİSADA GİRİŞ 47 - - - 1007 - GENEL MATEMATİK 19 - - - 1099 - TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ 80 - - - 1410 - HUKUKA GİRİŞ 17 -
Abi ben 2.sınıf örencisiyim alltan Davranı$ bilimlerine giri$ ve matematik alltan geldi akm :(
Sonuçlar :D
1003 - DAVRANIŞ BİLİMLERİNE GİRİŞ 50 - - - 1007 - GENEL MATEMATİK 15 - - - 2059 - MUHASEBE UYGULAMALARI 70 - - - 2061 - TİCARET HUKUKU 39 - - - 2062 - YÖNETİM VE ORGANİZASYON 39 - - - 2063 - KAMU MALİYESİ 53 - - - 2064 - İSTATİSTİK 35 - - - 2250 - İKTİSAT TEORİSİ 44 - - - 2252 - ATATÜRK İLK. İNK. TARİHİ 47 - - - Akm Hiç çalu$madım hea gram açmadım kitabı böle geldi :P
-
işletme 3. sınıf yokmu yaaa
-
SİZİN İÇİN ÖNEMLİ...
Beyler eğer Açıköğretimden kebap vari geçmek istiyorsanız size bir tavsiyem var. Hiçte öyle çalışmaya kasmaya gerenk yok. Bizim buraya gelin. Yani Bingöl'e. Nerden çıktı derseniz söylim. Tabiki başta sağlam yada çokta sağlam olmasa dahi bir tanıdığınız olacak buralarda ve birazda şansınız. Eğer tanıdığınız şahsın mevki makam yada geniş çevre gibi avantajları var ise kesin geçtiniz. Çünkü sağolmasın bazı kaypak meslektaşlarım sınav esnasında ellerinden gelen yardımı esirgemiyorlar. Hele dediğim gibi bir tanıdığınız var ise kesin geçtiniz. Ha şans olayına gelecek olursak onuda söylim. Eğer sınav gözetmeniniz benim gibi biri ise o zaman kaybettiniz. Çünkü sınava giren babamın oğlu dahi olsa avucunu yalar. (Not: Bunu babama bizzati söyledim :) İşte gördüğünüz gibi yurdum manzaları böyle. Hak hukuk bilmez insanlar yawf işte yazıktır ,benim akrabadır, bizim komşudur işte bilmem kaçkez sınava girmişte kazanamış vb. düzmecelerle hakkıyla sınava girenlerin hakkını gasp etmekte. Yani sizlerin. Ki dikkat ederseniz bursluluk, açıköğretim, ehliyet vb. sınavlarda bizim buralar başarıda tavan yapmakta. Ama ÖSS de nalları toplamakta. İşte ilimin acı gerçeği. Gerçi yılan baştan kokar ne diyim.. Bu arada tavsiyemde ciddiyim. Taa Edirne'den gelen adamlar biliyoruz.... Hadi kalın sağlıcakla...
-
Bu ne la tarikat dökülüyor :D
-
Mirkut Doğuda yardım ettiklerini biliyozda a.q şimdi bingöl den adresmi gösterelim 1000 km a.q
-
Murat yayınlarına çalışın her konu 3 sayfa sadece. Ben aldım yayınları ama sadece hukuğun 1 ünitesine çalıştım. Geri kalanlara çalışacak vaktim olmadı. Zaten dgs ye girene kadar askerlikten yırtmak için yazıldım. Yoksa çalışıpta geçemeyen insan olamaz...
-
eee Alperjim. Herşeyin bir şeyi vardır derler :)) Artık o kadarına da katlanacan ;)
-
DERS AS YS BS BAŞARI 2059 - MUHASEBE UYGULAMALARI 70 - - - 2061 - TİCARET HUKUKU 50 - - - 2062 - YÖNETİM VE ORGANİZASYON 42 - - - 2063 - KAMU MALİYESİ 70 - - - 2064 - İSTATİSTİK 58 - - - 2250 - İKTİSAT TEORİSİ 58 - - - 2252 - ATATÜRK İLK. İNK. TARİHİ 57 - - - ben onur belgesi bekliyordum düşündüğüm gibi olmadı.
-
her dersin basında sonun da giriş çıkış var... ne la bu......
ben meslke lisesi mezunuyum ibzdede böle girişli dersler vardi:D
şunu anladım.. bir dersin adında giriş.... vs.. diye bişe yazıyosa ondan hiç bi sikim örenemıyosun...:D
Nasi olsa giriş diyosun sonra örenirim diyosun... yada öğretmen aynısını söyluyordu..:S