folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Acil İş İhtiyacı

Acil İş İhtiyacı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Milamber
    Milamber's avatar
    Erkek

Arkadaşlar kısaca durumu izah edeyim bu yaz itibariyle acil işe ihtiyacım var. Temel düzeyde network ve fiber optik bilgim var ayrıca başlangıç seviyesinde c# ve java bilgim var. Bunların dışında cana yakın meraklı öğrenmeyi seven birisiyim. Diksiyonum son derece düzgündür. Pratik ve çözüm odaklı olmaktan yanayımdır. İnsan ilişkilerim iyidir.

Kendimi sırasıyla network ve sistem güvenliği konularından geliştirmek ve ilerde fırsat bulursam yazılım bilgimi çok üst seviyelere çıkarmak istiyorum.

Ancak Kayseride bu durum pek mümkün değil malesef buradaki zihniyet çok farklı. O yüzden mağdur olmayacağım şekilde ankara yada istanbulda iş arıyorum. 

Eğer olurda bulabilirsem ve imkanlar müsait olursa konuyla ilgili daha fazla eğitim alıp kendimi daha fazla geliştirmeyi istiyorum. Unutmadan eğer bu şehirlerden birisinde iş bulabilirsem bir süre tek başıma eve çıkmam mümkün olmayacak ev arkadaşı arayanlara duyrulur. 

Fırtına koparmaktır işim... Uzaklar Yolcusu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek
    hocam sende biraz coksey istiyon sanki :S iş istiyon kalacak yer istiyon :S umarım bulursun tabi bulmanı isterım yani :)

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Milamber
    Milamber's avatar
    Erkek
    işi bulalım kalacak yer konusunda kendimiz elimizden geleni yaparız. Derdim bu ufak ve derdi karşısındakine iş vermek değil sömürmek olan insanların olduğu şehirde kurtulmak. o yüzden yani...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek

Allah yardımcın olsun bu krizde zor ama yinede bulursun inş.

222 tl maaş ile stajımı evimin yakınlarında yapacak bi yer bile bulamadım ben .. ne diim artık :| 

up bu arada.. 

Dalgasız denizde herkes kaptan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Milamber
    Milamber's avatar
    Erkek
    amin arkadaşım Allah cümlemize yardımcı olsun

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek

Öncelikle girişken olursan her sorunu halledeceğine inanıyorum. Devletin misafirhanelerinde günlük 5-10 tl arasında değişen fiyatlarla kalabilirsin..(dsi, köy hizmetleri, orman müdürlüğü, karayolları gibi kurumların misafirhanelerine bak)

iş için de risk alacaksın, buradan çıkma ihtimali var ama düşük bir ihtimal. Risk alıp gideceksin istanbula yada ankaraya, gidip işini bulacaksın. Yerinde olsam yazılım yada her ne üzerine iş istiyorsan, o konularla ilgilenen şirketlerin adreslerine ve telefonlarına ulaşırım. Sonra postahaneye gidip tek tek ararı (posthane telekomdan daha ucuzdur), iyi konuşur ve aktifliğini gösterebiliyorsan işi alırsın.Durumunu açıkla, kayserideyim, kesin alınmam lazım falan diye.. Bir de şunu düşün, karşıdaki seni neden işe alsın? Bir farkın olmalı. O adamın o farka ihtiyacı olmalı ve aradığı elaman da sen olmalısın. Bu farkın ne olacağını sen bulacaksın.. Ki adam da farkını görüp işe alacak.. Kısacası mor renkte bir inek olacaksın.. diğer ineklerden farklı, mor inek :)

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Milamber
    Milamber's avatar
    Erkek

aslında seni anlıyorum. haklısında sorun benim okuduğum bölümün yazılım ve networkle hiç ilgilisinin olmaması. yoksa üniversitede seçilmem için geçerli olabilece bir takım işlere imza attım. sorun herkesin bir kaç yıllık tecrübeli elemanlar istiyor olması.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mtz
    mtz's avatar
    Erkek
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Milamber
    Milamber's avatar
    Erkek

hocam teşekkür ederim ancak çok yardımcı olmadı malesef...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Milamber
    Milamber's avatar
    Erkek
    arkadaşlar bir hortlatayım dedim belki bir değişiklik olur ya da bir arkadaşımızın durumunda değişiklik olmuştur patron olmuştur eleman arıyordur... :S

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Milamber
    Milamber's avatar
    Erkek
    unutmadan arkadaşlar kayseride şuan bir fiber optik firmasında zaten çalışıyorum ama benim kendimi geliştirmek için ankara yada istanbula geçmem gerekiyor...

Toplam Hit: 1984 Toplam Mesaj: 16