Acil Satılık Sistem- P4
-
Paraya sıkıştığım için satacağım..
Özellikleri..
CPU Türü DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHz (15 x 200)
Anakart Intel'in hangi modeli oldugunu bulamadim ama Sata II ve DDR II Destekleyen bir modeli..
(Normalde asıl anakartım bogazicine servise gitti..Isteyene geldiginde onuda gonderebilirim uygun bir fiyata ya da intel'in yerine..
ASUS P5LD2-VM
http://www.cizgi.com.tr/pageStructure.aspx?intPageStructureNo=24&sintLanguageId=0&bytContentType=7&intRefPartNo=5&intCatId=130&intProId=395
)Ekran Kartı ASUS EAX1300PRO/TD (ASUS X1300 Series Secondary (256 MB))
http://www.cizgi.com.tr/pageStructure.aspx?intPageStructureNo=24&sintLanguageId=0&bytContentType=7&intRefPartNo=5&intCatId=164&intProId=481
RAM 1024 MB (2 ranks, 4 banks) Bellek Hızı DDR2-667
Disk Sürücüsü SAMSUNG SP2004C (200 GB, 7200 RPM, SATA-II)
Optik Sürücü HL-DT-ST DVDRAM GSA-H10A (DVD+R9:8x, DVD-R9:4x, DVD+RW:16x/8x, DVD-RW:16x/6x, DVD-RAM:5x, DVD-ROM:16x, CD:48x/32x/48x DVD+RW/DVD-RW/DVD-RAM)
Disket Sürücü 1.44
Kasa DELUX MG432 DELUX 500W, Air duct, Extra fan Gümüş-Siyah
Monitör Samsung SyncMaster 794MB/794MB+/798MB [17" CRT] (HMBYC00964)
Klavye Standard 101/102 Tuşlu ya da Microsoft Natural PS/2 Klavye
Fare Microsoft PS/2 Bağlantı Noktası FaresiNot: Parçaların ortalama 12-15 ay civarlarinda parca garantisi devam ediyor..
Yer K.Maraş..Kargo Alıcıya ait.. Istedigim miktar -700- YTL..
-
askedre gitmesen alırdım a.ko :S 2. pc ye ihtiyacım wardı :S
-
satamassan gittigidiyora koy
-
Askere nereye gidiyorsun la))
Anlamiyorum gittigidiyor'dan..Karmasik..Ya da ben beceremedim..En iyisi siteden vermek bire bir...
-
Herkesin bilgisayari var mi lan :D
-
hacı ben alcam da bi pc bütçemi aşar 500 fln çıkıyo benden.
sende satmazsın o paraya :D
-
Valla haci iş'in gorulsun isterdim ama nakite ihtiyacim var:S Yoksa canin sagolsun demek isterdim..
-
DawnOfDarkness bunu yazdı:
-----------------------------Askere nereye gidiyorsun la))
Anlamiyorum gittigidiyor'dan..Karmasik..Ya da ben beceremedim..En iyisi siteden vermek bire bir...
-----------------------------abı çok basit biraz kurcala anlarsın ama 700e bok gider gibi
-
ne kadar bi zaman aralığın var bu arada
pederden para isteyeyim verirse yabancıya gitmesin.
-
200 ytl verim
-
gittigim kurstan biri bilgisayar alacakmış benden liste istedi ama adam taksitle istiyordu yarın bir sorayım
edit:peşin alacak durumda deilmiş