Acil Satılık Van Kedisi..
-
arkadaşlar acilen 7 aylık van kdisi satıyorum düşünen olurs çok uygun bi fiyata bırakıcam..
-
up :J
-
van kedisi nerden çıktı lan :A
-
bir iki tane resimini koyabilirmisin
van kedisi arayan bi tanıdıgım vardı resimlerini bi göstereyim...
-
hocam hayvan orjinine uygun..sağlık lı , güzel bir soyaağacı var .. ama şu anda bende değil ... bir arkadaşım bakıyor.. piyasasının yarı fiyatına bırakıcam..ve istanbuldan arıyorum müşteriyi..
-
yassah kardeşim :) acil olmasa bulurdum müşteri fiyat ne düşünüyorsun?
-
gecen bi konuda da köpek ile aynısını yazmı$tım :|
alacagımdan deil,cok isterim ama evdekiler bırakmaz :D
fiyat yazabilir misin sorun olmazsa ?
-
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=van%20kedisi&folderid=49797
bu konudan görecegin gibi bi ara arıyordum baya ama su sıralar öss dolayısıyla mumkun deil ,
1 yıl sonra unide alıcam kesin, gerçi ben daha küçük istiyodum 7 aylık biraz buyuk gibi
merak ettim sen kaça satıyosun? bide resim falan koyabilirmisin
-
kargo ile gönder hakkariye alıyım :D
-
10 yıldır baktıgım benimle birlikte büyüyen vandisi 3 ay önce öldü almak isterdim ama askere gidiyorum :/ kedi harika bir hayvandır karakteristik özellikleri tamamen insana benzer her daim özgürolmak ister çok zekidir ayrıca çok da şirindir bea kendini canı isterse sevdirir en bunalımlı anımda bile kedimin karnını okşayıp mırıltısını dinler kedime gelirdim :( ah be boncuk göçtün gittin abini yanlız bıraktın :( keşke evde bakacak birisi olsa yemin ediyorum alırdım ya :(
-
250 ye veriyorum
Toplam Hit: 5020 Toplam Mesaj: 22