Acil Servis Bakar Mı?
-
Akşam saat 6'dan sonra acile gidiyorsun. Sağ veya sol testisinde (halk arasında daşşak, billur, haydar vs de denir) ağrı olduğunu söylüyorsun. Uzun zamandır olduğunu ama o akşam ağrının daha da şiddetlendiğini filan biraz da abartarak anlatıyorsun. Muhtemelen ağrı kesici iiğne verirler. Haa bu arada devlet hastanesinin aciline gitmeni öneririm. Onlar sana Üroloji polikliniğine çıkış yapacaklardır. Sabahtan Üroloji polikliniğine gidip numaranı alıyorsun. Acilden sevk edildiğin için TC numarası sorarlar sadece. Sonra doktorun eline veriyorsun daşşakları, o inceliyor ultrason veya röntgen isteyecektir. Duruma göre tedavine başlıyor. Eğer dediğin gibi bir durum varsa da öğrenmiş oluyorsun.
Geçmiş olsun...
-
Güzel kardeşim böyle bir konuda nasıl olurda ihmal edersin, ayrıca aciller para alıyor artık renk sistemimi ne getirdiler, acillik duruma göre ücret alıyorlar ya da almıyorlar, ihmal etmeden bir an önce doktora görün,
-
bugrahan45 bunu yazdı
acil servis bakmaz direk ürolojiye sevk eder.
sigortalı bir işte çalışmıyorsan gss ödemen gerekiyor. o da yoksa kanser olup öleceksin malesef.
Ölürsem bu konuyla medyayı çalkalayın belki sistemi değiştirirler sağ kalanlara bir faydam olur :))
-
hocam kız arkadaşıma sordum şimdi 15.50 sadece muayene ücreti diyor haberin olsun gerçi kendisi üniv hastanesinde çalışıyor ya devlet de bu kadardır sanırım...
-
git bir sigortalı işe gir takıl 3-5 gün sonra git göster aleti hocam
-
Ne boktan bir ülkede yaşıyoruz mk
-
Psikolog bunu yazdıe2 bunu yazdıSeyhSamil bunu yazdıe2 bunu yazdı
Merhaba arkadaşlar benim 6-7 yıldır sol testisimde tam damarla testisi bağlayan yerin orda şişlik var yuvarlak ve fındık kadar. Önceden önemsemeyip doktora gitmemiştim fakat şimdi testis tümörü olabilceğini öğrenince kıllandım bütün belirtiler var. Fakat sigortam olmadığı için tedavi olamıyorum ve özele gidebilecek param yok. Acile gitsem bakarlarmı acaba?
Modlara Not: Konuyu nereye açacağımı bilemedim o yüzden genele açtım.
varikosel olabilir hacı üroloğa git acil bakmaz (acil servisden yazıyor)
Gss fiyat ne kadar tutar bilginiz var mıdır hocam?
giriş 15 desek, ultrosana gönderir ordada 35 desek kabaca 70 e olur gibi. sonra sperm testine yollarlar o da 60-70 civarı.
aynen
-
evsiz bunu yazdı
git bir sigortalı işe gir takıl 3-5 gün sonra git göster aleti hocam
30 günlük sigorta gerekiyor bakılabilmek için.
-
Sağolun müridler hakkınızı helal edin 1 ay içinde ölmezsem memleketime dönünce muayne olcam :))
-
Paket kapsamı 26-29 tl civarında. Gideceğin polikliniğe göre ya 26 ya 29 bunu hastaneden öğrenebilirsin.