folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Acil Servis Bakar Mı?

Acil Servis Bakar Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Akşam saat 6'dan sonra acile gidiyorsun. Sağ veya sol testisinde (halk arasında daşşak, billur, haydar vs de denir) ağrı olduğunu söylüyorsun. Uzun zamandır olduğunu ama o akşam ağrının daha da şiddetlendiğini filan biraz da abartarak anlatıyorsun. Muhtemelen ağrı kesici iiğne verirler. Haa bu arada devlet hastanesinin aciline gitmeni öneririm. Onlar sana Üroloji polikliniğine çıkış yapacaklardır. Sabahtan Üroloji polikliniğine gidip numaranı alıyorsun. Acilden sevk edildiğin için TC numarası sorarlar sadece. Sonra doktorun eline veriyorsun daşşakları, o inceliyor ultrason veya röntgen isteyecektir. Duruma göre tedavine başlıyor. Eğer dediğin gibi bir durum varsa da öğrenmiş oluyorsun.

Geçmiş olsun...

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Güzel kardeşim böyle bir konuda nasıl olurda ihmal edersin, ayrıca aciller para alıyor artık renk sistemimi ne getirdiler, acillik duruma göre ücret alıyorlar ya da almıyorlar, ihmal etmeden bir an önce doktora görün,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek
    bugrahan45 bunu yazdı

acil servis bakmaz direk ürolojiye sevk eder. 

sigortalı bir işte çalışmıyorsan gss ödemen gerekiyor. o da yoksa kanser olup öleceksin malesef. 

Ölürsem bu konuyla medyayı çalkalayın belki sistemi değiştirirler sağ kalanlara bir faydam olur :))

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

hocam kız arkadaşıma sordum şimdi 15.50 sadece muayene ücreti diyor haberin olsun gerçi kendisi üniv hastanesinde çalışıyor ya devlet de bu kadardır sanırım...

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SüperSperm.
    evsiz
    evsiz's avatar
    Erkek

git bir sigortalı işe gir takıl 3-5 gün sonra git göster aleti hocam

Bazı İnsanLar AnıLarıyLa AnıLıR Bazı İnsanLar AnaLarıyLa...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

Ne boktan bir ülkede yaşıyoruz mk

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek
    Psikolog bunu yazdı
    e2 bunu yazdı
    SeyhSamil bunu yazdı
    e2 bunu yazdı

Merhaba arkadaşlar benim 6-7 yıldır sol testisimde tam damarla testisi bağlayan yerin orda şişlik var yuvarlak ve fındık kadar. Önceden önemsemeyip doktora gitmemiştim fakat şimdi testis tümörü olabilceğini öğrenince kıllandım bütün belirtiler var. Fakat sigortam olmadığı için tedavi olamıyorum ve özele gidebilecek param yok. Acile gitsem bakarlarmı acaba?

Modlara Not: Konuyu nereye açacağımı bilemedim o yüzden genele açtım.

varikosel olabilir hacı üroloğa git acil bakmaz (acil servisden yazıyor)

Gss fiyat ne kadar tutar bilginiz var mıdır hocam?

giriş 15 desek, ultrosana gönderir ordada 35 desek kabaca 70 e olur gibi. sonra sperm testine yollarlar o da 60-70 civarı.

aynen

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek
    evsiz bunu yazdı

git bir sigortalı işe gir takıl 3-5 gün sonra git göster aleti hocam

30 günlük sigorta gerekiyor bakılabilmek için.

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

Sağolun müridler hakkınızı helal edin 1 ay içinde ölmezsem memleketime dönünce muayne olcam :))

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kalaman
    Kalaman's avatar
    Erkek

Paket kapsamı 26-29 tl civarında. Gideceğin polikliniğe göre ya 26 ya 29 bunu hastaneden öğrenebilirsin.

Toplam Hit: 3317 Toplam Mesaj: 27