Acil Yardım....!!
-
Arkadaşlar Bilgisayara ses kurulu Ama ses Gelmiyor Neden olabilir <caba yardımlarınızı bekliyorum acele lazım....
-
Haci simdi bunun bircok nedeni olabilir.
1-Ses driverlarini tam olarak yukledigini varsiyiyorum
2-Ses Denetiminden ses ayarlarindaki sessiz tiklerinin isaretli olmadigini varsiyiyorum
3-Bios'tan ses kartin onboardsa ve sen PCI ses karti kullaniyorsan Onboard ses kartinin -disable- edildigini varsiyorum
4-Bios'tan Ses kartin onboardsa ve sen OnBoard ses karti kullaniyorsa yine biostan -enable- edildigini varsiyorum(bazen bios sapitio disable yapabiliyor)
5-Haporler girisi(green to green) yesil ucun yesil delige takili oldugunu varsiyorum.
6-Bu ihtimalleri kontrol et cozulmesse baska alternatiflere bakariz.Not:Konuyu Donanim bolumune tasiyabilirsen daha verimli olur.Konu basliginida editle,forum kurallarini okumani tavsiye ederim"konu basligi sorununu aciklar nitelikte olmalidir" orn: "Ses Karti sorunu" gibi.
-
sesini açmamış olabilirsin:) yada saatin yanında ses ayarı var oraya bak hele
-
Ya onların hepsini denedim olmadı başka ne yapabilirim ki deli olcam a.q ya birde bu konuyu donanım bölümüne nasıl taşıyacam :)
-
uGuR bunu yazdı:
-----------------------------sesini açmamış olabilirsin:) yada saatin yanında ses ayarı var oraya bak hele
-----------------------------o kadar bilgimiz var herhalde onu benim yeğenlerimde yapıyor....
-
Ilk mesajini editleyeceksin,tasimak icin.
Denetim Masasindan "ses ve ses aygitlari" na girip oralari kurcala...olmadi guncel ses karti driverlarini indirip yeniden kur.Birde Aygit Yoneticisinde Ses Karti sorunsuz yuklenmis gorunuyor mu ? Yoksa ? -! gibi isaretler mevcut mu ?
-
yok ya ses kartı falan yüklü gösteriyor aygıt yöneticisinde abi varya deli oldum ya:@
-
senin ses kartı yanmuş olabilir yada haporlörler bozuk :D
-
bütün ihtimaller sayılmış
tek ihtimal kalıyor.
oda senin duymuyor olman.
driverı yeniden kur
-
karizma_18 bunu yazdı:
-----------------------------
uGuR bunu yazdı:
-----------------------------sesini açmamış olabilirsin:) yada saatin yanında ses ayarı var oraya bak hele
-----------------------------o kadar bilgimiz var herhalde onu benim yeğenlerimde yapıyor....
:)computerwolf artık topic açildıgında ilk mesajda "düzenle" olayi yok:)
-
karizma_18 bunu yazdı:
o kadar bilgimiz var herhalde onu benim yeğenlerimde yapıyor....
-----------------------------yegenlerin baslik yazmayida biliyormu