folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Acil Yardım Bilgisayarım Acılmıyor :(

Acil Yardım Bilgisayarım Acılmıyor :(

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek
    ya arkadaşlar ben bilgisayara delta forceyi yukleyecektım cd bozuk çıktı yuklenmedi daha sonra işim bitti diye bilgisayarı kapattım sonra daha da açılmadı bilgisayar. xp ekranı geliyo yukluyo sonraa kendi kendine reset atıyo f8 le menuyu açıyorum guvenlı kıpıde açmyo msdos desteginide şu usbden boot yapan windowsu denedim ondanda boot yapamdım nasıl olacak anlamadım bi türlü.cd de virus falan yoktu baska arkadaşta yukledi. yardım beklıyorum bulundugum yerde adam akıllı tamırcıde yoktur guvenebileceğim. ne yapabilirm ?

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    Format Atmayı Biliyosan Format At..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek
    fornat atmayı biliyorum ama bilgisayarın hiç bir şeyi açılmıyo guvenli kıpte aç diyorum tekrar reset atıyo msdos aç diyorum yine reset atıyo en son iyi yapılandırma ayarına don diyorum yne reset atıyo

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    Hoca Bunun Açılmıyo İle Alakası Yokki Formatın :) Bios Ayarına Bak.. Sonra Cd yi Tak Yeniden Başlat.. Sonra Gerisi Zaten Yönlendirecektir..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek
    Hocam Format En Son İş

Önce Donanımlarını Bi Kontrol Et Bakayım

Kabloları Kontrol Et

İşlemci Fanını Kontrol Et

Ram'i Çıkar Başka Bi Slota Tak

Donanımsal Bi Sorun Olmadığına İnandığın An Formatı Düşünmelisin..

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

Dos_Attach bunu yazdı:
    -----------------------------
    Hocam Format En Son İş

Önce Donanımlarını Bi Kontrol Et Bakayım

Kabloları Kontrol Et

İşlemci Fanını Kontrol Et

Ram'i Çıkar Başka Bi Slota Tak

Donanımsal Bi Sorun Olmadığına İnandığın An Formatı Düşünmelisin..
    --------------------------

kabloları rami falan fontrol ettim olmadı yine içinde gerçektn önemli olan dosyalar falan war formatsız bi çözümü yok mudur acaba?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek
    Live Cd İle Ulaşabilirsin Dosyalarına

Yada Harddiskini Sökeceksin Başka Makinaya Takıp Alacaksın

Yada Açılışta Boot Ettirebiliosan Bi Norton Ghost Cd'si Bul C Nin Yedeğini Al D'ye At Sonra Formatla,,İşin Bitince D'deki Yedeğini Bi Ghost Explorerle Açıp Alacağını Alabilrsin...

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek
    bendede onun gibi bişi oldu geçen gün ama bende windows xp ekranı gelmiyodu system dosyası zarar görmüş kur disketinizi takın falan diyodu taktım olmadı en sonunda bilgisayarcıya götürdüm onlar halletti harddiskin bi bölümü bozulmş galiba belki öle bi sorundur seninkide :S

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek
    kardes bende casper alfaforce vardi tr deyken ayni seninki gibi boyle acilirken tik diye reset atiyodu.Anakarti yandi daha sonra.degistirdik.tam bilemiyorum ama belki

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    Bilgisayar Neden Kendi Kendine Reset Atar :)

01- CPU ve power supply fanlarini kontrol edin çalışıyormu. ısınmadan dolayı yapıyor olabilir.
    02- Ram lerde sorun olabilir arıza yada birbirleriyle veya anakartla uyumsuzluk vs gibi. birden fazla ram varsa tek tek denenmeli yada başka ram kullanılmalı. Ram yuvalarında bozulma da olabilir.
    03- İşlemci fanı yerine iyi oturmamış veya kasaya bir darbe nedeniyle olabilir
    04- Çakışan programlar neden olabilir. son yuklediğiniz programları kaldırıp deneyin.
    05- Harddiskte bad sektör oluşmuşsa, bundan olabilir.
    06- Power supply’den gelen anakarta bağlanan kabloları kontrol edin.
    07- Power supply watt yetmiyor olabilir.
    08- Bazı virüs ve Spylar reset atmaya neden olabilir. antivirüs ve antispy programlarıyla taratmayıda deneyin.
    09- İşlemcide termal macun var mı kontrol edin. İşlemcinin fanı düzgün yerleştirilmişmi?
    10- Ekran karti fanını ve kablolarını kontrol edin.
    11- İşlemci ısısını kontrol edin.
    12- Usb çıkışlarını kontrol edin.
    13- Oyun oynarken başına geliyorsa ekran kartının sogutması kötü olabilir.
    14- Şebekeden gelen voltajın düşük olması, reset’e sebep olabilir. topraklama olmalı mutlaka. ve sadece PC ye ait priz olsa iyi olur.
    15- Ekran kartında sorun olabilir. ( başka pc de denemeli )
    16- Anakartında sorun olabilir.
    17- Hard disk kablolarında sorun olabilir.
    18- PCI slotlarına takılan ethernet kartından olabilir.
    19- Bazen TV kartları sürücüleri neden olabilir.
    20- Bios ayarları değiştirilmiş olabilir. default yapmak çözüm olabilir.
    21- AGP slotu bozuk olabilir.
    22- Kartlardan biri yanmış olabilir, veya yuvasından oynamış olabilir.
    23- Çok düşük ihtimalde olsa yeni takılan bir donanım nedeniyle biosun guncellenme ihtiyacından kaynaklanan problem olabilir.
    24- Eğer daha önce kullanmadığınız bir işletim sistemini ik defa yuklediyseniz donanımınızın bu işletim sistemine yeterli olması gerekir. buda kilitlenmelere neden olabilir.
    25- Cd-dvd sürücüleride neden olabilir farklı sürücüler denenebilir kilitlenmelerde.
    26- Msn’de siz veya karşıdaki kişi web cam açtığında pc resetleyebilir, msn camera ayarlarında hata var demektir.
    27- Anakartı usb 2.0 desteklemeyen kasalarda webcam’le görüntülü chat yaparken reset atabilir.
    28- Uninstall sonrasında, ortak kullanılan windows sistem dosyaları silinmiş olabilir.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

Martech bunu yazdı:
    Bilgisayar Neden Kendi Kendine Reset Atar :)

01- CPU ve power supply fanlarini kontrol edin çalışıyormu. ısınmadan dolayı yapıyor olabilir.
    02- Ram lerde sorun olabilir arıza yada birbirleriyle veya anakartla uyumsuzluk vs gibi. birden fazla ram varsa tek tek denenmeli yada başka ram kullanılmalı. Ram yuvalarında bozulma da olabilir.
    03- İşlemci fanı yerine iyi oturmamış veya kasaya bir darbe nedeniyle olabilir
    04- Çakışan programlar neden olabilir. son yuklediğiniz programları kaldırıp deneyin.
    05- Harddiskte bad sektör oluşmuşsa, bundan olabilir.
    06- Power supply’den gelen anakarta bağlanan kabloları kontrol edin.
    07- Power supply watt yetmiyor olabilir.
    08- Bazı virüs ve Spylar reset atmaya neden olabilir. antivirüs ve antispy programlarıyla taratmayıda deneyin.
    09- İşlemcide termal macun var mı kontrol edin. İşlemcinin fanı düzgün yerleştirilmişmi?
    10- Ekran karti fanını ve kablolarını kontrol edin.
    11- İşlemci ısısını kontrol edin.
    12- Usb çıkışlarını kontrol edin.
    13- Oyun oynarken başına geliyorsa ekran kartının sogutması kötü olabilir.
    14- Şebekeden gelen voltajın düşük olması, reset’e sebep olabilir. topraklama olmalı mutlaka. ve sadece PC ye ait priz olsa iyi olur.
    15- Ekran kartında sorun olabilir. ( başka pc de denemeli )
    16- Anakartında sorun olabilir.
    17- Hard disk kablolarında sorun olabilir.
    18- PCI slotlarına takılan ethernet kartından olabilir.
    19- Bazen TV kartları sürücüleri neden olabilir.
    20- Bios ayarları değiştirilmiş olabilir. default yapmak çözüm olabilir.
    21- AGP slotu bozuk olabilir.
    22- Kartlardan biri yanmış olabilir, veya yuvasından oynamış olabilir.
    23- Çok düşük ihtimalde olsa yeni takılan bir donanım nedeniyle biosun guncellenme ihtiyacından kaynaklanan problem olabilir.
    24- Eğer daha önce kullanmadığınız bir işletim sistemini ik defa yuklediyseniz donanımınızın bu işletim sistemine yeterli olması gerekir. buda kilitlenmelere neden olabilir.
    25- Cd-dvd sürücüleride neden olabilir farklı sürücüler denenebilir kilitlenmelerde.
    26- Msn’de siz veya karşıdaki kişi web cam açtığında pc resetleyebilir, msn camera ayarlarında hata var demektir.
    27- Anakartı usb 2.0 desteklemeyen kasalarda webcam’le görüntülü chat yaparken reset atabilir.
    28- Uninstall sonrasında, ortak kullanılan windows sistem dosyaları silinmiş olabilir.

konu ile alakasiz olmus,

alinti yaptigin yeride yazsaydin bari

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
Toplam Hit: 2479 Toplam Mesaj: 17