folder Tahribat.com Forumları
linefolder Domain - Hosting - Reseller - Dedicated Server - Virtual Server - IRC Shell - Seedbox
linefolder Acil Yardım Gerekiyor: İş Başvurusu İçin Acil Site Açmam Lazım, Alan Adı Ve Depolama İçin Tavsiye İstiyorum

Acil Yardım Gerekiyor: İş Başvurusu İçin Acil Site Açmam Lazım, Alan Adı Ve Depolama İçin Tavsiye İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek
    sakabey bunu yazdı
    BaD_BoYs bunu yazdı
    sakabey bunu yazdı
    BaD_BoYs bunu yazdı

Adam akıllı Natro' dan Kişisel Plan (22$Yıllık) al geç. 

bahsettiğim şeylerin tümünü buradan halledebilirmiyim mail gönderme, host ta dahil

Hocam ne istiyorsan hepsini buradan yaparsın. Zaten hepsi paket içerisinde.

- Alan adını alırsın.
    - Host' u alırsın.
    - Maillerini açarsın.
    - Web sayfanı tasarlayıp attın mı tamamdır.

http://www.natro.com/webHosting/

alan uzantısını .com değilde .me olarak almaya karar verdim. natroda .me uzantısı yok hocam

O zaman .me nerede varsa oradan al hocam.

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaparike
    kaparike's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Eger devamliligi olmayacaksa domaini 1and1 den 1$ a alıp 1 sene kullanabilirsin. Paypal tavsiyemdir ödemede. 1 sene sonra yenilemeyecek al ama çünkü 19 $ yenileme.

Anti Envato
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

İşi merak etmedim değil..

Neyse,

Mailini mail@isimsoyisim.com şeklinde alman mantıklı olur, info komik kaçar.

Utku var muritlerden, yaptı bana bir site, memnunum, çok ekmek yedim sayesinde. Pasla yapıversin.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakabey
    sakabey's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

1and1.com dan alan adını kredi kartı vasıtasıyla az önce aldım. ama panellerde ve sayfada aldığım alanadını göremiyorum.

Kredi kartı projizyon işlemleri tamamlanınca mı göreceğim yada bir hata mı var? yardım edin ey dostlar...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaparike
    kaparike's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    sakabey bunu yazdı

1and1.com dan alan adını kredi kartı vasıtasıyla az önce aldım. ama panellerde ve sayfada aldığım alanadını göremiyorum.

Kredi kartı projizyon işlemleri tamamlanınca mı göreceğim yada bir hata mı var? yardım edin ey dostlar...

K.kartı provizyon tamamlansin mailine aktif diye mail gelecektir hocam. Ara ara da whois.com.tr den de takip et bakalım register edildimi domain.

Anti Envato
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek
    sakabey bunu yazdı

en olmayacak yerden almışın. böyle dangalak bir firma yok ya.

..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakabey
    sakabey's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    lepusmorris bunu yazdı
    sakabey bunu yazdı

en olmayacak yerden almışın. böyle dangalak bir firma yok ya.

sorma basit barındırma pakedi aldım içinde bir bedava .com domaini veriyorlar güya, ama kandırmaca imiş gittim 0,99 a domainde aldım. 

Bir yıl sonra da otomatik yenileme yapacaklar galiba ama sanal kartla aldığım için sorun olmaz herhalde.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanKirca
    CanKirca's avatar
    Erkek
    1234567B bunu yazdı

ihs+guzel.net.tr 30 liraya çıkarsın işin içinden.

Kesinlikle.

Twitter: @CanKirca
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

1and1 den domaini alıp + hostinger den bi hesap açrsın ücretsiz  toplamda 1 dolara biter senin iş :) 

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek

godaddy den bir domain al, blogspota yönlendir, güzel bir arayüz hazırla, hostinge boka püsüre para bayılmamış olursun, benimki yıllardır öyle.

Ehl-i Byte
Toplam Hit: 3251 Toplam Mesaj: 22