Acil Yardım Gerekiyor: İş Başvurusu İçin Acil Site Açmam Lazım, Alan Adı Ve Depolama İçin Tavsiye İstiyorum
-
sakabey bunu yazdıBaD_BoYs bunu yazdısakabey bunu yazdıBaD_BoYs bunu yazdı
Adam akıllı Natro' dan Kişisel Plan (22$Yıllık) al geç.
bahsettiğim şeylerin tümünü buradan halledebilirmiyim mail gönderme, host ta dahil
Hocam ne istiyorsan hepsini buradan yaparsın. Zaten hepsi paket içerisinde.
- Alan adını alırsın.
- Host' u alırsın.
- Maillerini açarsın.
- Web sayfanı tasarlayıp attın mı tamamdır.http://www.natro.com/webHosting/
alan uzantısını .com değilde .me olarak almaya karar verdim. natroda .me uzantısı yok hocam
O zaman .me nerede varsa oradan al hocam.
-
Eger devamliligi olmayacaksa domaini 1and1 den 1$ a alıp 1 sene kullanabilirsin. Paypal tavsiyemdir ödemede. 1 sene sonra yenilemeyecek al ama çünkü 19 $ yenileme.
-
İşi merak etmedim değil..
Neyse,
Mailini mail@isimsoyisim.com şeklinde alman mantıklı olur, info komik kaçar.
Utku var muritlerden, yaptı bana bir site, memnunum, çok ekmek yedim sayesinde. Pasla yapıversin.
-
1and1.com dan alan adını kredi kartı vasıtasıyla az önce aldım. ama panellerde ve sayfada aldığım alanadını göremiyorum.
Kredi kartı projizyon işlemleri tamamlanınca mı göreceğim yada bir hata mı var? yardım edin ey dostlar...
-
sakabey bunu yazdı
1and1.com dan alan adını kredi kartı vasıtasıyla az önce aldım. ama panellerde ve sayfada aldığım alanadını göremiyorum.
Kredi kartı projizyon işlemleri tamamlanınca mı göreceğim yada bir hata mı var? yardım edin ey dostlar...
K.kartı provizyon tamamlansin mailine aktif diye mail gelecektir hocam. Ara ara da whois.com.tr den de takip et bakalım register edildimi domain.
-
sakabey bunu yazdı
en olmayacak yerden almışın. böyle dangalak bir firma yok ya.
-
lepusmorris bunu yazdısakabey bunu yazdı
en olmayacak yerden almışın. böyle dangalak bir firma yok ya.
sorma basit barındırma pakedi aldım içinde bir bedava .com domaini veriyorlar güya, ama kandırmaca imiş gittim 0,99 a domainde aldım.
Bir yıl sonra da otomatik yenileme yapacaklar galiba ama sanal kartla aldığım için sorun olmaz herhalde.
-
1234567B bunu yazdı
ihs+guzel.net.tr 30 liraya çıkarsın işin içinden.
Kesinlikle. -
1and1 den domaini alıp + hostinger den bi hesap açrsın ücretsiz toplamda 1 dolara biter senin iş :)
-
godaddy den bir domain al, blogspota yönlendir, güzel bir arayüz hazırla, hostinge boka püsüre para bayılmamış olursun, benimki yıllardır öyle.