Açılacak Firmam İçin Logo Tasarımı
-
Böyle kurumsal bir logo istiyorsun sanırım, örnekleri kaldırdığımda daha hoş gözükecek.Ama örnek işte ;)
Esconda tarafından 13/Ağu/12 06:14 tarihinde düzenlenmiştir -
recluse bunu yazdıinterfector bunu yazdırecluse bunu yazdıinterfector bunu yazdırecluse bunu yazdı
Peki petek sayısını neden 5 olarak seçtin?
çünkü eşşeğin zkinden dolayı :D sorundaki amaç ne dostum senin :D
Ben olsan 6 seçerdim o yüzden. Neden benden farklı seçti diye merak ettim. Ayrıca bana karşı argo konuşmanız hoşuma gitmedi.
sirri: illuminate bu konuda eksik kalsın yoksa bu işin içinden çıkılmaz :)
6 petek yan yana koy bakalım hocam görsel açıdan nasıl duracak. bu güne kadar petek kullanılan kaç tane logo gördüysem 5 tane petek kullanılmıştır. 6 taneyi nasıl kullanıcaksın merak ettim :D üçgen çıkıcak sonra al başına illümattiiii :D argo değil dotum yanlış anlama kalbini kırdıysam özür dilerim.
illuminate olması amaç farklı olduğundan beni pek alakadar etmez, görsel etkisi benim için daha mantıklı geldi. Zaten konuda bir logo ve dolaylı yoldan insanlara reklamın yapıldığı nokta. Argo konusun da isteğimi belirtmem özür dilemen için değildi, ama yine de çok teşekkür ederim böyle konuşman beni sevindirdi.
önemli olan görsellik zaten hocam. 6 petek pek hoş durmaz gibime geliyor benim. iluminati işin şakasıydı tabiki. argo konusunda şahsına karşı bişey değildi öyle bir anda çıktı :) karşılıklı anlayışlı olmak gerekir. tbt olarak bunu bi türlü başaramadık bunu sağlamak için uğraşıyoruz :)
-
-
Esconda bunu yazdı
Böyle kurumsal bir logo istiyorsun sanırım, örnekleri kaldırdığımda daha hoş gözükecek.Ama örnek işte ;)
Gibi ama biraz daha göze hitap eden bi tsarım olursa daha iyi olur sanırım.
Mesaj bensiz_aglama tarafindan 13 Agustos 2012 (Pazartesi) 11:22 tarihinde yazildi. eyvallah hocam fakat biraz kurumsallığın dışında olmuş sanırım
-
way mk. adam bizim logoya yorum bile yapmadı görüyonmu :)
-
Esconda bunu yazdı
hacı bu logo mu iyi diyosun ya bence sharpinki çok daha iyi..
net bilişim derken o font ne kadar kötü bir font öyle türkçe karekter sorunu bile var i lere hiç mi bakmadın..
örneklerle de doldurmuşsun ortalığı yaptın bari vereydin adama direk kabul ediceğini sanmam ama -
Elbette 15 dk'da yapılacak birşey güzel olmayacak, sadece örnek vererk açıkladım.
Sanırsam sade birşey istemiyorsun daha renkli birşey istiyorsun.
Zone haklı fontta türkçe karakter sorunu var, örnek amaçlı koyulduğu için bir değer ifade etmiyor.
-
o ornek ornek yazilari ne ole. isteyen adam aynisini farkli layerda cizip gene kopyalar:)
-
arkadaşa pm attım logo için ama dönüş yapmadı bence maliyetten kaçıyor :) o işin kurumsallığı falan olmaz bence.
-