Acılı Babaya Destek Olalım
-
Yolladik imza inşallah amacına kavuşur
-
Cradex bunu yazdı
ne olacak ki ? mantığıyla yaklaşmayın bi de amk ya biz de biliyoruz bu imzalarla bakılıp adamların asılmıcanı.
dünyayı değiştiremeyiz ama bir farklılık yaratabiliriz.
farklılık böyle yaratılmaz neyse Allah yardım etsin babasına çok şey söylicemde konu gizli değil
-
O tecevüzü ypan orospu çocuğunu babanın öldürmemesi gerek, öldürürse o piç adam yerine konup kızın babasına ağır ceza verirler ama baba o piçin münasip yerini kesmeli ibreti alem için,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
O tecevüzü ypan orospu çocuğunu babanın öldürmemesi gerek, öldürürse o piç adam yerine konup kızın babasına ağır ceza verirler ama baba o piçin münasip yerini kesmeli ibreti alem için,
+99999999999 cani yürekten katılıyorum
-
ölüyü diriyi bitirmiş gözü akrabaya mı dikmiş onun bunun çocuğu bu nasıl bir adalet sistemi hem ellerinde belge war hem itiraf war sonra da neymiş 3 kere olmuş da kendi yapmış bre dürzü demezler mi adama senin kızını amcan becerse ne yapardın diye..
-
O.çocuklarının hepsi toplanmış dar-üs saltanatı mektebiyede, ah bir müdür olsam....................................
-
bazen adalet sisteminde şeriat hükümlerinin geçerli olmasını çok istiyorum evet çok acımasız cezalar var çoğuna göre yobazlık gelebilir belki ama caydırıcılık eminim şu ankinin 100lerce katı olurdu
-
okumadan imzaladim cunku kaldiramiyorum artik boyle hayvanliklari
-
http://www.startv.com.tr/dizi/behzatc/video-galeri/sayfa/1/bir-babanin-evlat-sevgisi
Bu geldi aklıma nedense
-
Halledilmiştir.
Günün geleceğini ve Allahın herkesten hesap soracağını bildikleri halde nasıl böyle şeyler yapabiliyorlar insanın aklı ermiyor