Acılı Şalgam Almak İstiyorum Adanalı Müridlerimize Duyrulur
-
Mycity bunu yazdı
Şalgam pazartesi geliyormuş müridler elimde olucakmış aradım öyle dediler
1 yıldır her sabah 1bardak şalgam içen biri olarak , sabahları bakkala gittiğimde adam direk ben sölemeden "doğanay şalgam" ı verir. acılı olandan içiyorum ama içine ne tür zevatlar katiyorlar bilgim yok, doğanay şalgam sanki tekel gibi bişe olmuş. şalgamda başka marka görmedim çunkü, görsem denerdim. senin alacağın sağlamsa bende almak isterim. et yemekleriylede iyi gidiyor. denedikten sonra sonucu yazarsın :)
-
Sanalpazarda bi alıcı buldum pek çok şey satıyor sipariş ettim pazartesi elimde olacak. Duruma göre size haber ederim. Adamın elide bol yanında hediyeler yollluyor
-
ProBilisim bunu yazdıMycity bunu yazdı
Şalgam pazartesi geliyormuş müridler elimde olucakmış aradım öyle dediler
1 yıldır her sabah 1bardak şalgam içen biri olarak , sabahları bakkala gittiğimde adam direk ben sölemeden "doğanay şalgam" ı verir. acılı olandan içiyorum ama içine ne tür zevatlar katiyorlar bilgim yok, doğanay şalgam sanki tekel gibi bişe olmuş. şalgamda başka marka görmedim çunkü, görsem denerdim. senin alacağın sağlamsa bende almak isterim. et yemekleriylede iyi gidiyor. denedikten sonra sonucu yazarsın :)
:) eywallah yazarım hocam tabi bugün gelicek bi aksilik olmazsa :D
-
Kargom gelmiş beyler heycanla bekliyorum :D
-
Mycity bunu yazdı
Kargom gelmiş beyler heycanla bekliyorum :D
video çek bi bardak doldurda hocam şeyimiz şişsin burda :D
-
Şalgam dedinde aklima , ayranin icine süsbiberinin turşusunun suyunu koyup icmek geldi.
-
THT2005 bunu yazdı
Şalgam dedinde aklima , ayranin icine süsbiberinin turşusunun suyunu koyup icmek geldi.
Dilimin alt arka tarafi kabardi resmen belani vermesin senin :D
-
Müridler şalgam geldi açtım içtim hemen yok böyle bi şalgam almak isteyen düşünmesin harbi dedikleri kadar var :) tadı mükemmel acısı filan hepsi yerinde tam ayarında çok güzel içimi var hiç zaman kaybetmeyin
Ali göde şalğamcısından aldım
Mycity tarafından 12/Oca/15 12:52 tarihinde düzenlenmiştir
http://www.aligode.com.tr/ -
şu konuyu aktiflerden düşürün artık hocu. bi yerlerimiz şişecek :D
-
Allah rahmet eylesin konuda yukarlardan düşmesin :)
alacak olanlar tahribattan bulduk desinler reklam yaptık desinler my city in gerçek adını versinler indirim istesinler :))
http://www.youtube.com/watch?v=IOPdokyPUsE :))
leadertay tarafından 12/Oca/15 13:28 tarihinde düzenlenmiştir