ACİLL AB + KAN LAZIM ! ! !
-
ewt hojam adı öle yaa
-
akyuvar falan öle bişeyler vardı ondan heralde :S
-
Lökopeni veya Lökositopeni dolaşımdaki kanda bulunan lökosit (akyuvar veya beyaz kan hücresi) sayısının azalması durumuna verilen isimdir. Lökositlerin ana görevi enfeksiyonlarlasavaşmak olduğu için, lökosit sayısındaki düşüş enfeksiyon oluşumu riskini yükseltmektedir.
Lökosit tiplerinin en yüksek sayıda bulunanı nötrofildir.Nötrofil sayısındaki azalmaya ise nötropeni denir. Nötropeni kavramı bazen lökopeni yerine kullanılır, bunun nedeni nötrofil sayımının enfeksiyon riskinin en önemli göstergesi oluşudur. Yine de, nötropeniyi lökopeninin bir altkümesi olarak değerlendirmek en doğrusudur.
Kemoterapi , lösemi miyelofibroz ve aplastik anemi düşük lökosit sayımlarına yol açabilir. Ayrıca, bazı yaygın ilaçlar da lökopeniye neden olabilir. -
oncelikle gecmis olsun istanbulda olsaydim kan grubum tutuyor seve seve verirdim.kanbankasi.com a baktiniz mi?
-
A + rh pozitif benim ama bilmiyorum napabilirim yarın sınvlar var
adres yakınmı ki kan versem ölürmüyüm geçen gün bronşitten kurtuldum
-
hoja zaten bize ab+ lazım yinede sağolun hojam
-
niye ölcen Olm siktir et sınavı.git ver kanını.
-
kanbankasindan baktim az once cerrahpasa ya yakin ist. fatih de 3 kisi var kayitli ab rh+
Grup Ad Soyad Telefon Ayrıntı AB Rh + ismail coşkun 212 5858345 AB Rh + ERSİN YILDIZ 212 5251022 AB Rh + irem arınç 212 5535399 sansinizi deneyin
-
gecmis olsunda AB Rh+ butun kan gruplarindan kan alir niye ab + olmak zorunda ?
yani durum uzun donem kan tranfuzyonu ise zaten bu kan burada bulunmaz, satin alinacak
-
Bundan sonra teli ararsınız önemli bir şey olsa.. her şey için sağolun kanı inş. buluruz;)
Toplam Hit: 3686 Toplam Mesaj: 31