folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Açlıktan Kedi Köpek Yemek

Açlıktan Kedi Köpek Yemek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

aslan bile yiyorlar. 

http://www.radikal.com.tr/hayat/suriyede_insanlar_acliktan_aslan_yedi-1163636

dont think twice its all right
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

bi kaç ay önce  duydum ben de bu fetvayı, bazı suriyeler batıya doğru gelmiş onların durumuları belli, ailelerin bir kısmı suriyede kalmış kaçamamışlar ve malaesef durum kötü. bazıları faşizan bir yaklaşım sergiliyor ama suçu olmayan bir sürü insan var. devletin açıkladığına göre 66 bin kişi türkiyeden sığınma talep etmiş.. bazı cahil insanlar da sığınmanın ne demek olduğunun farkında değil. isviçre konsolosluğunun sitesine girin ve lütfen bakın adamlar suriyelilere ne teklifinde bulunuyor? büyük bir devlet olma gereği bu'dur. sana el açmış insanlar, zamanında suriye halkı türkiyeye tekrar bağlanmak istedi ama biz kabul etmedik sonra da adamları hainlikle suçluyorlar.. şuan ki ve bi önceki yönetim pkk ya büyük destek verdi, burda halkın suçu nedir.. ben terörden bahsetmiyorum, terörden mağdur olanlardan bahsediyorum

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek

satanist kedi köpek kesen metalciler :D:DD:

Converse giyen uzaylı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

bi kaç ay önce  duydum ben de bu fetvayı, bazı suriyeler batıya doğru gelmiş onların durumuları belli, ailelerin bir kısmı suriyede kalmış kaçamamışlar ve malaesef durum kötü. bazıları faşizan bir yaklaşım sergiliyor ama suçu olmayan bir sürü insan var. devletin açıkladığına göre 66 bin kişi türkiyeden sığınma talep etmiş.. bazı cahil insanlar da sığınmanın ne demek olduğunun farkında değil. isviçre konsolosluğunun sitesine girin ve lütfen bakın adamlar suriyelilere ne teklifinde bulunuyor? büyük bir devlet olma gereği bu'dur. sana el açmış insanlar, zamanında suriye halkı türkiyeye tekrar bağlanmak istedi ama biz kabul etmedik sonra da adamları hainlikle suçluyorlar.. şuan ki ve bi önceki yönetim pkk ya büyük destek verdi, burda halkın suçu nedir.. ben terörden bahsetmiyorum, terörden mağdur olanlardan bahsediyorum

ne teklifinde bulunuyor isviçre hocam?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

türkiyenin yaptığını hocam.. sığınma izni veriyor adamlara ve bunu davet şeklinde yapıyor. ben 2 ay vize için beklerken adamlar başvurduktan sonra direk veriliyor ve ülkelerine alıyorlar. demek istediğim adamlar taa nerdeler, müslüman bile değiller ama İNSANİYET adına böyle bir adım atıyorlar, biz ise asırlardır komşumuz olan halka sırtımızı dönüyoruz. tabi ki sıkıntı sadece suriye değil, nerde bir sıkıntı olursa türkiye nin müdahale etmesi gerekiyor, ekonomimiz isviçre kadar iyi değil burası bir gerçek ama bizim insanımıza neden yardım edilmiyor deniyor.. burada kim kedi köpek yiyor açlıktan? iki durumu karıştırıyorlar ve tamamen faşizan bakışla olaya yaklaşıyorlar. 

biz türk milleti olarak şerefli bir millet idik, ne zamandan beri duyarsız, bencil, inkarcı, ırkçı, kalpsiz olduk bilmiyorum..

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek

bu arada konuları siyasete falan çekmeyin 3 kişi ban yemiş kendinize mukayet olun :D

Converse giyen uzaylı
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

Ah yalan dünya...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

türkiyenin yaptığını hocam.. sığınma izni veriyor adamlara ve bunu davet şeklinde yapıyor. ben 2 ay vize için beklerken adamlar başvurduktan sonra direk veriliyor ve ülkelerine alıyorlar. demek istediğim adamlar taa nerdeler, müslüman bile değiller ama İNSANİYET adına böyle bir adım atıyorlar, biz ise asırlardır komşumuz olan halka sırtımızı dönüyoruz. tabi ki sıkıntı sadece suriye değil, nerde bir sıkıntı olursa türkiye nin müdahale etmesi gerekiyor, ekonomimiz isviçre kadar iyi değil burası bir gerçek ama bizim insanımıza neden yardım edilmiyor deniyor.. burada kim kedi köpek yiyor açlıktan? iki durumu karıştırıyorlar ve tamamen faşizan bakışla olaya yaklaşıyorlar. 

biz türk milleti olarak şerefli bir millet idik, ne zamandan beri duyarsız, bencil, inkarcı, ırkçı, kalpsiz olduk bilmiyorum..

1 milyona yakın suriyeli Türkiyede mi isviçrede mi?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo
    c0nverse bunu yazdı

satanist kedi köpek kesen metalciler :D:DD:

http://www.youtube.com/watch?v=f6w9jnRnn58 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

peki o ornek gosterdigin ulkede bizim gibi bunlari ulkesinde aldiktan sonra basibos birakiyor mu bay cok bilmis?

az insan çok huzur. | https://keremgok.tr | https://dnscheck.tr
Toplam Hit: 3032 Toplam Mesaj: 29