folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Acronis İle İlgili Sıkıntı Lütfen Bakın

Acronis İle İlgili Sıkıntı Lütfen Bakın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

arkadaşlar Allah rızası için yardım edin. Kafayı yiyicem. 

Sağolsun bi tane abimiz var benim d sürücüsün deki yedekleri acronis ile almış, yani winrar gibi nasıl dosya sıkıştırıyorsak oda o mantıkla almış tamam iyi güzel hoş fakat ben bu alınan yedeklerimi açamıyorum yedeklerim arasında bir sürü programım falan var. Açamadım gitti. acronis 9 u yükledim belki açarım diye yok nafile ingilizce bide yapamadım. . Şimdi arkadaşlar ben bu alınan yedeği nasıl açabilirim yani zipten çıkarılan dosyalar gibi o acronis yedeğini nasıl çıkarabilirim. Yardım yaf hakikatten mağdurum.

Help

🥒
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Şu an Acronis yüklü mü bilgisayarında?

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

valla yedek bilgisayarım da idi en son bi ayar falan çekmeye kalkıştım acronisten sonra silindi gelde çıldırma... Yedeği var ama bende değil iş yerinde yarına anca elime ulaşır tüh yaf yarında tatil. 

sürüm : acronis true image 9 

🥒
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

Explosive bunu yazdı:
    -----------------------------
    tahref156 bunu yazdı:

valla yedek bilgisayarım da idi en son bi ayar falan çekmeye kalkıştım acronisten sonra silindi gelde çıldırma... Yedeği var ama bende değil iş yerinde yarına anca elime ulaşır tüh yaf yarında tatil. 

yeni sürümü indir o açar büyük ihtimal

abi hiç sanmıyorum. İş yerinde 2011 sürümünü indirmiştim önceden fakat o daha bi karışık ama yinede denerim. İnş olur yaf anlamadığım şu madem yedeği açamıyoruz neden aldırtıyor bu acronis. Töbe töbe. İpneler yaf

🥒
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

Explosive bunu yazdı:
    tahref156 bunu yazdı:

Explosive bunu yazdı:
    tahref156 bunu yazdı:

yeni sürümü indir o açar büyük ihtimal

abi hiç sanmıyorum. İş yerinde 2011 sürümünü indirmiştim önceden fakat o daha bi karışık ama yinede denerim. İnş olur yaf anlamadığım şu madem yedeği açamıyoruz neden aldırtıyor bu acronis. Töbe töbe. İpneler yaf

programla işin yok şuan sadece içindekileri al d: yedeği acronislemi alınırmış :S acronis i tamamen sil pc den git 2011 sürümünü indir kur yeniden başlat pc yi yedeğin bulundugu dizine git çift tıkla onu açar içinden istediklerini alırsın

şuan dediklerini yapamam çünkü yedeği bulunduğu dizinden sildim yani acronisi  karıştırırken silmişim nasıl olduysa. Valla dediklerini uygulayacam iş yerine gidince tabi. Yedek orada var bi... inşallah olur. İlgin için tşkler yaf sağolasın

🥒
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

up... Çözemedim yardım yaf

🥒
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Hocam verdiği hata nedir?

Acronisin versiyonundan kaynaklanır bahsettiğin hata muhtemelen, acronis bir üst verisyonda alınan imajları acamıyor.

Hatta bazen snapdeployun aldığını true image bile acamıyor.

Bu sebeple en doğrusu hangi acronisi kullandığını tespit etmek...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek

Evet malesef acroniste sürüm-yedek uyuşmazlığı var. Yedeğin alındığı tarihi biliyorsan o tarihe yakın tarihteki acronis sürümlerini dene.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baba3232
    baba3232's avatar
    Erkek

Acronisin cdden çalışan sürümü indir çalıştır birde öyle yedeği seçip içinden dosyaları almayı denesene.

"Dünyanın en yüce tahtına da çıksanız, oturacağınız yer, kendi kıçınızın üstüdür...(Friedrich Nietzsche)"
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

hocalar zaten kendi sürümünü denedim acronis 9 sürümü ile alınmış yedek hata falan vermiyor. Yani ben normalde içeriği nasıl açarım çift tıkladığın zaman zip gibi içeriği göstermiyor ki tak acronis ekranı açılıyor c, sürücüsü sonra d sürücüsü. ne bilim zaten saat 16:05 sıraların da iş yerinde ki bilgisayarı çökerttim sırf o yedek için recovery next mext bişiler dedi tıkladım pc yeniden başladı acronis ekranı geldi bişiler yaptım orda sonra ntldr eksik hatası aldım :D Yani hocam bu veledi daha önce açan olmadı hiç.

Uzun lafın kısası. Sürüm uyuşmazlığı yok. yedeği 9 sürümü ile alındı 9 sürümü ilede açılmaya çalışılıyor. Hata falan da almıyorum açıyorum içerik görünmüyor. winrar gibi.

🥒
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baba3232
    baba3232's avatar
    Erkek

Hocam recovere tıkla ordan 2 seçenek çıkar zaten dikkatli bak birinde aldığın yedeği geri yüklersin diğerindede yedeğin içindeki dosyaları kurtarırsın ingilizce gelmedi aklıma şimdi :)

Bak ordan dosyalarını seç sonra nereye çıkmasını istiyorsan seç açıyor.

http://i1105.hizliresim.com/2011/5/23/8659.jpg

yedeğini seç sonra açılmasını istediğin yeri seç ve çıkar dosyaları bu kadar basit ha demek istediğin yedek açılmıyor bozulmuşsa onu bilemem.

"Dünyanın en yüce tahtına da çıksanız, oturacağınız yer, kendi kıçınızın üstüdür...(Friedrich Nietzsche)"
Toplam Hit: 2430 Toplam Mesaj: 13