Acun .Tc Domainlerin Yarısını Almış Ya La ?
-
http://www.tc/alan-adi-sorgulama/
sekiz.tc
dokuz.tc
acun.tc
bunlar sadece bir kaç tanesi hepsini paylaşmak istemedim , oto sorgu yaptırıyorum bazı sözcüklerde boş bırakmamış adam sabah sabah acayip uyuz oldum.
Zaten acunn.com'a da acayip tavım.
-
adam da para b*k....mooney hesabı yapıcak sıkıntısı yok bizim gibi....fantaaaazi arıyor acun ağabey....
ONEMINUTE tarafından 25/Oca/13 10:45 tarihinde düzenlenmiştir
sadece show tv den alıca 75 trilyon felandı düşün artık:S -
anan.tc boşta. İlk bunu denedim boş çıktı. Mail at "acun abi anan.tc boşta şu anda, onuda regle istersen" diye :D niye bu kadar takıldın ki hacı? Adam dünya çapında yaşıyor, çok değişik bi zengin o adam, vardır planı.
-
Birebir kendim işlem yaptım register işlemlerinde hocam da pardon niye uyuz oluyorsun ? Boşta olsa hepsini sen mi alacaktın ?
-
Bu acunda ne buluyolar bi anlayamadım gitti la
-
öngörülü adam.
ya projesi vardır ya da yatırım yapıyodur.
ha günahım kadar sevmem orası ayrı.
-
herifte uyuz, kazıklamaya çalışan, çakal tipli kadıköy esnafı tipi var.hiç sevemiyorum herifi belki de çok iyi biridir
-
Acun hiç bir işini izlemedim haber sitelerinde gördüğüm de baktığım oldu. Halk ne buluyor açıkcası aman aman TV izleyicisi olmadığımdan dolayı karar veremem ama Acunu bir konudan dolayı severim..
Kızımın tedavisi sırasında aynı durumda olan başaka bir çocuk aynı rahatsızlıktan dolayı maddi durumdan dolayı sıkıntı yaşıyordu. Görevli bir DR. arkadaş Acuna ulaşmış ve Acun kimse bilmemesi şartı ile gerekeni yaptı. Ve o küçük kardeşimizin tedavisi yapıldı..
Konuyla ilgisi yok belki ama Holy halk ne buluyorlar diye sormuş.. En azından ben adamın yaptığını gördüm ben sırf bu yüzden o hastane sürecini görmüş biri olarak acunu severim..
-
Adamda Para Var.
-
acunu severim hemde çok severim adam i adam belli para bok gibi ama o iadam sertii yok rahat dacranyor ben severim programla kaliteli ama izlemem oras ayr
-
firardaykan paranın mına koydu niye sevmiyon. zeki adammış. hem de oldukça :D
ben nötr ama yaptığı işleri takdir ediyorum, inek millete saman vermesini biliyo.