Ad-Soyad Yaz İleride Ne Olacağını Söylesin
-
http://www.kotuvepis.com/meslekler.htm
valla siz yinede bi bakın.bazen yanlış söyleyebilio.mesela bana SAPIKK yazdı.yanlış mesela

-
İdeal Mesleğiniz:Artist
Kahrolsun yaa.Bir yerde beni met etmesin yaa.Yeter ama bu kadar üstüme gelinmez ki ama :) Benim meslek de elektronik.Gerçi artistte sayılırız.Kendi çapımızda
-
şimdi normal biraz arastırma yapalım olcak ama... zaten bu konun aynısı geyik bolumunde en ustlerde bi yerde yani yuhmu demem gerekior??? ayrıca hadi arstırma yapmadın yanlıs yere neden acıosun konuyu ,??banada sapık cıkdı :D
-
sipidik haklı.... +1
bana çıkan sey ise
SEN ÖNCE ADAM OL
-
Bana Hemşire Dedi. :D
-
lan bu bozuk olm
sinemada yer gösterici olurmuşum
bide rüşvetçi polis :D:D
-
zumsuk bunu yazdı:
sipidik bunu yazdı:
şimdi normal biraz arastırma yapalım olcak ama... zaten bu konun aynısı geyik bolumunde en ustlerde bi yerde yani yuhmu demem gerekior??? ayrıca hadi arstırma yapmadın yanlıs yere neden acıosun konuyu ,??banada sapık cıkdı :D
=)) olm bence sen sapik çıktığı için köpürdün bu kadar hehe...
yaf dai sapik cıkdı die nie kopurim haklı tabi dogru mesleği bi bana solemiş saolsunda konunun aynı var bide yannış yer acılmışha bide turuncununkini dogru bilmiş :D
-
araba hırsızı mına koyım böyle olaymı var
-
ASTRONOT dedi yaa türkiyede astronot olunrmu.bizmkiler LPG li uzay mekii yaprlarr sooora biz rezl olurss.
-
abi önce milletvekilşi oldum aynı isimle sora bide doktor oldum ii mi?
-
Tuzu kuru da ne yaa.Bu nasıl meslek böyle..Bilen varsa yardımcı olsun.İyi bişey mi bari :) zuahahaa
Toplam Hit: 5332 Toplam Mesaj: 24