Adam Kaçırma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

sana kendi gelse we sonrada beni zorla kaçırdı dese o zaman sorun olur die tahmin ediorum çünkü durum onun lehine reşit deil

dewdim dewrildim geldim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

kamu bırakmaz yakanı hocam

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mhs
    mhs's avatar
    Erkek

DevilKingtr bunu yazdı:
    -----------------------------

kamu bırakmaz yakanı hocam

hocam kamu canımıza okudu zaten okuyacağı kadar =)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mhs
    mhs's avatar
    Erkek

aLsanCaK bunu yazdı:

Kendilerine tarikat diyen bir gurup genc, Holyone  nickli kisi nezaretinde 18 yasindan kucuk gencecik kizlarimizi kacirarak, cesitli iskenceler yapiyorlar, yoksa munnevveride tahribatmi kacirip cemin eline verdi. sok sok sok flash flash flash

diye haberlere cikacaz senin yuzunden.

tüh ya benim yüzümden de rezil olacak tüm müritler

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

mhs bunu yazdı:

sirpence bunu yazdı:

sonra haberlerde çıkarız. Tahribatta anket yaptı kız arkadaşını kesti :F

ya da tahribat.com dan gerekli bilgi ve önerileri aldı, kız arkadaşına işkence yaptı.

edit: küfür yasaktı.

oha yok öyle birşey =D

20000 üyenin kendi fantezisini bilemeyiz hocam :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mhs
    mhs's avatar
    Erkek

baris_ekin bunu yazdı:

mhs bunu yazdı:

sirpence bunu yazdı:

sonra haberlerde çıkarız. Tahribatta anket yaptı kız arkadaşını kesti :F

ya da tahribat.com dan gerekli bilgi ve önerileri aldı, kız arkadaşına işkence yaptı.

edit: küfür yasaktı.

oha yok öyle birşey =D

20000 üyenin kendi fantezisini bilemeyiz hocam :)

kesinlikle öğrenemeyiz , aslında bu konu sayesinde herkesin belli başlı fantazileri ortaya çıkıyor hocam =)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam Kendi rızasıyla gittiğini söylese bile polis onada baskı yapacaktır ! çünkü ailesi şikayette bulunacaktır savcılık polise yoğunlaşıp üst makamlar baskı uygulayacaktır bulunsun diye hele hele birde işin içerisinde medya girerse polis varya abooo o adama elektrik werir yinede bitane kişiyi söyletir  ki  sonra medya " polis bulamadı bu nasıl devlet " vs.vs. die haber yapmasın die onu öttürürler oda büyük ihtimal seni söler :) ve bölece hapisi boylarsın sonra orda kavga edersin hastane felan filan derken bunalıma girersin korku sarar içini bidahamı oraya gidecem diye sonra  annesinin elini tutup çarşıda gezen çocukları görünce  içini çekersin üzülürsün sonra tekrar bunalıma girersin kafayı yeme durumuna gelirsin seni masar osman'a sevk ederler  orda o delileri görünce tam bitersin bendemi böle oldum burdayım neden böleyim die  ohooo hocam git öl atla !

haa atlayıpta eğer yüzme bilmiosan ve seni şans eseri birisi kurtarır ise  arkandan söwerler ulan ölme bile bilmio senin ben ta . . . derler bide o küfürü yersin sonra tam yeniden hayata basladım oh be yaşamak güzelmish derken bi bakmıssınki cieeeeeeee kolunda gardiyanlar kaldığın yerden devam edersin ohooo uzun iş hadi görüşrük :D

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mhs
    mhs's avatar
    Erkek

Tariqat_Sapiii bunu yazdı:

Hocam Kendi rızasıyla gittiğini söylese bile polis onada baskı yapacaktır ! çünkü ailesi şikayette bulunacaktır savcılık polise yoğunlaşıp üst makamlar baskı uygulayacaktır bulunsun diye hele hele birde işin içerisinde medya girerse polis varya abooo o adama elektrik werir yinede bitane kişiyi söyletir  ki  sonra medya " polis bulamadı bu nasıl devlet " vs.vs. die haber yapmasın die onu öttürürler oda büyük ihtimal seni söler :) ve bölece hapisi boylarsın sonra orda kavga edersin hastane felan filan derken bunalıma girersin korku sarar içini bidahamı oraya gidecem diye sonra  annesinin elini tutup çarşıda gezen çocukları görünce  içini çekersin üzülürsün sonra tekrar bunalıma girersin kafayı yeme durumuna gelirsin seni masar osman'a sevk ederler  orda o delileri görünce tam bitersin bendemi böle oldum burdayım neden böleyim die  ohooo hocam git öl atla hade görüşrük :D

hocam senaryolar süper =D , ben bu olayı bırakıp bir roman yazıp ya da film mi çevirsem?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neyzen
    giriftzen
    giriftzen's avatar
    Erkek

yardıma ihtiyac var mı  hocam?

dokunmak sanattır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mhs
    mhs's avatar
    Erkek

u-f-d bunu yazdı:

yardıma ihtiyac var mı  hocam?

hocam şuanlık düşündüğüm planlar tek kişilik kadroya uygun oldu da sakat bir durum çıktı ilk işim senin yardımını istemek olacaktır, eyvallah =)

Toplam Hit: 7677 Toplam Mesaj: 47