Adam Öldürmenin Cezası
-
blutarm bunu yazdı:
-----------------------------
Seninde böyle saçma sapan arkadaşların var öylemi... Körle yatan şaşı kalkar 2 gün sonra senide duymayalım buralarda :)
-
Nefs-i Müdafaa deyip belki yırtabilir :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
SeyhSamil bunu yazdı:
snalda tartısma sonucu çocgn memleketine gidip bçakladı
-----------------------------neymiş klavyede delikanlılık yapmak reele benzemiyomuş
-----------------------------valla doğru söylemissin...
-
uh :| bu nası konu :| hacım adam öldürmeye ceza werselerde nasılsa af çıkar yakında bu cem garipoğlundan dolayı
-
PCoDeR bunu yazdı:
bu ülkede öldürene ceza yok hocam
%90 karşı sürücü hatalıydı 4 kişinin ölümüne sebebiyet verdi 5 ay yedi çıktı adalet mi bu :(
-----------------------------dediğin doğru ama ben askerdeyken 18 yaşında bir çocuk getirmişlerdi karakola, kasten adam öldürmekten 38 yıl ceza aldı
-
Arkadasına Söyle İnsafı Hakime Değil Allah ' a Bıraksın.İçeri Ölmekten Bin Kat Daha Berbat Bir Yer.4 Ay Kaldım.Ceza Alsaydım Kendimi Öldürürdüm.
-
Bilinmeyen bunu yazdı:
SeyhSamil bunu yazdı:
snalda tartısma sonucu çocgn memleketine gidip bçakladı
-----------------------------vay ag gündeme oturur bu haber..
amk şimdi böyle sohbet açıldı tbtyi yine engelleyecekler katil kayırıyolar diye... -
başlık yalan koktu amma dogruysa da inşallah müebbet yer. neyin tartışmasını yapıyosunda 17 yaşındaki insanı öldürecek derece bıçaklıyorsun. beter olsun
-
bi yorum yapcam da şimdi nette laf sölüo die biri gelip beni bıçaklar die korktum..memlekete bak ne hale gelmş..
-
dualarımız agırlaştırılmış müebbet .