Adamda Bir Boy Var...(Iraq)
-
ben o mardindekini hastanede Gördüm kapıdan geçmiyodu
-
Belkide adam ikiz doğacaktı ama anasının karnında birleşince böyle bi şey ortaya çıkmış olabilir!
-
scuderia bunu yazdı:
-----------------------------
onda amerikalıyla bu pozu verecek ruh olduğu sürece isterse 3 metre olsun boyu onların vatan sevgisi bu kadar işte her zamn yenilmeye mahkumlar...
Pozla ne alaka hacı adam askerin elini mi öpüyo iyi bak yumruk yapmış kafasına vurur gibi duruyo.Ne alaka şimdi böyle poz verdiği süreceyle.. Pozu Amerkilalılara verdiğinide bilmiyoruz.. E adam amerikalı askere saksoda çekmiyo aksine dediğim gibi elini yumruk yapmış kafasına vurur gibi duruyo.. Umarım fotodan sonra vurmusturda sağlam bi tane :) -
her zaman sevdiğim bir söz var , aletin büyüklüğü önemli değil önemli olan işlevi :) :)
-
aletin büyük olursa ilerki yaşlarda zorluk çekebilirsin :) ereksiyon zorlaşıyo :P
-
:D :D :D
-
abi yok uzun boylu olmak çok zor. berberde gördüm bitane adam berber koltuğundan kalkmak için yırtınıyo özel deri ayakkabı giymesi lazım yoksa ayak hem büyüyo hemde ayana ayakkabıı bulunmuyo adam her 6ayda bir ameliyat oluyomus yoksa uzaması durmuyo kafasında eşşek gibi ameliyat izleri var abi adamın dükyan kapısından çıkmasını geçtim yürürken yolu hafif ortalıyo yoksa kafasını yol tabelalarına çarpıcak çok kötü bi duygu yaa...
-
Leustad bunu yazdı:
-----------------------------Irakta böyle 100 tane adam olsa abd'nin sonu ne olurdu acaba =)
hiç bi sikim olmazdı arap deılmı aq hepsi kansız göt yalatörler orada bı karambole alırdım işgal askerini ..
-
gfb_soldier bunu yazdı:
-----------------------------hiç bi sikim olmazdı arap deılmı aq hepsi kansız göt yalatörler orada bı karambole alırdım işgal askerini ..
Bu ne biçim söz ? Sen kaç tane arap tanıyorsun. Onların bir çoğu arap değil. Hem arap olsa bile hepsini nasıl aynı kefeye koyacbiliyorsun anlamıyorum. Senin gibi düşünenlerde biz Türkleri aynı kefeye koyuyor bir kaç tane it yüzünden. Kelimelerine dikkat et hocam.
-
gfb_soldier bunu yazdı:
Leustad bunu yazdı:
-----------------------------Irakta böyle 100 tane adam olsa abd'nin sonu ne olurdu acaba =)
hiç bi sikim olmazdı arap deılmı aq hepsi kansız göt yalatörler orada bı karambole alırdım işgal askerini ..
Doru düzgün konuş tartışma ortamı dğeil burası arapları ne kadar tanıyosunda bu yorumu yapıyorsun
Yanlış olmamalı böyle şeyler...