Adamı Uyuşturan,Şietli Antidepresan [ Okuyun Ve Yardım Edın,
-
sakın ciddiye alıpta çekmeyesin haa :D
-
st_anger_07 bunu yazdı:
-----------------------------sonuna kadar okursaniz sevinirim arkadaslar
gencligimin 23 unde hastaneye dustum.hergun biri oluyordu yanimda.hastane kapisinda terkedildim.Butun bunlar nisan&dugun parasi biriktirirken oldu.Ve ben disarda fazladan bir kola bile icmedigim halde gunde 2-3 ise giderken terkedildim.bu ne demek biliyormusun.Babamin gozleri zaten 80 lerde Arkasina bakmadan gidisini ve hayatin yukunu sirtlamaya basladigimi hatirliyorum.Universitede okurken sevdigim kizin memleketindede bir sevgilisi oldugunu ogrendim ya yinede yikilmadim.Annem calisti ve bize baktiya yine yikilmadim.Parasiz adama kizmi veririm dediler ya.Aslan gibiyim tasi sikar suyunu cikaririm dedim.Fazladan bir pantalonum olmadigi gunleri biliyorum.Ne aski ne gencligi benim gencligim okulda corabima sardigim posetlerden ibaret.Gitarim olmadigi icin gruba almadilar ya hemde seneyi doldurdugum elemanlar yemisim dostlugunu.Iyilik ve kotulugun arkasinda bi sokak oldugunu gordum ya yine yikilmadim.Bir pazar gunu ustamin mezarini ziyaretten gelirken eski askimin 100.yilda arabanin icinde saclari kirpi gibi biriyle opusurken gordum ya yinede gidipte hap istemedim.Abim kucukken bakkalin onunde mahallenin gicik cocugu citosunu yerken abimin aglayarak ona baktigini gordum ya yinede ayaktayim.anasini satiym hapininda dunyasininda psikologununda miligramininda.Rakiyi sek icip sisesini duvara vurursan bisey kalmaz.Psikoloji dedigin polisten yedigin iki yumruga bakar.Adim baha ne hapa ihtiyacim var ne damara...
-----------------------------doğru söylüyor hap filan felan psikoloji bilmemne yalan işler bunlar
-
müshil ilacı iç tüm dertlerini unutursun wc de D:
-
kardeş bak daha 16 yasındasın ergenlik streslerin basmış seni... o ilaclar ilk günde bi sikime yaramaz ki sende bunu akıl edemedinmi diye sorucam sana? o ilacı doktorun dediği gibi düzenli şekilde en az 1 ay kullan..bende kullanıyorum antidepresan..lustral etkili bi ilactır kardeşim sen gelmişin uyusmak istiyorum vs.Ulan o ilaclar miğdeni bi sksinde gör sonra uyusmak neymiş..!Biraz akıllı davranın abicim..ilk günden ne etkisi bekliorsun sen :S o iyice yerleşsin beynine bedenine bi hele 1 günde tedaviyi nerde gördün sen :S
-
abicim bu ne ya her kafası bozulan yok antidepresan yok uyuşturucu cart curt arıo..
amk kaç senedir tecavüz dışında başıma gelmeyen kalmadı, ama taş gibi psikoloji var..
bu yeni nesli anlamıom amk, herşeyde depresyona girio :|
ergenlik bunalımı falan die bişi yoktur, bu olay profesorler tvlerde çıkıp ergenlikte yaşanan depresyonları anlattıktan sora ortaya çıktı..
"aa ben ergenlik çağındayım normal bir ergen olmak için kendime bi sorun bulmam lazım" arayışı içinde herkez,
böle yapcaktınız madem nie geldiniz dünyaya amk :) o zmn mumyalatın kendinizi, sorunlar çözülünce açtırırsınız..
hem böle en ufak sorunlarda kaçmaya kalkarsanız, nasıl savaşacaz emperyalistlerle, nasıl sömürgelikten kurtulacaz :)
-
hoca hani psikologlar küçüklüğüne inelim der ya!..işte bende sana aynı tarz da bir soru sormak istiyorum..ne oldu da bu hale geldin..depresyon çeşitlilik gösterir!..
lustral hafif depresif vakalarda uygulanan ilaçla tedavi yöntemidir!..bence üzülmene gerek yok..beterin beteri var!..sen doktoruna güven..ama illa kafa yapan depresyon ilacı istiosan paxil var,meresa var,bir de şizofreni hapı olan zyprexa var..bunlar kafanı bi hoş yaparlar!..uyku halide yaratabilirler!.. ama ben derim ki doktorun işi biliyordur..ona güven -
sizin ağziniza siçilmiş olabilir ve hala taş gibi olabilirsiniz ama bu her insan için geçerli olmasi mumkun değil yapi meselesi anlayiş gosterin kimse keyfınden gitmiyor oraya kimsenin içinde bulundugu durumu tahmin edemeyiz
-
sana uyuşl die lustral mı verdi :D bence bu anti depresan ilaç firmalarıyla psikiyatr ların arasında bi bok var heralde önüne geleni aynı boku yazıolar amk :|
-
İlaçlar sadece vücudunu bozup seni bağımlı hale getirir. Onun yerine sorunlarına çare bulmak için bok gibi hissettiğin zaman resim çizmeye şiir yazmaya yazı yazmaya çalışmalısın. Düşüncelerini kontrol altında tutup cevap bulman lazım. Müzik çok işe yarıyo, şarkı sözü vs yazıp düşüncelerin hakkında çizim yaparsan, hem daha mutlu hissedersin ham başkaları seni daha rahat anlar, hem düşüncelerini bi raya oturturursun hemde yaşadığın derin hisler gelişmeni sağlar. Kafa olmayı düşünmekten çok kafanı boşaltmayı öğrenmen lazım.
Sen uyuştucuyu kafanı boşalttığı için istiyosun, kafan hiçbir zaman boşalamaz, sadece düşüncelerin yer değiştirir bağımlılıkların değişir. Kötü hissettiğin zaman alkole, ota hapa sarılmak yerine kaleme kağıda sarılmak daha ucuz sağlıklı ve senin için çok daha yararlı.
-
ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------
sana uyuşl die lustral mı verdi :D bence bu anti depresan ilaç firmalarıyla psikiyatr ların arasında bi bok var heralde önüne geleni aynı boku yazıolar amk :|
-----------------------------Eczanelerle psikatrister arasında bile anlaşma oluyor. Kalan koli miktarına göre yazılan değişebiliyo. İlaçlar yapay şeyler, içini okursan götürdükleri getirdiklerinden daha fazla.