Adamın Birini İki Dakika İçinde Çarptılar Hemde Gözümün Önünde
-
ReDsEa bunu yazdı:
-----------------------------bizim komşunun kızını gözümün önünde cin carptı. gecen hafta ailecek oturuyorduk kız odasındaydı birden geldi gözleri bi değişik bakıyordu sonra bayıldı. hemen mudahale ettik sonra göz bebekleri kayboldu ve kız anlamsız sözler söylemeye basladı. hemen karsı binadaki imam ı çağırdım. kız git gide kötüleşti kasları kasılmaya basladı. sonra hocaya durumu anlattık hemen ayetel kursi yi okumaya basladı kızın basında sonra duaları peş peşe okumaya basladı. bende izliyorum bu arada korku içinde. Kızın Gözleri simsiyah oldu bu sefer; bu arada kızın annesi korkudan bayıldı onu kenara cektik benim babamla kızın babası kızı zor tutuyorlar. sonra kızın basından cinler çıkmaya basladı etrafımızda hızla dönüyorlardı. ben ilk basta korktum ama sonra alıştım. 3 kulhu bi elham okumaya basladım. kız bağırmaya basladı ve çok pis kasılıyordu sonra hoca kızın içinden asıl cini çekip aldı sonra florasan patladı. yenisini taktığımızda kız yeni yeni kendine gelmeye basladı. 2 gün sonra kızla konustum bana söyle dedi.
odamdaydım birden pencereden sinek girdi kafama kondu . sonra elimi attım uçmadı ve kayboldu. sonra basım dönmeye basladı içeri geldim sonrasını hatırlamıyorum. bi tek şeyi hatırlıyorum oda içimdeki sesler ve kavga ...
hala etkisindeyim... anlattıklarım %100 doğru sallama değil arkadas carpma deyince aklıma geldi anlattım...
-----------------------------http://uk.youtube.com/watch?v=bYmIKcP7Nbc
arka planda da bu caliyo muydu?
-
ReDsEa bunu yazdı:
-----------------------------bizim komşunun kızını gözümün önünde cin carptı. gecen hafta ailecek oturuyorduk kız odasındaydı birden geldi gözleri bi değişik bakıyordu sonra bayıldı. hemen mudahale ettik sonra göz bebekleri kayboldu ve kız anlamsız sözler söylemeye basladı. hemen karsı binadaki imam ı çağırdım. kız git gide kötüleşti kasları kasılmaya basladı. sonra hocaya durumu anlattık hemen ayetel kursi yi okumaya basladı kızın basında sonra duaları peş peşe okumaya basladı. bende izliyorum bu arada korku içinde. Kızın Gözleri simsiyah oldu bu sefer; bu arada kızın annesi korkudan bayıldı onu kenara cektik benim babamla kızın babası kızı zor tutuyorlar. sonra kızın basından cinler çıkmaya basladı etrafımızda hızla dönüyorlardı. ben ilk basta korktum ama sonra alıştım. 3 kulhu bi elham okumaya basladım. kız bağırmaya basladı ve çok pis kasılıyordu sonra hoca kızın içinden asıl cini çekip aldı sonra florasan patladı. yenisini taktığımızda kız yeni yeni kendine gelmeye basladı. 2 gün sonra kızla konustum bana söyle dedi.
odamdaydım birden pencereden sinek girdi kafama kondu . sonra elimi attım uçmadı ve kayboldu. sonra basım dönmeye basladı içeri geldim sonrasını hatırlamıyorum. bi tek şeyi hatırlıyorum oda içimdeki sesler ve kavga ...
hala etkisindeyim... anlattıklarım %100 doğru sallama değil arkadas carpma deyince aklıma geldi anlattım...
-----------------------------
Kedidir o kedi :D -
a.q hep arkadaslar anlatıyodu lan şuna cin girmiş şunu cin carpmış şurda cin dördüm şurda düğün yapıyolardı diye söylüyolardı bende lan s*ktir git oğlum ne cini gelsin carpsında görek diyodum. şimdi gece yorganın altına gömülüyorum. vallaha billahi istediğiniz yemini ediyim. zaten islam alimleri de diyor. Cinlerle oyun oynanmaz. cin cağıranlar ya cine hukmeder yada cin onlara hukmeder. diye boyutlar arası gecişi inkar edemeyiz neys nerden nereyte geldik. adam harbi saf mış..
-
harbi büyük saflık :|
ama kontörleri kurtarma ihtimali var.. alıcak o kartları savcılığa gidip anlatacak durumu, savcılık da vodafone la temas kurup o kontörleri kimin yüklediğini öğrenecek ve herifleri yakalayacak..
ama eğer adamlar kontörleri sattıysa falan o zaman iş zora girebilir..
-
ReDsEa bunu yazdı:
-----------------------------
a.q hep arkadaslar anlatıyodu lan şuna cin girmiş şunu cin carpmış şurda cin dördüm şurda düğün yapıyolardı diye söylüyolardı bende lan s*ktir git oğlum ne cini gelsin carpsında görek diyodum. şimdi gece yorganın altına gömülüyorum. vallaha billahi istediğiniz yemini ediyim. zaten islam alimleri de diyor. Cinlerle oyun oynanmaz. cin cağıranlar ya cine hukmeder yada cin onlara hukmeder. diye boyutlar arası gecişi inkar edemeyiz neys nerden nereyte geldik. adam harbi saf mış..
-----------------------------sıkıosa gelsın carpsın... çarpmayan toptur :))
-
kontur carpma olayi cok fazla,
birkac yontem anlatayim birebir x gsm firmasinin musteri hizmetlerinden alinmistir :
yukaridaki yontem pek tutacagini sanmam zira adam turkcell birini avea vodofone vs diyerek girmis konuya adam az bi dusunse cakardi.
1-
adamlar mesaj gonderiyorlar "x gsm firmasi bilmem kacinci yili sebebi ile hediye kazandiniz (telefon, lcd televizyon vs vs) urunu alabilmek icin xx bankasi xx subesi xxx hesabina su kadar katilim vergi vs parasi yatiriniz,yatirma islemi bittikten sonra mesaj la bilgilendirileceksiniz"
seklinde. adam mesaji alinca direk gidiyor bankaya parayi yatiriyor ve beklemeye basliyor. tabi geri gelen olmayinca gsm firmasini ariyor ve dolandirildigi ortaya cikiyor.
2-
kontur isteme. genellikle x gsm firmasini bilmemkac yil kullandiginiz icin tebrikler xxxxx numarasina 250 kontur sifresi gondererek su kadar ay bedava konusabilirsiniz
seklinde :) adamlarda ne yontemler var.
daha fazla yazmiyayim yoksa millet burda okuduklariyla dolandiriciliga baslamasinlar.
ama bu olaylar genellikle dogu tarafinda oldugunu soylemislerdi :) insanlar bedava dedigi zaman bedavayi alabilmek icin bi dunya para kontur vs saciyorlar
-
ben bunun gibi bişeyi arkadaşa yaptım ama tamamen şaka amaçlı :)
telefonuna kendi nomu 9333 diye kaydettim sonra sanki müşteri hizmetlerinden geliyomuş gibi bi mesaj çektim kurayla 1000 ytl yada 1000 kontör kazandınız her ay bunları düzenli oalrak alacaksınız kabul ediyorsanız kabul yazıp yollayın falan dedim sonra çocuğu görmeniz lazım sınıfta bi hava bi hava böle acaip değişti çocuk sonra olayın aslını anlattıkta baya bi bozulduydu
yani istesem orda ben arkadaşı sövüşleyebilirdim millet saf inanıyo bedava bişi duyunca hemen biraz kurcalasalar.. her s.k.m hıyar diyene bi avuç tuzla koşuyolar biraz uyank olduğunu sanan adilerde milleti dolandırıyo işte böle :S
-
Uyarı Turcell ' in 25 Msj qönder kontür kazan BAHAR Kampanyası bulunmaktadır ...
Bu Tür Mesajları Dikkate Almayınz xDKontür Sorunca Bunu Diyor :D
-
Kurnazlığın sonu bence ...
-
bu adam buna kanacak kadar safsa bırak dolandırılsın kardeşim