folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Adamin Kafasi Nerede (Bilimsel Beyin Fonksiyon Testi)

Adamin Kafasi Nerede (Bilimsel Beyin Fonksiyon Testi)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    kahvelerin arasındaki herifi 1sn de falan buldum heralde :| bunu bulmak deil bulamamak marifet ak. 13tanede balık saydım.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordWarrior
    LordWarrior's avatar
    Erkek
    13 tane balık.

and olsun sana çocuk hesabını soracağız.and olsun gün gün direnecek, tırnaklarımızla kazıyacağız adını.senin o küçük bedeninle binler olacağız.o gün geldiğinde o katil sürüleri ezilecektir sosyalizmin kızıl bayrağının altında.ve sosyalizmi kurduğumuz gün seni haykıracağız. adın devrimdir! adın sosyalizmdir! (bu çocuğu görmek için bkz.profil resmim...)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    14 tane olabilirmi _?

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kahraman
    Kahraman's avatar
    Erkek
    15 balık mı ?

Bir tek gece vardır insanın hayatında. Ömür boyu sürer nöbeti... Bu da öyleydi. İyi ol... Sağ ol.. Uzak ol... Ama bir daha görme beni!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    İlk resimde yazilari okumadan baktim kahve tanelerine o adam ne geziyor orada dedim goz cabuk takiliyor ,2resimde 11tane balik saydim dikkatli incelemeden goze direk carpan ...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZzOzoO
    ZzOzoO's avatar
    Dişi
    3 sn (H) sdsf
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murat
    murat's avatar
    Erkek
    2sn:D

Madenci
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek

ilk resimde tak diye buldum ama bence bunu 3 sn de bulanın zekası aşırı fln gelişmiş olmuyor.

2. resimde 13 tane saydım 

işte öyle
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek
    persian bunu yazdı:
    -----------------------------

3 saniyede bulursaniz beyininizin sag tarafi normal insanlara gore daha cok gelismis.

Bu bence faso fiso ben yukarıdan bakmaya başladım 8 10 saniyede buldum. Aşağıdan bakmaya başlasaydm 3saniyede bulurdum...

Balıkta 15 mi ? :)

-----------------------------
    Bende mantıken yukardan başlayıp aşağı doğru baktım 6-7 Snde buldum..
    Sonra Rene'nin dediğini denedim yoksa benim gördüğüm farklı mı, hepsi birden bir kafa mı oluşturuyor die deilmiş :)
    Balığa da gelince ben 11 tane buldum :)

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

Sadece bunlari buldunuz dimi ?

mesela yildizlarda buyuk ayi kucuk ayi gordugumuz gibi, kucuk balik buyuk balik gorebilir miyiz? denizde bir yansima dagda bir golde mi acaba?

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
Toplam Hit: 5275 Toplam Mesaj: 34