Adan Zye Ajax Ögreniyorum Rıza Çelik Ajax Bilmeyen Kalmasın Die 40 Liralık Kitap Şok Fiyata.
-
Kitap sıfır olup takasta almış bulunuyorum İsteyen Arkadaşa herhangi bi ürüne kitaba degiştirebilirz fiyatı 40 lira olup bende 25 liradır bandrollü ve sıfırdır tek sayfada çizik yoktur. kapakta kırılma sayfa ortasında ayrım yoktur geldiginde göreceksiniz sıfır üründür.

AJAX Kitabında Yer Alan Konu Başlıkları
- Java Script'in bazı genel özellikleri
- Değişkenler
- Fonksiyonlar
- Nesneler (Objects)
- Prototype tanımlama
- JSON (JavaScript Object Notation)
- JavaScript Array Nesnesi
- JavaScript Date Nesnesi
- JavaScript HTML DOM Nesneleri
- Frame nesnesi
- Gelişmiş DOM metotları ve tekniği
- Forms nesnesi
- Opacity (saydamlık)
- Reflected
- Yansıma
- Nesnelerin taşınarak yer değiştirmesi
- AJAX
- JSON
- SimpleXML
- XSLT
- PHP ve XSLT ile XML verilerinin işlenmesi
- XML belgesi oluşturma
-
yazılıma ayıracak zamanım olsa (öss olmasa) alır çalışırdım ama,,
-
güzel kitapdır tavsiye ederim ajax a başlıcaklar kesinlikle okumalar gerek bir kitap
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------
yazılıma ayıracak zamanım olsa (öss olmasa) alır çalışırdım ama,,
-----------------------------den den
-
ajax için yardımcı kaynak olarak kullanabilirim ne tarz kitaplarla takas düşünmektesin ?
-
sRcN bunu yazdı:
ajax için yardımcı kaynak olarak kullanabilirim ne tarz kitaplarla takas düşünmektesin ?
Sen ne tarz düşünüyorsun?
-
Bende takas düşünüyorum eğer bunlardan biri işine yararsa değişelim
Memik Yanık Delphi 6 kitabı var istersen,
ya da Delphi ile İnternet Programcılığı Zeydin Pala var.
-
DrKill bunu yazdı:
-----------------------------Bende takas düşünüyorum eğer bunlardan biri işine yararsa değişelim
Başka ne var?
-
edit
-
EntelKoylu bunu yazdı:
DrKill bunu yazdı:
-----------------------------Bende takas düşünüyorum eğer bunlardan biri işine yararsa değişelim
Başka ne var?
-----------------------------Delphi yi bitireli çok olduğu için ihtiyacım yok. Diğer kaynaklara hala ihtiyacım var diğerleriyle değiş tokuşa giremem maalesef. Delphi yi sıfırdan öğrenmek istersen memik yanığın kitabı ihtiyacını karşılayacaktır (Delphi nin kod yapısı değişmedi yalnız arayüz olarak 6-7 ile uyumlu. Borlandın delphi için yeni çıkardığı compiler ile sorun yaşamazsın isimler aynı bulundukları yerler değişik sadece). Sayfa sayısı yaklaşık 1200 civarı.
-
DrKill bunu yazdı:
-----------------------------EntelKoylu bunu yazdı:
DrKill bunu yazdı:
Başka ne var?
-----------------------------Delphi yi bitireli çok olduğu için ihtiyacım yok. Diğer kaynaklara hala ihtiyacım var diğerleriyle değiş tokuşa giremem maalesef. Delphi yi sıfırdan öğrenmek istersen memik yanığın kitabı ihtiyacını karşılayacaktır (Delphi nin kod yapısı değişmedi yalnız arayüz olarak 6-7 ile uyumlu. Borlandın delphi için yeni çıkardığı compiler ile sorun yaşamazsın isimler aynı bulundukları yerler değişik sadece). Sayfa sayısı yaklaşık 1200 civarı.
Yok başka bişey varsa gireriz