Adanada Ev Arkadaşı Aıyorum
-
:D he anladım nedense tehlikeli yerleri çok severim :D
-
-
ne zaman tutucan evi haci ?
bende tutucamda.
-
AbdullahAzad bunu yazdı
ne zaman tutucan evi haci ?
bende tutucamda.
pm ile cevap verdim hocam
-
hacı 600 lira verirsen aylık 4+1 tarzında bir evin olur adanada :D 350-400 civarı evler tabi 150 ye de bulursun o ayrı
-
crafty bunu yazdı
hacı 600 lira verirsen aylık 4+1 tarzında bir evin olur adanada :D 350-400 civarı evler tabi 150 ye de bulursun o ayrı
4+1 deme bana 3 sene onceden yaram var :(
-
Yanınıza Yeni numune hastanesinde calısan bir arkadasıda yollayabilirim arkadaslar suan evi var ama güzel bir eve cıkabilir tabi tutacagınız muhite baglı olaraktan sölüyorum
-
kardeşimde adanaya geliyor fakat bir dönem bilemedim 1 yıl yurtta kalmayı planlıyor henüz ortama alışsın sonra kafa dengi arkadaşlarıyla eve çıkmak isterlerse çıkar. sende böyle yap iti kopugu var haydi onu geçtim bulduğun arkadaş ibnelik yapıp 1-2 ay sonra ben çıkıyorum(yıllık ödenirse o ayrı) kardeşderse öyle yaptığın beraber hesaplama planları uçar tek başına kalırsın. umarım yanılır sağlam bir ev arkadaşı bulursun.
uGuR tarafından 21/Ağu/12 22:34 tarihinde düzenlenmiştir -
APPaLLoSa bunu yazdı
Yanınıza Yeni numune hastanesinde calısan bir arkadasıda yollayabilirim arkadaslar suan evi var ama güzel bir eve cıkabilir tabi tutacagınız muhite baglı olaraktan sölüyorum
hocam benim okul beyaz evlerde ama ev belli değil daha
-
APPaLLoSa bunu yazdı
suanki kaldigi ev nerede? ne kadar kira oduyor ev kac oda felan. olmazsa dead ile o arkadasin yanina girelim direk. kira 3'E bolunur (: