Adana"Da Ev Arkadaşı Aranıyor
-
çukurova üni.ye başlayacağım bu yıl, okula yakın ya da en kötü ihtimal ulaşımı sıkıntısız konumlarda ev tutmayı düşünüyorum.
burada okumakta olup yurtta kalan, bu yıl kazanan, ya da evi olup ev arkadası düsünen arkadaslar pm le ulasırsa memnun olurum.
aklı basında, temiz ve daha önce 2 yıl üni ve öğrenci evi tecrübesi olmuş sorunsuz biriyim. daha detaylı konusuruz ilgilenen varsa.
-
Bende çukurovadayım.
Duygu cafenın ordan ev bulursan senın ıcın ıyı olur hacı hem okula yakındır hemde merkezi bir yerdir
bende eve cıkmayı dusunuyorum ama kesın bişi yok malum maddi konular ailevi işler vsvs..
birde Adanada ev kiraları genelde seneliktir bunada dikkat et derim :)
-
hocam üniye yakın yerler genelde çok lüks evler. yani pahalı olur. bilgin olsun :)
-
myblackworldweb bunu yazdı:
-----------------------------hocam üniye yakın yerler genelde çok lüks evler. yani pahalı olur. bilgin olsun :)
-----------------------------yok be hacı
duygu vafenın ordakı apartmanlar baya uygun bızım arklar kalıyordu =)
-
Duygu Kafe'nin arka taraflarında Mavi Bulvar dediğimiz yerde evler uygun fiyatladır. Beyaz Evler Mahallesi de uygundu galiba.
Eve çıkarsanız misafiriniz olurum ha ona göre :).
-
tavsiye ettiğiniz yerlere bakıyorum hocalar sağolun.
AbdullahAzad hacı kesinleşince haber edersin o zaman daha kimse yok bakınıyorum:)
-
n2 bunu yazdı:
-----------------------------tavsiye ettiğiniz yerlere bakıyorum hocalar sağolun.
AbdullahAzad hacı kesinleşince haber edersin o zaman daha kimse yok bakınıyorum:)
-----------------------------tabıkı hacım ıns hallederım su sorunları
bırde 3-4 kişi idealdır kıra bakımındanda
dıger turlu bırz tuzlu oluyor 2 kişide haberın olsun =)
-
mavi bulvarda ucuz evler var geçen sene mezun arkadaşllar oldu ucuza oturdular. baraj yoluna 10 dk. olan yerlerde. baraj yoluna çıkınca da zaten bütün imkanlar var ve üniye otobüsler vızır vızır geçer onlar da 15 dkda üniye varır. ayrıca çukurova üniversitesiin kampüsü şahanedir :) bölüm ne acaba?
-
kuytul bunu yazdı:
-----------------------------
mavi bulvarda ucuz evler var geçen sene mezun arkadaşllar oldu ucuza oturdular. baraj yoluna 10 dk. olan yerlerde. baraj yoluna çıkınca da zaten bütün imkanlar var ve üniye otobüsler vızır vızır geçer onlar da 15 dkda üniye varır. ayrıca çukurova üniversitesiin kampüsü şahanedir :) bölüm ne acaba?
-----------------------------türkçe öğretmenliği hocam, kampüse şahane diyor herkes evet:d
-
ontedi bunu yazdı:
-----------------------------Duygu Kafe'nin arka taraflarında Mavi Bulvar dediğimiz yerde evler uygun fiyatladır. Beyaz Evler Mahallesi de uygundu galiba.
Eve çıkarsanız misafiriniz olurum ha ona göre :).
-----------------------------hayırdır abi karı kız mevzularımı bu misafir olayı :P
-
İşine karışmak gibi olmasında ev arkisini netten bulma bence.İnsanlar iyi dost olduklarıyla bile ev hayatında tartışabiliyor.Yani ev işi zordur netten arkla olmaz.