Adana"Da Kalabilecegim Uygun Otel ?
-
cuneyd bunu yazdı:
-----------------------------kız arkadasimi nasıl otelde bırakayım ya ? sanki cok güvenli ya..Ancak yanımda olursa güvende hissederim, yoksa birakamam..
fuhuş meselelerinden dolayı zaten sorayım dedim..
bi ara BBG evinde olan Ata Türk vardi ya..o da adana'da bi otelde aşırı dozdan ölmüştü :)
akdeniz miydi, sedef miydi, doruk muydu emin deilim :)
anlaşılan otelde felan kalamicam :)
-----------------------------çadır kur ya da kız arkadaşınla git bi parka kız arkadaşın yatır dizine o uyusun sende nöbet tut :D
-
baris_ekin bunu yazdı:
-----------------------------cuneyd bunu yazdı:
-----------------------------kız arkadasimi nasıl otelde bırakayım ya ? sanki cok güvenli ya..Ancak yanımda olursa güvende hissederim, yoksa birakamam..
bi ara BBG evinde olan Ata Türk vardi ya..o da adana'da bi otelde aşırı dozdan ölmüştü :)
-----------------------------çadır kur ya da kız arkadaşınla git bi parka kız arkadaşın yatır dizine o uyusun sende nöbet tut :D
-----------------------------öyle olacak :D karakola yakın bi yerde olurum genede :D ne olur ne olmaz :D
o saatte de açık yer yoktur :S
sabahlara kadar açık bi yer bilen war mı peki ? ama bar disco felan deil...
-
evlilik cüzdanın varmı :)
yoksa işin yaş yıldızsızlara bak
-
LNAU bunu yazdı:
-----------------------------
cuneyd bunu yazdı:
-----------------------------arkadaslar kız arkadasimla kalıcam..1 geceligine adana'dayız iste..
bi otelde kalmayi düsünüyoruz..kötü bi yer olmasindan korkuyorum.
O yüzden rast gele bi otele girmektense muridlerin bilgisinden yararlanmak daha dogru diye düsünüyorum..
fiyat olarakta maximum 50 tl olabilir..
ayrıntılı adres verebilirseniz sevinirim :)
Öhöhö Efenım adana sizin bildiğiniz Yerlerden diil :)İki oda kıralaman lazım 1 Odaya ikiniz yok olmaz maalesef :)))
-----------------------------18 yaşından büyükseniz hiç bişey olmaz kimsede bişey diyemez
-
cuneyd bunu yazdı:
-----------------------------baris_ekin bunu yazdı:
-----------------------------cuneyd bunu yazdı:
-----------------------------öyle olacak :D karakola yakın bi yerde olurum genede :D ne olur ne olmaz :D
o saatte de açık yer yoktur :S
sabahlara kadar açık bi yer bilen war mı peki ? ama bar disco felan deil...
-----------------------------ya da gir karakola böyle böyle de anlat durumu az duygu sömürüsü yap (yavru kedi yada yavru köpek taklidi :D ) hemen bi yer bulsun size :D
-
18yasindan buyuksen kiz arkadasinla rahatca kalirsin kardesim.Adanada kimse kiz arkadasinla elele geziyorsun,yol ortasinda sarmas dolassin,opusuyorsun diye karismaz.Rahat ol.
Paraniz azsa DSI,Tren Yollari,Toprak Mahsulleri,Ogretmen Evi gibi yerlerin misafir hanelerinde kalabilirsiniz ucuzdur.Onun disinda 50-60 tl'ye Adana-Inonu Park'i -Inci Otel'de kalabilirsiniz.Inci Otel'in karsisinda bir otel var oraya girmeyin :) 3-4yildizli ama geceleri hayat dolu orasi.Birsey olacagindan degil kimse size karismaz ama yinede fuhus oteli :) .
Eger cok zorda kalirsan polis'e basvur.Size kalacak yerkonusunda yardimci olurlar,yer gosterirler.Polisten once Inonu Parki civarinda Sehir Danisma Merkezi var,Turizm Danisma ile ayni yer oradan otel sorgulamasi yaptirabilirsin.
Isim basimdan askin olmasa ,gotumde ayi bagiriyor olmasa gelip yardimci olmak isterdim ama gotu kaybetmis durumdayim :) Yinede cok zor durumda kalirsan ozelden telefonunu at yardimci olmaya calisirim.
-
LNAU bunu yazdı:
cuneyd bunu yazdı:
-----------------------------herkes sorun cıkarır diyor ya :S
tek kisilik odada kalmaliyiz, yani cift kisilik oda daha pahalı ve cok bi paramiz yok..öğrenciyiz yani :)
ayrica baska oda da tutamam yani..sokakta mi yatalim yahu :|
kıvrılıp yatıcaz..sabahta kalkıp gidicez zaten..maksat geceyi sokaklarda gecirmemek..yoksa umrumda degil..
Birak bu permutasyon ayaklarını hacı :O
-----------------------------:DDD Adamın özeline girmeyin hoca :) kız arkadaşı bu e tabiki aynı odada kalıcaklar. sanki siz kalmıyorsunuz :) Adanada TBT buluşması yapalım diyen mürtiler nerdesiniz ? yardımcı olun kardeşim :))Sevaptır
-
Emir royale iyidir hacım.Onun yanısıra carsıda cok otel var.Yalnız sunu diyim gülpalas diye bir yer var oraya girme :) Cogu junior ilk orada milli oluyor.
Ara sokaklara girmede büyük caddedeki otellerde kal.Baktın olmadı en iyisi tcdd misafirhanesi ucuz ve güzeldir.Ev boş olsa Yardım ederdim de ev dolu bayram sonrası malum :)
-
cuneyd bunu yazdı:
-----------------------------inci otel o inci:))
altın vuruş yapmış medya şehidi!miz:@
hocam kız arkadaşınla kalamazsın hadi sen kötü niyetli olmayabilirsin ama başkası gelip hayat kadınını atarsa o otelin adı kerhaneye çıkar prestij sahibi otellerde bunu göze almaz.
öğretmen evinde kal ücretler
Üye
Kamu
Misafir: 25.00 TL
: 30.00 TL
: 37.50 TLgörevliyi kafalarsan kalırsın öğrenciyiz okul için geldik fln dersin eğitim amaçlı orda olduğunu vurgula ama:D
-
yok hocalar ya..
kalmaktan vazgectik, öyle seyler söylendi ki..
aynı gün dönüş yapıcaz bizde..yorucu olucak ama dönücez bi sekilde :)
yardimci olan / olmayan herkese tesekkurler :)