Adanadaki Gripin Konseri?
-
7 haziranda adanada gripin konseri war diye duydum ama sanal alemde hiç bi iz bulamadm amk :|.. böle bişe duyan bilen war mı...
-
tek bildigim 15 lira olduğu..
edit// napacan amk gripini sezen aksu geliyomus ona git:P
-
he ben de sezen aksu konser verse de gitsem diyodum :Z
-
sezenin konserine gidilmez haci,ne kadar cono var dolar konsere...zaten mimar sinanda olan hicbir konsere gitmeyin...ipini koparan cono sinanpasa tarafindan geliyor,acin evinizde sezen aksu mp3 dinleyin daha iyi :D gripin hangi mekana geliyormus,
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
sezenin konserine gidilmez haci,ne kadar cono var dolar konsere...zaten mimar sinanda olan hicbir konsere gitmeyin...ipini koparan cono sinanpasa tarafindan geliyor,acin evinizde sezen aksu mp3 dinleyin daha iyi :D gripin hangi mekana geliyormus,
bence de :) -
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------walla bilmiyorm çarşıda bi araba hoparlörle duyuruyodu afiş mafiş asılıydı da okuyamadım yanımdan geçti gitti.. şu an sadece konserin war oldugunu ve 15 ytl oldugunu biliyorm.. tarih de 7 haziran olması lazm yanlış görmediysem...
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------Mekan : Çukurova Üniversitesi açık Amfi
Tarih : 7 haziran 2008
Saat : 20:30
Giriş : 15 YTL
Yaş Sınırı: Yok:)
-
Stigma bunu yazdı:
-----------------------------ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------Mekan : Çukurova Üniversitesi açık Amfi
Tarih : 7 haziran 2008
Saat : 20:30
Giriş : 15 YTL
Yaş Sınırı: Yok:)
-----------------------------saolasın ablacım :)..
-
Al sana konser hakkında detaylı bilgi... Ayrıca net'de nasıl aradın bilmiyorum ama google'a 7 haziran adana gripin konseri yazman yeterli :D
Gripin uzun bir süre sonra tekrar Adana'da sevenleriyle buluşuyor. En son geçen sene 19 Ekim 2007 tariinde Fest-i Rock vol3 ile şehrimize gelen grup tekrar Adana'da!.. Gripin severleri çok eğlenceli bir gece bekliyor...Mekan: Çukurova Üniversitesi Açık Amfi Tarih: 7 Haziran 2008 Saat: 20.30 Giriş: 15 YTL Yaş Sınırı: Yok -
Mortunes bunu yazdı:
-----------------------------Al sana konser hakkında detaylı bilgi... Ayrıca net'de nasıl aradın bilmiyorum ama google'a 7 haziran adana gripin konseri yazman yeterli :D
walla anlamadm ben hiçbişe bugün aklıma geldikçe google da "7 haziran adana gripin konseri" kelime grubunun farklı kombinasyonlarını arattırıp duruyodm google da :D hiçbişi bulamıyodu :Dbu google kişiye özel muamele yapıyo amk :D
-
Moonchild bunu yazdı:
Mortunes bunu yazdı:
-----------------------------Al sana konser hakkında detaylı bilgi... Ayrıca net'de nasıl aradın bilmiyorum ama google'a 7 haziran adana gripin konseri yazman yeterli :D
walla anlamadm ben hiçbişe bugün aklıma geldikçe google da "7 haziran adana gripin konseri" kelime grubunun farklı kombinasyonlarını arattırıp duruyodm google da :D hiçbişi bulamıyodu :Dbu google kişiye özel muamele yapıyo amk :D
-----------------------------o eski güzel günlere geri dönücez :DD