Adanalı Arkadaşlar Bakabilir Mi ?
-
sLeymN bunu yazdı:
-----------------------------
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
Duygulandım hoşuma gitti arkadaşlar yardımcı olurum filan demeniz teşekkür ederim gaziantep ten geleceğim kendi arabamla anlattıklarınıza göre çok karmaşık bir memleket değil miş :)
yok hacım ya karmaşık falan değil :D çakmak caddesine dalma yeter :D kırolar falan hiç hoş değil :W ama elimizden geldiğince yardımcı oluruz :W
çakmak caddesine girdiğin anda en az 10 kişiyi ezme tehlikesi yaşarsın :D her an önüne biri atlayabilir :D eğer bi işim cıkmazsa cumartesi pazar fln yanına gelirim hacı... -
Bende antepe gidiyorum :)
-
ComputerWolf bunu yazdı:
Bende antepe gidiyorum :)
züktür git :Dbir bizim yanımıza gelmedin hala kebab şalgam şenliği düzenliecez :D
-
süleyman havalar ısınsın ondan sonra isterseniz gideriz kebapcıya isterseniz alırız eti mangalı yayılırız çimenlere birşeyler ayarlanır ama havalar ısınsın kaldı ki compi yağmur yağdığında hiçbi iş yapmaz soğuğu sevmez :D
-
crafty bunu yazdı:
süleyman havalar ısınsın ondan sonra isterseniz gideriz kebapcıya isterseniz alırız eti mangalı yayılırız çimenlere birşeyler ayarlanır ama havalar ısınsın kaldı ki compi yağmur yağdığında hiçbi iş yapmaz soğuğu sevmez :D
hacım zaten sıcak değil mi hava :D cayır cayır oruspu .mı gbi yanıyor ortalık .W neyse antepe gitsin gelsinde biz ayarlayalım o gelmezse gelmesn amk :W -
sLeymN bunu yazdı:
crafty bunu yazdı:
hacım zaten sıcak değil mi hava :D cayır cayır oruspu .mı gbi yanıyor ortalık .W neyse antepe gitsin gelsinde biz ayarlayalım o gelmezse gelmesn amk :W
sülo havalar daha soğuk hacı :D temmuz ağustosta gör adanayı :D iki hafta sonra sınavlarda var geçsin sonra compiyi fln da ayarlarız bir adana buluşması cekeriz ;) -
Böyle buluşma kardeşliğine bende gelirim be ne varki 2 saat lik yol,
-
otobüsle 3 saat arabada süren kişiye göre değişir hacı ben bi defa 1 saatte geldim o yolu :D hatta antepden gelecek olan başka elemanlar olursa toplanın benzin alın zaten yol parasıyla aynı şeye denk geliyor hep beraber burada ayarlarız bişiler... en az 2-3 hafta öncesinden konuyu acarım telefon fln veririm bu sefer tüm hatları verecem gecen sefer ulaşamadılar :D
-
bende Osmaniyeliyim k.maraşta okuyom buluşma felan yapıpta beni çagırmayanın ... :)
-
evet ya arkadaşlar yapalım birşeyler. biz 3 hafta sonrasına tarih atalım ki o zaman da zaten havalar baya ısınmış olacak
Toplam Hit: 1908 Toplam Mesaj: 21