folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Adanalı Arkadaşlar Bakabilir Mi ?

Adanalı Arkadaşlar Bakabilir Mi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek
    sLeymN bunu yazdı:
    -----------------------------
    Robinson_Crusoe bunu yazdı:
    Duygulandım hoşuma gitti arkadaşlar yardımcı olurum filan demeniz teşekkür ederim gaziantep ten geleceğim kendi arabamla anlattıklarınıza göre çok karmaşık bir memleket değil miş :)

yok hacım ya karmaşık falan değil :D çakmak caddesine dalma yeter :D kırolar  falan hiç hoş değil :W ama elimizden geldiğince yardımcı oluruz :W

çakmak caddesine girdiğin anda en az 10 kişiyi ezme tehlikesi yaşarsın :D her an önüne biri atlayabilir :D eğer bi işim cıkmazsa cumartesi pazar fln yanına gelirim hacı...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Bende antepe gidiyorum :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:
    Bende antepe gidiyorum :)
    züktür git :D

bir bizim yanımıza gelmedin hala kebab şalgam şenliği düzenliecez :D

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek
    süleyman havalar ısınsın ondan sonra isterseniz gideriz kebapcıya isterseniz alırız eti mangalı yayılırız çimenlere birşeyler ayarlanır ama havalar ısınsın kaldı ki compi yağmur yağdığında hiçbi iş yapmaz soğuğu sevmez :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    crafty bunu yazdı:
    süleyman havalar ısınsın ondan sonra isterseniz gideriz kebapcıya isterseniz alırız eti mangalı yayılırız çimenlere birşeyler ayarlanır ama havalar ısınsın kaldı ki compi yağmur yağdığında hiçbi iş yapmaz soğuğu sevmez :D
    hacım zaten sıcak değil mi hava :D cayır cayır oruspu .mı gbi yanıyor ortalık .W neyse antepe gitsin gelsinde biz ayarlayalım o gelmezse gelmesn amk :W

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek
    sLeymN bunu yazdı:
    crafty bunu yazdı:
    hacım zaten sıcak değil mi hava :D cayır cayır oruspu .mı gbi yanıyor ortalık .W neyse antepe gitsin gelsinde biz ayarlayalım o gelmezse gelmesn amk :W

sülo havalar daha soğuk hacı :D temmuz ağustosta gör adanayı :D iki hafta sonra sınavlarda var geçsin sonra compiyi fln da ayarlarız bir adana buluşması cekeriz ;)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    Böyle buluşma kardeşliğine bende gelirim be ne varki 2 saat lik yol,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek
    otobüsle 3 saat arabada süren kişiye göre değişir hacı ben bi defa 1 saatte geldim o yolu :D hatta antepden gelecek olan başka elemanlar olursa toplanın benzin alın zaten yol parasıyla aynı şeye denk geliyor hep beraber burada ayarlarız bişiler... en az 2-3 hafta öncesinden konuyu acarım telefon fln veririm bu sefer tüm hatları verecem gecen sefer ulaşamadılar :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kapil
    kapil's avatar
    Erkek
    bende Osmaniyeliyim k.maraşta okuyom buluşma felan yapıpta beni çagırmayanın ... :)

Orman Mühendisi //
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek
    evet ya arkadaşlar yapalım birşeyler. biz 3 hafta sonrasına tarih atalım ki o zaman da zaten havalar baya ısınmış olacak

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
Toplam Hit: 1908 Toplam Mesaj: 21