Adanalı Müridler Adana Toplaşması Yapalım..
-
crafty bunu yazdı:
-----------------------------
haber verdiklerim :
tariqat_sapiii
worlock
myblackworldweb
heyet
h2so4
4eye
yanpir
asilkan
------------------------------------
ben geliyom zaten demirbaş compiyi de getiriyom :d compinin gelmeme gibi bir lüxü yok! gecen seneyi pas geçtik herkesden özür dileriz bu seneyi daha dolu geçiririz havalar biraz daha ısınınca mangal buluşmamız da oluyor...
gelecek olan muridlerin neredeyse hepsi yeni :D ufak bir hatırlatmada fayda olacak... param yok çişim geldi karnım ağrıyo gibi bahaneleri geçin! vaktiniz varsa kaçırmayın para pul bir şekilde halledilir... atatürk parkı artık geleneksel buluşma yeri gibi oldu :D her sene atatürk parkında atatürk büstünde buluşuyoruz ancak tırmananlar fln oluyor :D güvenlikle başımızı belaya sokmayın :D max yarım saat bekleme yapıyoruz onun haricinde kesinlikle ayrılırız. telefonlarınızı pm ile gönderirseniz buluşma günü ararız! sohbet muhabbet ediyoruz genelde fakat extrem durumlarda olmuyor değil! daha önceki buluşmaya katılanlar bilir real avm yi :D kaçırmamanızı kesinlikle tavsiye ederim...
-----------------------------okul zamanıyla carpısmadıgı surece gelecegım bende artık sosyal hayatımı bıtırdım tahrıbat aılesıyle birşeyler yaparım arasıra yeter o bana :)
-
sanırım aranızda tek çömez ben olacam. içimden bir his esprilerin odak noktası olacağımı söylüyor :D
-
dua edin sapık gelmesin :D
-
crafty bunu yazdı:
dua edin sapık gelmesin :D
-----------------------------gelsin lan özledim o hıyarıda (: çocuğunu da getirsin ama (:
-
Bende geliyorum sülo yaz :F Mıçıyıda getiriom asilkan yani :F Gömüşürük....
-
http://img827.imageshack.us/i/16709016851112407521026.png/
Diyerekten Son Noktayı Koyuyorum. DipNot : Sadece Noktaya Koymuorum Sülo Sanada :D
-
lan sülo şu 2. postu düzenle lan gelecekleri fln. sapık olm gel oğlunu da getir mini murid :D
-
la olm etkinlikler ne olcek tecrübem yokk a.q
hem 2'de buluşma olcaksa ayrılma kaçta olcek
beni hatunla papaz etmeyin :)
-
suleyman ikinci postu düzenle lan.
-
aliyk bunu yazdı:
la olm etkinlikler ne olcek tecrübem yokk a.q
hem 2'de buluşma olcaksa ayrılma kaçta olcek
beni hatunla papaz etmeyin :)
-----------------------------hacı birbirimizi düdükleyecez :D
napacaz sohbet muhabbet maksat kaynaşma yeni üyeler ile fln action sonra olur ;)
akşam 6-7 gibi ayrılırız sanırım ama daha uzunda sürebilir hatun kızıyorsa onu da yanında getir :D