Adaylar Numaraları Nerden Buluyor?
-
-
Baz istasyonlarından...
Fatihe girince Fatihe hoşgeldiniz diye mesaj gelmişti bana hala mesaj yollamaya devam ediyorlar mı bilmiyorum.
https://i.hizliresim.com/Ll5BGZ.png
Lazmania61 tarafından 26/Mar/19 17:15 tarihinde düzenlenmiştir -
-
SaviorAngel bunu yazdı
hocam direk numaranı değil de bazı şirketler var belli bir km içinde bulunanlara mesaj gönderebiliyor km arttıkça maliyette artar ski mağazam böyle birşey yaptıracaktı araştırmıştık oradan biliyorum maaliyeti yüksek birşeydir ucuz değil
-
hocam amk mitingine gitmeyeceğim bıktım şu mesajlardan yok mu bir çaresi?
-
Operatörler salla kazan, sil süpür, çarkıfelek tarzı bedava hediyeleri niye veriyor sanıyorsunuz? Veri işleme izni veriyorsunuz ondan. Mobil uygulamadan sizin anlık konumunuzu görüp ona göre mesaj atıyorlar.
-
açılın doktorum , blesh :) , şu anda en çok etkileşim aldığımız uygulamalar falcı bacı , faladdin ve maçkolik :) apss yüklerken 2 kere düşünün.
-
1 haftaya kalmaz kurtuluruz hepsinden
bizi sik..... ama zamanı durduramazlar.
-
Atorgani bunu yazdıSaviorAngel bunu yazdı
hocam direk numaranı değil de bazı şirketler var belli bir km içinde bulunanlara mesaj gönderebiliyor km arttıkça maliyette artar ski mağazam böyle birşey yaptıracaktı araştırmıştık oradan biliyorum maaliyeti yüksek birşeydir ucuz değil
bu dediğin http://www.mactro.com/ böyle cihazlar ile yapılıyor, etraftaki bütün gsm sinyallerini bloke ederek kendi baz istasyonuna bağlayıp sms gönderip sistemden atıyor sen normal baza bağlanıyorsun, ama hem yasal değil hem de çok teknik bilgi isteyen bir konu çünkü böyle bir durumun yapılması çok kolay anlaşılabilir her baz istasyona bağlanıldığında önceki baz istasyon bilgileride gönderiliyor operatörler sahte bir baz istasyonuna bağlanıldığını görüp eğer bu durum çoksa muhtemelen teknik takip yapılacaktır
-
İnternetten bir ton yere üyeyiz en basitinden google,twitter,instagram,facebook...hepsiburada,gitti gidiyor,kitapyurdu,,D&R...Bilyoner,Nesine...Kargo Şirketleri...Eletrik,Su,Doğalgaz faturası...Bankalar...
Adamlar topladıkları bilgileri satıyorlar,Tlfon no muz dahil...
Her gün tanımadığın bir sürü kişi -dolandırıcısından anketörüne bir şey satmak isteyenine kadar- arıyorlar...
Bir de telefon NO ortama düştü mü ? tamamdır,kerane telefonuna dönüyor...
-
blackstone_tr bunu yazdı
1 haftaya kalmaz kurtuluruz hepsinden
bizi sik..... ama zamanı durduramazlar.
^^D
Devlet satıyo vatandaşının bilgilerini, çok Anormal ama vatandaşa Normal gelmeye başladı