folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Adil Kullanım Kotasında Son Durum

Adil Kullanım Kotasında Son Durum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CooLSTuFF
    CooLSTuFF's avatar
    Erkek

CooLSTuFF bunu yazdı:
    -----------------------------

benim pakette Adil Kota Uygulamasi yokmus

Netlimitsiz işyerim ama ewde kullanıyorum :D

ahanda böyle

bir kere veren orospu olur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

erblood bunu yazdı:

superonline bana aynı dalgayı yedirmeye çalıştı.sizi tüketici haklarına şikayet edicem dedim geri adım atarak tamam adil kullanım kotasına dahil değilsiniz dedi ve hızımı 20 mb geri yükselttiler.çünkü sözleşmemde böyle bir madde yoktu.bence sözleşmelerinizi iyi inceleyin.

hocam ciddi misin? aylık 50 lira oduyorsun değil mi? aynı paket mi onu anlamaya çalışıyorum?

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahrefk
    tahrefk's avatar
    Erkek

masallah 68 gb fakat hız düşme yok kem gözlere şiş :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CooLSTuFF
    CooLSTuFF's avatar
    Erkek

60 tl ödüyorum bunun içinde tivibu da dahil 60 gb asagıya dusmedim hic hızım düsmedi

bir kere veren orospu olur.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

valla sorgulama yapmıyorum zaten konuyu açtığım gün 300 mb kalmıştı limit verdim içine şu an 100ü rahat geçmisimdir sorun yok tıkır tıkır calışıyor

edit : ttnet poslarimi takıp ediyor ak 10 dk önce uçan net göte geldi :W,

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raikkonen
    raikkonen's avatar
    Erkek

ayın 19 u olmuş 50 gb ı aşmim diye kastırmışım 90 gb olmuş ve an itibariyle hızım 1mbit, 12 gün çile var yine

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Bende millenıcom var işyerıdne :)
    Suanda Toplam İndirilen : 116 GB dıyor :) Ve hız : 3.10 Mbps ...
    Ben sadece sınırsız oldugunu bılıyorum ama hangı paket hangı tarıfe ne nedır ne degıldır bılgım yok :D Ama 100 ü de gecsen kasmıyoo ;)

İmza YOK !!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    metalkolik
    metalkolik's avatar
    Erkek

yaa bu kota geçen aydan beri bnde de olmaya başladı 8mbt sınırsız kullanıyodum 50gb kota koydular, bnim aylık download miktarım 300 gb ın üzerindeydi. hatta faceden bnde ekli olanlar resimlerde görebilirler :) aylık download da rekorum 598 gb dır :) ama şimdi vidyo izlemeye korkuyorum, dün akşam baktım 20 gb olmuş 30 gb daha hakkım var onu songün kullancam :)

metal, bir müzik türü değildir bir yaşam tarzıdır, bırak seni yönlendirsin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    orhan06
    orhan06's avatar
    Erkek

Yaa şu ttnet online işlemlerden foto alıp yükleyen müritler sözüm size bağlantı hızınızda kesinti oldumu? Çünkü benim paketim de net limitsiz kota 89 GB olmuş ve 2 gündür 1 megabit çilesini çekiyorum. 16 lira telefon parası verdiğim halde evde telefon yok ttnet müşteri hizmetlerini cepten aramak istemiyorum. Ttnet bayisine gittim, dedim böyleyken böyle. bizim paketler 8 Mbit e kadar olduğu için AKK uygulanıyor filan dedi. Ben de 8mbit kullanabiliyormuşum 116 lira olan 8 mbit lik paket kullanıcısı da 8 kullanıyormuş, haksızlık oluyormuş.. ve 116 liralık pakette akk yokmuş.

o zaman dedim bu paket benim işime yaramaz cayma bedeli nedir muhabbetine girince de kıvırmaya başlıyorlar. yok efendim 25 gb tan 50 gb ta çıkarmışlar ay başında düzelirmiş bilmem ne...

116 liralık paket 16 mbit olsa düşenmeden geçerim ama bu şekilde çok pahalı..

Koca Oğlan Bırak Saymayı !...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erblood
    erblood's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

RotKerim bunu yazdı:

erblood bunu yazdı:

superonline bana aynı dalgayı yedirmeye çalıştı.sizi tüketici haklarına şikayet edicem dedim geri adım atarak tamam adil kullanım kotasına dahil değilsiniz dedi ve hızımı 20 mb geri yükselttiler.çünkü sözleşmemde böyle bir madde yoktu.bence sözleşmelerinizi iyi inceleyin.

hocam ciddi misin? aylık 50 lira oduyorsun değil mi? aynı paket mi onu anlamaya çalışıyorum?

kusura bakma yeni geldim evet 20 mbit hız 49 tl ödeme yapıyorum.sözleşmende yoksa kesinlikle seni kotaya dahil edemezler.ayrıyetten hukuki olarak sınırsız diye satıp kota koyamazlar.bu tüketiciyi yanıltmak demektir.bu konuda mahkeme kararı var ama henüz uygulamıyorlar.

Toplam Hit: 7938 Toplam Mesaj: 57