Adın Ne ? "Ahmet" Memnun Oldum Kanka !
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------The-ExTaCy bunu yazdı:
-----------------------------
Kankardeşiyle kanka farklı şeyler hoca.
Ben de çok gıcık oluyorum. Bide qanqs kanks filan diyolar deliriyorum:| Ama gardaaaaş demesinden iyidir heralde:D
-----------------------------nedir bu kardeş düşmanlığı kanka dan kesinlikle iyi:D
Kardeş denilmesinide pek sewmiyorum ama nefret etmiyorum. Benim sorunum kardeşle değil gardaaaaaaş:) -
CellyM bunu yazdı:
-----------------------------yoo bence o lafı kullanmak gayet iyidir ki bende kullanırım çoğu kişi için önemli olan onu kullananın hangi anlamda kullandığıdr..
duyulduğunda anlaşılan şekli deil. yapmacıkla hiç bi alakası yok benim ağzımdan sadece kanka lafı çıkmaz hacı, hoca, kardeş laflarıda çıkar bence bi alakası yok yapmacıkla fln
Hoca, tanıştığın birine direk kankamı diosun? -
bazı yerlerdede şöyle uyuz olduğum bir durumvar tanışır tanışmaz samimi olan insanlar varya
örneğin;
selamün aleyküm bilader(ağzını yayarak omuzlarını düşürüp hafif öne eğilerek ve başı dikerek kollarıda açarak elde bir tespihle)
nerden birader oluyoruz hem o bilader değil birader -
The-ExTaCy bunu yazdı:
CellyM bunu yazdı:
-----------------------------yoo bence o lafı kullanmak gayet iyidir ki bende kullanırım çoğu kişi için önemli olan onu kullananın hangi anlamda kullandığıdr..
duyulduğunda anlaşılan şekli deil. yapmacıkla hiç bi alakası yok benim ağzımdan sadece kanka lafı çıkmaz hacı, hoca, kardeş laflarıda çıkar bence bi alakası yok yapmacıkla fln
Hoca, tanıştığın birine direk kankamı diosun?
sadece onu kullanmıyorum dedim hoca ii oku (: :P -
The-ExTaCy bunu yazdı:
CellyM bunu yazdı:
-----------------------------Ben şuana kadar pek fazla gardaş diyen birine rastlamadım.
-
bayzin bunu yazdı:
The-ExTaCy bunu yazdı:
CellyM bunu yazdı:
-----------------------------Ben şuana kadar pek fazla gardaş diyen birine rastlamadım.
ben çok rastladım + demesinlerde öle zatn.. xS -
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------bazı yerlerdede şöyle uyuz olduğum bir durumvar tanışır tanışmaz samimi olan insanlar varya
örneğin;
selamün aleyküm bilader(ağzını yayarak omuzlarını düşürüp hafif öne eğilerek ve başı dikerek kollarıda açarak elde bir tespihle)
nerden birader oluyoruz hem o bilader değil birader
Hocam o birader değil bilader:D:D -
The-ExTaCy bunu yazdı:
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------bazı yerlerdede şöyle uyuz olduğum bir durumvar tanışır tanışmaz samimi olan insanlar varya
örneğin;
nerden birader oluyoruz hem o bilader değil birader
Hocam o birader değil bilader:D:D
o halde "kızma biLader, Kayın BiLader" bunlarda değişiyo ölemi? x| -
kuzen kullanın xD
-
@CellyM
Hoca biz de kullanıyoruz mewzu o değil:D
@bayzin
Zaten genelde gardaş demiolar, gardaaaaaş diolar:D:D Ben çok rastladım.