Adını Sen Koy!..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

Fena halde bunaldığım bir gecede yazdğım eski bir yazı:

Kimim ben?.. Neredeyim?.. Neden böyleyim?.. Hayat denilen aldatmacanın bir kurbanı mıyım yoksa?.. Yoksa duygularımın yoğunluğunda boğulmaya mahkum bir zavallı mı?..

Neden bu kadar acımasız insanlar?..Acımak..Acımak zor mu bu kadar?.. Kedi fare oyunu mu oynuyoruz yoksa?.. Hani nerede iyilik perisi?.. Hani kötülükleri yok edecekti?!..
    Neden kalabalıklar arasında yalnız hissediyorum kendimi?..Bizi bozan hayat derdi mi?.. Arayıp sormuyor ya kimse..

Farkında değiliz belkide..Belki de zannettiklerimiz gerçeklerin çok gerisinde.. Evet, yanlış giden birşeyler var ama ne?..

Sokaktaki dilencide suç.. Zenginler arasında fakirliğe bile muhtaç bırakılıp ekmek isteyende suç.. Suç; bir elinde birası bir elinde sigarası altında son model arabası, orada burada ayyaşça gezen, fabrikasyon insanları kıskananda.. Kendin gibi davranmak suç, insan gibi yaşamak..

Dostluklar.. Eski dostlar.. Hep eskiyi anıyoruz. Değişen ne, bir türlü bulamıyoruz.. Hani eskinin tadı şimdilerde yok ya.. Değişen ne?!..
    Daha doğru tabirle kaybettiklerimiz. Biz şimdi de biziz. İnsan şimdi de insan. Kaybettiğimiz benliğimiz..

Nazlanıyoruz birbirimize.. Her birimiz ötekini kıskandırmanın peşinde.. O arasın, o sorsun,o merak etsin, o düşünsün.. Ya O'nu kaybettiğimizde?.. İşte o zaman ardı arkası kesilmeyen keşkeler.. Ah keşke, vah keşke..

Ben.. Neredeyim?.. Neden böyleyim?.. Ya sen!.. Sana mecbur muyum ben?.. Belki de.. Hatta evet.. Kesinlikle..

Çıkmaz sokaklara girmiş hayallerim.. Yol ayrımında.. Bir sarhoş kadar olamadık ya.. Unutamadık ya geçmişi, bir kaç saatliğine de olsa.. Kopamadık ya.. Suçumuz bu işte: sevmek ve insan gibi yaşayabilmek..

Kolay aslında herkez gibi olabilmek.. Seveni üzmek.. Gönül eğlendirmek.. Yeni tabirle hayatın gereklerini yerine getirmek!.. Yaşamın tadını çıkarmak.. 'Free' yani.. Bu mu insanlık?..

Ve sen!.. Sen hiç ağladın mı seher vaktinde?!.. Gecenin bir yarısı düşündün mü arkanda bıraktıklarını?.. Tattın mı hiç yalnızlığı?.. Mutluluğun akabinde.. Ve mehtaplı bir gece gökyüzüne bakıp o'nu görebildin mi?.. Evet sen!.. Sen hiç sevdin mi?.. Sevmenin bedelini ödedin mi?.. Defalarca, binbir istekle yazdığın mesajı korkuyla karışık bir duyguyla göndermediğin oldu mu hiç?.. Ve sorguladın mı hayatı?..

Sen.. Canlılar kümesinin bir elemanı.. İnsanlar, senin çoğulun.. Sıkıntılar, eş anlamlın.. Ve ben.. Etkisiz eleman..

Kimim ben?.. Neredeyim?.. Neden böyleyim?..Dostlarım, hani neredeler?.. Neden duymuyor sesimi kimse?.. Yoksa yalan mı bütün bunlar?.. Paranoyak mı oluyorum ne?..

Sorular..Hepimizin içinde patlamaya hazır bir bomba.. Bombaları patlatacak olan işte cevaplar.. Ya bombayı patlatmalı yada korkusuyla yaşamalı.. Bir ömür boyu..

Ben.. Gidiyorum işte.. Bir gün olur da okursan bunları, beni de hatırla seni sevdiğimi de ... Ve bırak; yalnızlığm mezarım, yazdıklarım kefenim, anılarım tabutum, sevdiklerim duacım olsun.. Ve bir damla gözyaşı da sen kondur toprağıma.. Ki yeşerecek güller 'sen' koksun!..

We can be more, we can be much more.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    :) leyse sevmek hoştur ama, mecnun olmak.. başkadır başka ;)

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

alinti mi ?

sana mi ait ? 

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı:
    -----------------------------

alinti mi ?

sana mi ait ? 

bana ait ;)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    Sana mecbur muyum ben?.. Belki de.. Hatta evet.. Kesinlikle.. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    814578
    haydarcura
    haydarcura's avatar
    Erkek
    Büssürü soru sorulmuş ama hiçbirine cevap alınamamış arabesk ötesi intiharlık klişe yazı...

Düşme Peşime.. Düş Peşindeyim..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MelancholiTr
    MelancholiTr's avatar
    Erkek
    ellerine yüreğine sağlık hocam.Yazılarının devamını bekliyorum:)

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakultesi
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

shadowans bunu yazdı:
    Büssürü soru sorulmuş ama hiçbirine cevap alınamamış arabesk ötesi intiharlık klişe yazı...

shadowans !senden daha iyisini bekliyoruz.

şöyle klişeleşmemiş bir yazı yaz da görelim.

konpiçyus kafan iyimiydi bunu yazdığında :D

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

erkan07 bunu yazdı:

shadowans bunu yazdı:

shadowans !senden daha iyisini bekliyoruz.

şöyle klişeleşmemiş bir yazı yaz da görelim.

konpiçyus kafan iyimiydi bunu yazdığında :D

kafamı boşver ben aşıkdım ki :D daha nolsun

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darkparadise
    Darkparadise's avatar
    Dişi

Gidin Lan Ağlatacanız mı Beni :(((

Yazmayın Böle yazılar duygusal insanlar var

Dışarıda Issızlık Bensiz, Bendeyse Yalnızlık Issız...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HiGHVoLTaGe
    HiGHVoLTaGe's avatar
    Erkek
    ZoRKaYa bunu yazdı:
    Sana mecbur muyum ben?.. Belki de.. Hatta evet.. Kesinlikle.. :(
    Ben de bendeeeeeeeeee .....
Toplam Hit: 1758 Toplam Mesaj: 13