Admin Cp Ye Girdim İndex Nasıl Atıcam??
-
Ben vbulletin kullanan bir forumun admin paneline sızdım..Lütfen lamerce bir yöntem demeyin..Yöntem şudur..Adminin mailini hackledikten sonra siteye girip parolamı unuttum dedim ve yeni şifremi aldım..Ama admin paneline girdikten sonra nasıl index atacagımı söylerseniz çok sevinirim..
-
:D
kusura bakma gülesim geldi :D -
abi yöntemin lamerce felan değil
hatta eğer domain o mailin üstündeyse domaini de götürebilrsin
yönlendirme kodu at forum şeysine panelden -
domainin whois bilgilerine bak host şirketini öğren
Sonra host şirketinin iltişim adresini admin msn sine ekle abi ben format attım panele giriş adresi ve şifrem silindi.yardım edin bana de adam sana bir liink verecek şifreni verecek sitenin panele gir ftp şifresini ordan değiştir. index i upload et ortalığın a.q : )
%90 basarı sansın var eğer azıcık akıllı biriysen -
Kuytul sen onun yaptığını yapabilir misin ?Gülmeyi haket lütfen..
-
admin panelden siteyi kapat de orda mesaj bölümüne html kodlarını yaz
hekıd :) -
hocam şimdi bak
panele gireceksin
vbulletin panelden anlama orada forum yönetiminin yapıldıı yeri bulacaksın
bi forum açacaksın forum açıklamasına yönlendirme kodunu koyacaksın ve forumu kilitliceksn
olay bu kadar
yönlendirme kodunda sitei yöneldnrimek istediin adreesi,indexinin olduu adresi yazacaksın
kod var mı elinde yoksa upload ediim mi? -
antioksidan başta olmak üzere kuytul hariç tüm arkadaşlara teşekkürler..Antioksidan..abi en mantıklısı seninki..dediğin gibi yaptım önce mynetten hacked by bilmem ne die bi site açtım..sonra yeni bi forum açıyorum..forumun açıklama kısmına yönlendirme taglarını koyuyorum ama sayfa yönlenmiyor:( mitnickkevinin verdigi kodlar nerede ya??
-
http://www.tahribat.com/doc.asp?docid=91
şu anda resimli döküman hazırlıom
ch3 en üstteki kod metalı olan -
bak dediim gibi yap forumu kapat öle yaz.kategoriy yazınca geç yönlenir.
-
abilerim hojalarım hallettim..ben forumun açıklama kısmına kodları koyuyordum..forum ismi yerine koyunca yönlendirebildim..
Peki bu yukarıdaki banner yerine index nasıl koyabiliriz(:
Hepinizden allah razı olsun..
Toplam Hit: 2425 Toplam Mesaj: 20