Admin Panelinin Screenshotları
-
tbtnin admin panelini goren varmı müridlerden merak ettim nedir nası bişeydir ? adminler modlar vs admin panelinin screenshotlarını yayınlarlarmı acaba ?
-
Arlong bunu yazdı:
-----------------------------tbtnin admin panelini goren varmı müridlerden merak ettim nedir nası bişeydir ? adminler modlar vs admin panelinin screenshotlarını yayınlarlarmı acaba ?
-----------------------------
sora git başka forumda de ben tahribatı hackledim ama mirror alamadım bakın bunlarda admin paneli :D dimi len? -
partal bunu yazdı:
Arlong bunu yazdı:
-----------------------------tbtnin admin panelini goren varmı müridlerden merak ettim nedir nası bişeydir ? adminler modlar vs admin panelinin screenshotlarını yayınlarlarmı acaba ?
sora git başka forumda de ben tahribatı hackledim ama mirror alamadım bakın bunlarda admin paneli :D dimi len?
he öyle düşünüyodum bende -
Millet admin panelini gorunce dumur oluyor ani kalp spazmlari falan olabiliyor ,user panelinin 2kati falan :)
-
bi ara verilmişti ama sonra kaldırıldı lamerler tbtnin admin paneline girdik diye olay çıkarmamaları için ama şöyle bi örnek vereyim admin panelinde yukardaki nickinin üstüne gelince sende 6 satır çıkıyosa adminde baya bi satır çıkıyo...
-
iki kere gitmiş :) yayınlayın hoca şeffaf devlete falan geçtik şeffaf panel olsun :D
-
konuların birinde vardı yaww.Bi kac murit admin panelinde gezmişti diye hatırlıyom....
-
SWAT bunu yazdı:
konuların birinde vardı yaww.Bi kac murit admin panelinde gezmişti diye hatırlıyom....
2005te falandı galiba bi tbt buluşmasında ir2 buluşmaya gelen müridlere paneli göstermişti (hafızana kurban olurum ) -
Ben gordum.
Oyle sandıgınız gıbı karmasık fln bırsey yok.
Mod panelının bırazcık daha cok sıklısı gıbı dusunun :P
-
kardeş aşağıdaki linke fotosunu ekledim bakabilirsin.
http://www.sweb.cz/adamekma/texty/padak/padak07.jpg
-
yellowstar bunu yazdı:
-----------------------------kardeş aşağıdaki linke fotosunu ekledim bakabilirsin.
http://www.sweb.cz/adamekma/texty/padak/padak07.jpg
:D :D yok hacı bu kadar karısık degildi cok sade ve guzel bişeydi :D