Admin Şifresini Unutum...
-
Arkadaşlar daha doğrusu sitemin admin şifresi değiştirilmiş scripti inceledım fakat bir türlü bulamadım admin şifresini nerden değiştireceğimi yardımcı olabılecek Kımse varmı?
-
Admin klasörünü rapide upladım Belkı bır yardımı dokunur...
-
:) admin şifresi veritabanınamı kayıt oluyodu?
klasörleri açık açık paylaşma ulu orta gel msn ne
-
kullandığın script?
-
JohnD bunu yazdı:
-----------------------------
kullandığın script?
-----------------------------yok girdim admin veri tabanında oluşturuluyo kullanıcı adı şifreden ibaret şifre md5 li
edğiştiriyom şifreyi md5 liyorum yinede girmiyo çok karip :)
dosyalarında şifre yolunu göstermiş veritabanına halla halla :D olmuyo
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------JohnD bunu yazdı:
kullandığın script?
-----------------------------yok girdim admin veri tabanında oluşturuluyo kullanıcı adı şifreden ibaret şifre md5 li
aynen :]Scripti Kuran Adamı Beklıyorum ama oda uçmuş onun mq :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------JohnD bunu yazdı:
kullandığın script?
-----------------------------md5 şifresinin içinden çıkamazsın db den silip yeni bi kullanıcı oluşturup admin yetkisi vermeyi deneyebilirsin.
-
md5 Şifresini alıp buluyorum sifreyi fakat onuda kabul etmıyoo yenı bir kulanıcı adı actım oda olmuyor konu Up:W
-
hoca neyin admin şifresi ? siteye girer ken mi ?
bir yanlışlık yapıyorsunuzdur neden olamsın dikkat edin.Ufak bi dalgınlık vardır
-
Kendince bir şifre oluştur daha sonra onu şifrele (Algoritması siteninkiyle aynı olmalı) ve veritabanında uygun sütuna yapıştır.
-
veritabanında md5 li şifrenin gerçekten değiştirdiğinde değiştiğine eminmsin
e10adc3949ba59abbe56e057f20f883e 123456 nın md5 hashı mesela bunla değiştir oradaki hası girmeyi dene muhakkak olması gerek olmuyorsa veritabanı ya güncellenmiyordur ya da başka bir veri tabanına bağlıdır veya admin in bilgilerimnin bulunduğu tablo başkadır