folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Adobe Photoshop Cc,Dreamweaver Cc,Flash Cc,After Effect Cc V.S... Full

Adobe Photoshop Cc,Dreamweaver Cc,Flash Cc,After Effect Cc V.S... Full

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek

istediğiniz sürümleri adobe sitesinden deneme sürümü olarak zaten indirirsiniz

kurulum sırasında tarayıcı ekranında adobe sitesinden üyelik alınıyor ve giriş yapmış

şekilde bekleyin.kurulumları trial-deneme sürümü olarak yükleyin

http://www.dosya.tc/server18/Is1bK0/a.rar.html   (1.33 mb)

üstteki linkten 32 ve 64 bit için amtlib.dll dosyalarını indirin

kurulum,kurulumlar bitince program files(x86),program files kurulum,dizine göre amtlib.dll

deiştirirsiniz tamamdır bu kadar

not:orjinal amtlib.dll dosyalarını yedekleyiniz.ben photoshop,dreamweaver.flash yükledim.sorunsuz çalışıyor

mademki türksün systeme göster ürksün
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Eyavallah güzel paylaşım. ellerine sağlık 

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek

photoshop eper zamandır kurcalamamıştım 3d gibi birşeyler var

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

eyvallah hocam bi kenarda dursun da belki kullanırız programları

test 1 2
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek

Microsoft Visual Studio Ultimate 2013

torrente düşmüş durumda,ben yeni gördüm

To enter the key for offline use, click the HELP button, then the Register Product option.
    COPY/PASTE the key below:

BWG7X-J98B3-W34RT-33B3R-JVYW9

http://kickass.to/microsoft-visual-studio-ultimate-2013-en-us-x86-nov8-2013-t8146725.html#main

http://www.arena-tr.com/?p=torrents&pid=10&action=details&tid=52889

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek
    alexfarrow bunu yazdı

istediğiniz sürümleri adobe sitesinden deneme sürümü olarak zaten indirirsiniz

kurulum sırasında tarayıcı ekranında adobe sitesinden üyelik alınıyor ve giriş yapmış

şekilde bekleyin.kurulumları trial-deneme sürümü olarak yükleyin

http://www.dosya.tc/server18/Is1bK0/a.rar.html   (1.33 mb)

üstteki linkten 32 ve 64 bit için amtlib.dll dosyalarını indirin

kurulum,kurulumlar bitince program files(x86),program files kurulum,dizine göre amtlib.dll

deiştirirsiniz tamamdır bu kadar

not:orjinal amtlib.dll dosyalarını yedekleyiniz.ben photoshop,dreamweaver.flash yükledim.sorunsuz çalışıyor

yaw başka bi yerden denedim daha önce bu amtlib.dll yüzünden bilgisayar bot oluyor bi yerlere saldırıyor. (Okulun ağından attılar bu yüzden)

şimdi photoshop yine lazım oldu. yine bu dll dosyasını comodo ya güvenli diye yutturup kurdum ama bi daha bi yerlere saldırırsa interneti kesin keserler bana, bunu engellemenin bi yolu var mıdır?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

işe yaramadı

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Ps cs5 ise yaramadı .

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı

Ps cs5 ise yaramadı .

zaten arkadaş cc yani creative cloud demiş.Şuan piyasadaki son sürümdür bunlar.CS5 ve 6 nın üstü.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek

cevap gelmemiş tekrar soruyorum:

yaw başka bi yerden denedim daha önce bu amtlib.dll yüzünden bilgisayar bot oluyor bi yerlere saldırıyor. (Okulun ağından attılar bu yüzden)

şimdi photoshop yine lazım oldu. yine bu dll dosyasını comodo ya güvenli diye yutturup kurdum ama bi daha bi yerlere saldırırsa interneti kesin keserler bana, bunu engellemenin bi yolu var mıdır?

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    asa42 bunu yazdı

cevap gelmemiş tekrar soruyorum:

yaw başka bi yerden denedim daha önce bu amtlib.dll yüzünden bilgisayar bot oluyor bi yerlere saldırıyor. (Okulun ağından attılar bu yüzden)

şimdi photoshop yine lazım oldu. yine bu dll dosyasını comodo ya güvenli diye yutturup kurdum ama bi daha bi yerlere saldırırsa interneti kesin keserler bana, bunu engellemenin bi yolu var mıdır?

Herhangi bir firewall programı ile o dll dosyasının bütün internet trafiğini blokla.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 3412 Toplam Mesaj: 15