Adolf Hitler - Kavgam
-
celik bunu yazdı:
-----------------------------
şu ortadaki ergen kim hocam :D
-----------------------------hahha süper :D
-
irwa bunu yazdı:
bu arada cümlede w yok yani nası yanlış anlamayı başardın ,))
-----------------------------Direk yazdıklarıma odaklanma, ne anlatmak istediğimi anlamaya çalış. Sorun, ''V' yi ''W'' olarak yazmış olman değil. Ayrıca üniversiteyi bitirmiş olman sana yeti sağlamaz, ben de 4. üniversite kaydımı yaptım fakat üniversitelerin o yetiyi sağladıklarını düşünmüyorum.
-
irwa bunu yazdı:
Swool bunu yazdı:
-----------------------------irwa bunu yazdı:
bu arada cümlede w yok yani nası yanlış anlamayı başardın ,))
-----------------------------Direk yazdıklarıma odaklanma, ne anlatmak istediğimi anlamaya çalış. Sorun, ''V' yi ''W'' olarak yazmış olman değil. Ayrıca üniversiteyi bitirmiş olman sana yeti sağlamaz, ben de 4. üniversite kaydımı yaptım fakat üniversitelerin o yetiyi sağladıklarını düşünmüyorum.
peki o zaman belirtiim ismimin yazımı orjinalidir.Yani normalde v deil
-----------------------------Kullanıcı adındaki ''W''yi kasdetmedim. Orjinal olduğunu biliyorum. Neyse, en azından cümlelerinde virgül ya da noktalama işaretleri kullanırsan anlatmak istediklerini herkes seni daha iyi anlar.
-
tatlı bir Swool-irwa atışmasının ardından , teşekkürler hocam paylaşım için :D
-
swool la irwa programımıza katıldıgınız için teşekkür ederiz
bu adam çok zeki bi adam yaw ama yaptgı seylerin dogrulugu tartısılır
-
Bunun kitabını okumayı düşünüyordum ama bunu da indirelim arşivde dursun.
Bu arada tartışmaya girmemek için kendimi zor tuttum hiç girmeden konu kapanırsa iyi olur :)
-
Tartışmanın hiç bir manası yok heleki @swool abi sakın :) Sana yakışmıcak harekerler sergileme boş ver :)
@qambler Senden önceki postu okursan o çocuğun orda ne işi var bilmem ama unutma yazıda ilginç resimler diyor çocuğun belgeselde olmadını kim sölediki? -
DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------Bunun kitabını okumayı düşünüyordum ama bunu da indirelim arşivde dursun.
Bu arada tartışmaya girmemek için kendimi zor tuttum hiç girmeden konu kapanırsa iyi olur :)
-----------------------------araya bi de ben gireyim iyice açılsın ara sende kendini tutma hocam serbes bırakabilirsin artık :D
-
Paylaşım için teşekkür ederim. 1.linki indirdim gerisini indiremiyorum.
yarım saati gecti link bozuk olabilirmi hacı?
-
Bolat
Linklerde sorun yok. Hepsini indirebiliyorum şu anda.
RaCiNGeR
Yok yok ben girmeyim ortalık karışmasın. Zaten duruldular sanki sustular biraz :)